رئیس کمیسیون قضایی مجلس: صدور دستور موقت علیه آمریکا دستور صدور موقت برای ایران بسیار ارزشمند است رسیدگی ماهیتی جهت جلوگیری از احیای تحریم ها ایران خواهان این موارد است سازمان ملل هم در راستای اجرای حکم دیوان تلاش می کند رئیس کمیسیون قضایی مجلس با اشاره به روند بررسی شکایت ایران در دیوان لاهه، گفت...
بورس24 : رئیس کمیسیون قضایی مجلس با اشاره به روند بررسی شکایت ایران در دیوان لاهه، گفت: ایران خواهان صدور دستور موقت علیه آمریکا و رسیدگی ماهیتی جهت جلوگیری از احیا تحریم ها است.
الهیار ملکشاهی در گفت و گویی در خصوص روند رسیدگی به شکایت ایران در دیوان بین المللی دادگستری لاهه ، گفت: روند بررسی شکایات و پرونده ها در دیوان متمایز از دیگر مجموعه های قضایی است، در نخستین مرحله پذیرش شکایت است که به موجب آن پرونده ایران صلاحیت رسیدگی در دیوان را پیدا کرد.
برگزاری جلسات استماع دومین مرحله از روند بررسی شکایت ایران در دیوان لاهه
نماینده مردم کوهدشت در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در مرحله بعد استماع است که طرفین ضمن حضور در جلسه رسیدگی نظرات خود پیرامون شکایت مطرح را بیان می کنند، جلسات استماع در مورد شکایت مذکور طی روزهای گذشته برگزار و وکلای ایرانی و آمریکایی نظرات خود را بیان کردند.
ایران به دنبال صدور دستور موقت و رسیدگی ماهیتی در دیوان لاهه علیه آمریکا
وی افزود: ایران دو موضوع را در دیوان بینالمللی دادگستری دنبال می کند؛ نخست صدور دستور موقت مبنی بر اینکه دیوان مانع شروع تحریم های جدید آمریکا علیه جمهوری اسلامی شود، از سوی دیگر رسیدگی ماهیتی است، که ادعاهای ایران و آمریکا بررسی و در نهایت حکم صادر شود.
ملکشاهی معتقد است: دستور صدور موقت برای ایران بسیار ارزشمند است، دولت آمریکا هم به موجب دستور موقت مکلف می شود که نسبت به جمهوری اسلامی تحریم ها را احیا یا تحریم جدید ایجاد نکند.
دیوان لاهه بازوی قضایی سازمان ملل / سازمان در راستای اجرای حکم دیوان تلاش می کند
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: دیوان بین الملل دادگستری لاهه از بازوی قضایی سازمان ملل متحد است و طبیعتا سازمان در جهت اجرای احکام دیوان تلاش خواهد کرد. البته به لحاظ جاری دولت هایی هستند که حکم دیوان را اجرا نکردند و آمریکا هم ممکن است، حکم دیوان اگر به نفع ایران صادر شود را اجرا نکند.
رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در صورتی که حکم به نفع ایران صادر و در شورای امنیت یا مجمع عمومی سازمان ملل مطرح شود، در آنجا هم تلاشها مبنی بر اجرای حکم دیوان خواهد بود.
منبع: خانه ملت
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.