مدیر عامل: سال ٩۶ رویکردمان صادراتی بود، که خوب جواب داد سال ٩٧ هم فروش را بیشتر می کنیم، هم صادرات را جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، با حضور اکثریت سهامداران، اعضای هیئت مدیره، مدیر عامل، نماینده سازمان بورس و بازرس قانونی تشکیل شد و...
بورس24 : جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت فولاد کاوه جنوب کیش با حضور اکثریت سهامداران، اعضای هیئت مدیره، مدیر عامل، نماینده سازمان بورس و بازرس قانونی تشکیل شد.
به گزارش خبرنگار بورس24 ، در ابتدای این جلسه علی دهاقین مدیر عامل شرکت، گزارشی از هیئت مدیره را قرائت کرد و گفت: از جمله اقدامات این شرکت در سال 96 می توان به افزایش 55 درصدی مقدار تولید آهن اسفنجی نسبت به سال 1395، افزایش 47 درصدی مقدار تولید شمش نسبت به سال 95 وافزایش 44 درصدی مقدار فروش آهن اسفنجی نسبت به سال 95 اشاره کرد.
به گفته او افزایش 46 درصدی مقدار فروش شمش نسبت به سال 95، صادرات 60 هزار تن آهن اسفنجی و 806 هزار تن بیلت، راه اندازی و بهره برداری از واحد تولید اکسیژن، نیتروژن و آرگون، مبادله تفاهم نامه امکان اشتراک گذاری تاسیسات آبی با شرکت فولاد هرمزگان، مبادله و مذاکره قرارداد با هلدینگ صبا انرژی، عرضه 5 درصد سهام شرکت و ایجاد و راه اندازی سیستم نرم افزار سهام به همراه پرتال سهام، نیز از جمله کارهای صورت گرفته در این بازه زمانی بوده است.
وی ادامه داد: شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در راستای تحقق چشم انداز شرکت برای تبدیل شدن به یکی از سه بنگاه برتر فولاد کشور در زمینه تولید و صادرات، با محوریت مدیریت تضمین و تعالی سازمانی ( EFQM) و به منظور اجرای سیستم مدیریت کیفیت یکپارچه و با هدف ایجاد روشی سیستماتیک و استاندارد جهت استفاده بهینه از امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی، پس از ممیزی شرکت IMQ موفق به کسب سه استاندارد در راستای مدیریت کیفیت و در راستای مسائل زیست محیطی و در راستای مسائل ایمنی و بهداشت شغلی گردید.
وی عنوان کرد: بر مبنای گزارش انجمن آهن و فولاد جهانی، ایران به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان محصولات فولادی در منطقه خاورمیانه بوده که در سال 2017 با رشدی معادل 21.4 درصد نسبت به سال قبل حدود 21.7 میلیون تن فولاد خام تولید نموده است.
لازم به ذکر است، که بر اساس اهداف سند چشم انداز فولاد کشور در افق 1404، ایران باید ضمن توسعه فعالیت های اکتشافی در جهت افزایش ذخایر معدنی، تکمیل زنجیره ارزش، جذف خام فروشی مواد معدنی و بومی سازی تکنولوژی های روز دنیا در صنعت فولاد به خودکفایی رسیده و با دستیابی به ظرفیت 55 میلیون تن فولاد خام رتبه هفتم جهان را به خود اختصاص دهد.
مدیر عامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش بیان داشت: با تولید 917 هزار تن شمش فولادی در سال 1396 سهمی معادل 7.9 درصد از تولید فولاد خام کشور را به خود اختصاص داده است.
او گفت: همچنین این شرکت در سال مورد گزارش 806 هزار تن بیلت به بازارهای بین المللی صادر کرده که سهمی معادل 22 درصد از صادرات بیلت و بلوم کشور را به خود اختصاص داده است.
وی تصریح کرد: با توجه به افزایش تولید فولاد در دنیا، تامین مواد اولیه مورد نیاز این محصول از جمله آهن اسفنجی، همواره مورد توجه شرکت های فولادی جهان است، گزارش انجمن جهانی فولاد، تولید آهن اسفنجی جهان در سال 2017 با 9.2 درصد رشد نسبت به سال 2016 به رقم 85 میلیون و 537 هزار تن افزایش یافته است.
وی خبر داد: در سال 96 حجم فروش آهن اسفنجی شرکت به میزان 417 هزار تن رسید که نسبت به سال 1395 با افزایش 43.8 درصدی همراه بود، در این سال میزان فروش بیلتدر شرکت فولاد کاوه جنوب کیش 908 هزار تن بوده که در مقایسه با سال 95 در حدود 46.5 درصد افزایش داشته است.
او گفت: در سال 96 شرکت فولاد کاوه جنوب کیش با اتخاذ رویکرد صادراتی توانست، با صادرات عمده محصول نهایی خود به بازارهای بین المللی، برگ زرینی در کارنامه درخشان خود ثبت نماید.
وی ادامه داد: در این سال 89 درصد از بیلیت تولیدی شرکت معادل 806 هزار تن به بازارهای هدف بین المللی صادر شد. حجم فروش بیلیت صادراتی این شرکت در سال 96 تقریبا بیش از 170 درصد سال 1395 بوده است.
وی با اشاره به ارزش فروش شرکت عنوان کرد: در سال 1396 ارزش فروش محصولات شرکت نسبت به سال 1395 با افزایش 113 درصدی مواجه شد، به طوری که از مبلغ 8.905 میلیارد ریالی در سال 1395 به رقمی در حدود 18.960 میلیارد ریال رسید.
به گفته او به دلیل وجود ارزش افزوده بیشتر در محصول نهایی بیش از 87 درصد از فروش محصولات شرکت به میزان 16.495 میلیارد ریال به فروش بیلیت اختصاص یافت.
وی خبر داد: شرکت در سال 97 برنامه فروش بیشتر و همچنین صادرات بیشتر را دارد. این موضوع در شرکت دنبال می شود و به شدت به دنبال آن هستیم.
پاسخ به سوالات سهامداران
در ادامه جلسه مباحث زیادی در خصوص وضعیت شرکت و همچنین نرخ دلار این مجموعه شد، وی در پاسخ به این سوال که چرا دلار مورد نظر خود را با نرخ 4200 تومان می فروشید و در بازار آزاد به فروش نمی رسانید، گفت: این یک الزام قانونی است و همه باید از سامانه نیما استفاده کنیم.
وی در مورد طرح گندله سازی نیز پاسخ داد: این طرح با 50 درصد پیشروی رو به رو بوده و شرکت برای ادامه آن تلاش خواهد کرد. نیمی از این پروژه تکمیل شده و برای ادامه نیز برنامه ریزی کرده ایم.
مدیر عامل شرکت در مورد پروژه کنسانتره که مالکیتی بر آن ندارد گفت: این پروژه را در صورتی که توانایی مالی داشته باشیم، به ما منتقل خواهد شد و فعلا برای استفاده از آن مشکلی نداریم.
قرائت گزارش حسابرس
در ادامه نیز بازرس قانونی گزارش خود را قرائت گرد و بندهای حسابرس توسط مسئولین پاسخ داده شد.
گفتنی است، در پایان نیز به ازای هر سهم 145 ریال سود بین سهامداران تقسیم شد و این موضوع به تصویب مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت رسید.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.