جعفر سرقینی : در حال حاضر از نظر تولید مس و صنایع معدنی در کشور دچار مشکلاتی شدهایم به خاطر اینکه تقاضا افزایشیافته و تولید بهتبع آن با کاهش روبروست... تنها بخشی که در تحریمهای ظالمانه بدخواهان نظام جمهوری اسلامی ایران کمترین آسیب را میبیند حوزه مس و صنایع معدنی کشور است... حوزه معدن و مس یکی از سودآورترین حوزهها در دنیا به شمار میرود و رونق معادن نهتنها برای منطقه توجیه اقتصادی خواهد داشت بلکه برای کشور نیز ارزآوری میکند...
بورس24 : معاون معدنی وزیر صمت عصر 5شنبه گذشته در بازدید از معدن مس انجرد شهرستان اهر اظهار داشت: راهاندازی فاز نخست معدن مس انجرد تنها بخش کوچکی از فعالیت شرکت صنایع معدنی مهراصل بوده و انتظاری که از معدن مس انجرد داریم طبیعتاً بیش از اینهاست چراکه همواره برای حل مشکلات این معدن از طریق وزارتخانه، سازمانهای استانی، استانداری، فرمانداری اهر و نماینده مجلس حمایت کردهایم و میکنیم.
وی افزود: با توجه به محرومیتی که شهرستان اهر به آن دچار شده از تمامی پروژههایی مرتبط با وزارت صنعت، معدن و تجارت به جهت توسعه اشتغال و رفع بحران بیکاری در این شهرستان حمایت خواهیم کرد و انتظاری که از مدیران شرکت صنایع معدنی مهراصل و بانک تجارت داریم این است که فازهای توسعهای معدن مس انجرد را ادامه دهند.
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت بابیان اینکه ذخایر معدن مس انجرد از معادن متوسط کشور بیشتر است، گفت: اجرای فازهای توسعه معدن مس انجرد علاوه بر رونق اشتغال در شهرستان اهر بلکه به تولید مس و صنایع معدنی کشور نیز کمک بسیاری میکند.
سرقینی اضافه کرد: در حال حاضر از نظر تولید مس و صنایع معدنی در کشور دچار مشکلاتی شدهایم به خاطر اینکه تقاضا افزایشیافته و تولید بهتبع آن با کاهش روبروست و ایجاد معادنی همچون مس انجرد حتی در حد تولید کنسانتره میتواند به افزایش توان تولیدی مس در کشور نقش مؤثری ایفاء کند.
وی با ذکر اینکه تنها بخشی که در تحریمهای ظالمانه بدخواهان نظام جمهوری اسلامی ایران کمترین آسیب را میبیند حوزه مس و صنایع معدنی کشور است، ابراز داشت: حوزه معدن و مس یکی از سودآورترین حوزهها در دنیا به شمار میرود و رونق معادن نهتنها برای منطقه توجیه اقتصادی خواهد داشت بلکه برای کشور نیز ارزآوری میکند لذا میخواهیم فازهای توسعهای معدن مس انجرد موردتوجه قرار گیرد.
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: تا زمانی که فازهای توسعهای را اجرایی نشود و ظرفیت تولید کنسانتره به ۱۰۰ تن نرسد از نظر متخصصان توجیه اقتصادی ندارد ولو بعد از عملیاتی کردن فازهای توسعهای فکری هم به راهاندازی کارخانه ذوب خواهیم کرد.
منبع : مهر
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.