محمود بوذری مدیر عامل شرکت نیروکلر در گفت و گو با خبرنگار بورس ٢۴ درباره این شرکت گفت: از همان ابتدای فعالیت اینجانب در شرکت نیروکلر یعنی اواخر سال ١٣٨٨ نسبت به ایجاد کارگروه توسعه ای اقدام کردیم. با توجه به اینکه یکی از ۵ شرط اصلی اقتصاد توسعه واحدها و نگهداری است و اگر در مجموعه ای اقتصادی بحش توسعه مطرح نباشد آن سیستم محکوم به شکست خواهد بود، شرکت نیروکلر نیز از همان ابتدای راه کارگروهی را متشکل از معاونین و مدیران و کارشناسان تشکیل داد...
بورس24 : شرکت نیروکلر در بودجه حسابرسی نشده سال مالی منتهی به 31 شهریور 97 درآمدهای عملیاتی خود را با 74 درصد رشد نسبت به سال مالی 96 و بالغ بر 800 میلیارد ریال در نظر گرفته و پیش بینی کرد در پایان این سال 574 ریال سود برای هر سهم شناسایی کند. حال آن که سود واقعی سال مالی 96 برابر با 237 ریال بود. بنابراین چنانچه شکلر موفق به شناسایی EPS اعلامی در بودجه 97 شود سود این شرکت نسبت به سود واقعی سال مالی 96 با 142 درصد افزایش همراه خواهد شد.
این شرکت 400 میلیارد ریالی در نیمه ابتدایی سال مالی 97 موفق به شناسایی 337 میلیارد ریال درآمد عملیاتی شده و با وجود این که 42 درصد از بودجه اولیه را محقق کرده ، اما در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته با رشد قابل توجه 47 درصدی همراه شده است.
در بازار سرمایه سهام شرکت نیروکلر با وجود این که در سال 95 روند قیمتی نسبتا خنثی و کم نوسانی را بین سقف و کف قیمتی 250 تا 178 تومان تجربه کرد اما در سال 96 شرایط متفاوتی را نسبت به سال 95 رقم زد. این سهم در سال گذشته تا محدوده 450 تومان رشد کرد و در طول دوره 12 ماهه سال 96 بازدهی بیش از 85 درصدی را به دست آورد.
در ابتدای سال 97 شکلر تا محدوده قیمتی 380 تومان اصلاح شد و در روزهای اخیر یکبار دیگر روند افزایشی را در پیش گرفت و توانست بار دیگر به سقف قبلی خود یعنی 450 تومان نزدیک شود. هم اکنون این سهم در تلاش برای عبور از سقف قبلی است و به نظر می رسد اهداف قیمتی بالاتری را در سر می پروراند.
شرکت نیروکلر در آستانه راه اندازی طرح توسعه ای قرار دارد که می تواند تحولات قابل توجهی را در میزان تولید و فروش شرکت برجای گذاشته و در نتیجه جهش خیره کننده ای را در سودآوری شرکت پدید آورد.
طرح توسعه 200 تنی مسکوت ماند
محمود بوذری مدیر عامل شرکت نیروکلر در گفت و گو با خبرنگار بورس24 درباره این شرکت گفت: از همان ابتدای فعالیت اینجانب در شرکت نیروکلر یعنی اواخر سال 1388 نسبت به ایجاد کارگروه توسعه ای اقدام کردیم. با توجه به اینکه یکی از 5 شرط اصلی اقتصاد توسعه واحدها و نگهداری است و اگر در مجموعه ای اقتصادی بحش توسعه مطرح نباشد آن سیستم محکوم به شکست خواهد بود، شرکت نیروکلر نیز از همان ابتدای راه کارگروهی را متشکل از معاونین و مدیران و کارشناسان تشکیل داد.
وی افزود: با توجه به اینکه در استان محل شرکت نیروکلر برخی مشکلات مانند مسائل اجتماعی وجود داشت این کارگروه 19 استان خارج از استان اصفهان را جهت توسعه شرکت نیروکلر مورد بررسی قرار داد که نتیجه این بررسی ها نشان داد شهر صنعتی شهر کرد بهترین گزینه برای توسعه شرکت است. در همین راستا اقدامات لازم انجام و مجوزهای مربوط در قالب طرح آمایش نیز اخذ شد.
او ادامه داد: برنامه توسعه ای شرکت این بود که در شهر صنعتی شهرکرد پروژه ایی با ظرفیت 200 تن کلر در روز افتتاح شود اما به دلیل سیاست های نظارتی بانک مرکزی مبنی بر اینکه شرکت های تحت پوشش بانک ها نمی توانند به زیرمجموعه های خود وام اعطا کنند این موضوع باعث شد تا با توجه به اینکه ما وام ارزان قیمت از بانک صنعت و معدن درخواست کرده بودیم موفق به دریافت وام مورد نظر نشویم و همین امر سبب مسکوت ماندن طرح توسعه ای مد نظر در شهرک صنعتی شهر کرد شد.
ظرفیت روزانه شکلر 2.3 برابر می شود
بوذری تاکید کرد: با توجه به اینکه شرایط شرکت به گونه ای بود که در افق سال 1400 زیانده می شد بنابراین تصمیم گرفتیم تا پس از مسکوت ماندن طرح افزایش ظرفیت 200 تن در روز این بار رویکرد افزایش ظرفیت 55 تن در روز، یک الکترولایزر مابین دو الکترولایزر نصب شود. این طرح توسعه ای که در محل کارخانه نیروکلر یعنی در استان اصفهان اجرا شد بدون افزودن ابنیه جدیدی به کارخانه و تنها با اصلاح خط تولید فعلی و برخی تجهیزات و اقدامات دیگر از سال 1395 مستقر شده است.
مدیر عامل شکلر در ادامه توضیحات بیشتری درباره این طرح توسعه ای ارائه کرد و گفت: کلیه مجوزهای لازم اعم از برق، آب، محیط زیست و ... برای این طرح توسعه ای و افزایش ظرفیت 55 تنی نیروکلر دریافت شده و این طرح آماده استارت است که در صورت استارت در مدت 5 روز ابتدایی فعالیت ظرفیت تولید نیروکلر از 40 تن در روز به 95 تن در روز افزایش خواهد یافت که این گام بسیار بلند و مهمی برای شرکت محسوب می شود.
او بیان داشت: متاسفانه به رغم تاکیدهای مقامات کشور بر اشتغال و تولید ملی اما کارشکنی و مخالفت هایی برای راه اندازی این طرح صورت گرفته است. این در حالی است که ما از همان ابتدای مستقر کردن طرح کلیه مجوزهای لازم و حتی مجوز برق را نیز دریافت کرده ایم. اما با این حال فعلا پروژه به دلیل سنگ اندازیهای برق منطقه ای از راه اندازی و بهره برداری بازمانده است.
وی گفت: طرح افزایش ظرفیت نیروکلر نه تنها مشکلی برای محیط زیست ایجاد نمی کند بلکه نیروکلر در سال 92 موفق به اخذ گواهینامه صنعت سبز شده است. بنابراین طرح مورد نظر تمامی الزامات زیست محیطی را رعایت کرده است. از سوی دیگر کارخانه نیروکلر به صورت آنلاین توسط سازمان محیط زیست استان در حال رصد شدن است. همچنین از لحاظ گاز و برق نیز این شرکت با هیچگونه مشکلی مواجه نیست اما به هر رو فعلا کلید طرح توسعه ی شکلر در دستان برق منطقه ای اصفهان است.
بوذری تاکید کرد: در حال حاضر شرکت نیروکلر بیش از 40 درصد از مواد گندزدایی آبفاهای شهری و روستایی کشور را تامین می کند. در واقع شرکت ما به نوعی در خط مقدم جبهه بهداشت و سلامت قرار گرفته و اگر کلر و مشتقات آن نباشد بهداشت آب آشامیدنی با مخاطراتی همراه خواهد شد. افزون بر آن کلر در بسیاری از صنایع و تولیدات کاربردی است و نقش مهمی دارد.
وی افزود: شرکت نیروکلر برای افتتاح و راه اندازی طرح توسعه 55 تن در روز حدود 80 میلیارد تومان وام و تسهیلات دریافت کرده که سررسید آن از پایان خرداد ماه آغاز می شود. این طرح از اسفند ماه سال 96 آماده استارت است و چنانچه این طرح راه اندازی شود تحول بزرگی در تولید و فروش و در نتیجه سودآوری شرکت به همراه خواهد داشت.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.