Bourse24 Ads 209
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 229
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 228

دیده ور در گفت و گو با خبرنگار بورس ٢۴ در خصوص وضعیت صادرات شرکت نفت میلاد پارس ابراز داشت: صادرات کارخانه نفت میلاد پارس از سال ١٣٩۶ آغاز شده و در نتیجه تلاش های صورت گرفته در زمینه بازاریابی و مذاکرات فروش، صادرات محصولات از سال ١٣٩۶ به صورت جدی آغاز شده است. در همین راستا در اسفند ماه ٩۶ قراردادی با یک شرکت خارجی منعقد شد و فروش صادراتی شرکت در اردیبهشت و خرداد ماه ٩٧ انجام گرفت...

آخرین وضعیت «بمیلا» بررسی شد

بورس24 : شرکت توسعه بازرگانی آهن و فولاد میلاد مالک دو شرکت مهم به نام های ارزش آفرینان و نفت میلاد پارس است. 65 درصد از مالکیت نفت میلاد پارس در اختیار توسعه بازرگانی آهن و فولاد میلاد قرار دارد و 35 درصد آن تحت مالکیت شرکت کیمیا الیکا سپنتاست.

برخی خبرها حاکی از آن است که شرکت نفت و میلاد پارس رویکردهای جدیدی را در جهت افزایش حاشیه سود و سودآوری در پیش گرفته و همچنین پیشرفت هایی در زمینه صادرات کسب کرده که می تواند بر روند سودآوری شرکت توسعه بازرگانی آهن و فولاد میلاد نیز اثرگذار باشد.

به همین منظور با رامین دیده ور عضو هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری میلاد و سهامدار عمده شرکت توسعه بازرگانی آهن و فولاد میلاد به گفت و گو نشستیم تا درباره آخرین وضعیت بنیادی و عملیاتی این زیرمجموعه بمیلا بیشتر بدانیم.

صادرات محصولات از بهار امسال کلید خورد

دیده ور در گفت و گو با خبرنگار بورس24 در خصوص وضعیت صادرات شرکت نفت میلاد پارس ابراز داشت: صادرات کارخانه نفت میلاد پارس از سال 1396 آغاز شده و در نتیجه تلاش های صورت گرفته در زمینه بازاریابی و مذاکرات فروش، صادرات محصولات از سال 1396 به صورت جدی آغاز شده است. در همین راستا در اسفند ماه 96 قراردادی با یک شرکت خارجی منعقد شد و فروش صادراتی شرکت در اردیبهشت و خرداد ماه 97 انجام گرفت.

او با اشاره به عمده ترین بازار هدف صادراتی شرکت گفت: تا کنون بیشترین صادراتی که انجام گرفته به کشور هندوستان بوده است. علاوه بر آن نمونه های صادراتی محصولات شرکت به کشور های چین و کره جنوبی نیز صورت گرفته که امیدواریم با وجود تحریم ها خللی در روند فروش به این کشورها به وجود نیاید.

او درباره تاثیر نرخ دلار بر مواد اولیه و محصولات شرکت تصریح کرد: همانطور که می دانیم بالا رفتن نرخ ارز تاثیر مستقیم بر قیمت مواد اولیه از کارخانجات و پالایشگاه ها داشته است که در پی آن بمیلا نیز محصولات خود را با قیمت های بالاتری به فروش رسانده است.

تاثیر تحریم ها

در ادامه از دیده ور پرسیدیم که با توجه به سه نرخی شدن ارز در حال حاضر مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز شرکت بر اساس چه نرخی محاسبه می شود؟ وی اذعان داشت: به دلیل تحریم ها و مشکلات ناشی از آن قراردادهای شرکت  نفت میلاد پارس به صورت داخلی منعقد شده تا از گزند تحریم ها در امان باشد.

وی در خصوص رویکردهای جدیدی که گفته شده به منظور افزایش حاشیه سود و همچنین رشد سودآوری در شرکت نفت میلاد پارس در نظر گرفته شده، تاکید کرد: با توجه به ماهیت بازرگانی شرکت و تغییرات سهامداری که از دو سال پیش اتفاق افتاد و همچنین با در نظر گرفتن مهارت های اعضاء هیئت مدیره در روند خرید و فروش محصولات، شرکت وارد مسیر جدیدی شده که نتایج آن در گزارش های مالی شرکت کاملا مشهود است.

این مقام مسئول در بمیلا بیان داشت: در شرکت نفت میلاد پارس با اتخاذ تصمیمات جدید و به دست آوردن تجربیات لازم و همچنین شناخته شدن و مارکتینگ محصولات که در سال 1396 انجام شد، توانستیم محصولات را به کشورهای مصرف کننده و تولید کننده لاستیک هایی با فن آوری و تکنولوژی روغن Green RPO یا روغن سبز معرفی نماییم. چشم انداز و هدف ما در شرکت نفت میلاد پارس این است که بتوانیم فروش و قراردادهای شرکت را افزایش داده و به حاشیه سود بالاتری دست پیدا کنیم.

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 193


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 188
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 206
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 32
تبلیغ بورس24