Bourse24 Ads 209
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 229
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 226
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 228
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 223

محمود نوریان مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در گفت و گو با خبرنگار بورس ٢۴ در خصوص مصوبه جدید دولت مبنی بر دریافت یک درصد از درآمد معادن و واریز آن به خزانه به منظور جبران خسارت محیطی گفت: ما اعتراض خود را به شورای نگهبان اعلام کرده ایم و گفتیم که این مصوبه نه شرعی است و نه اخلاقی اما راه به جایی نبرد و این کار از نظر ما ناجوانمردانه است...

انتقاد به مصوبه واریز یک درصد از درآمد معادن به خزانه بابت خسارت های زیست محیطی / تایید شایعه خرید معدن در استرالیا

بورس24 : اخیرا مجلس شورای اسلامی یکی از پیشنهادهای دولت در بودجه 1397 را به تصویب رساند که بر اساس آن دولت مکلف شده یک درصد از درآمدهای معادن را به منظور جبران خسارت های محیطی که معادن به محیط زیست وارد می کنند، دریافت کرده و به خزانه واریز کند.

بسیاری از فعالان حوزه معدن اعتقاد دارند این مصوبه ممکن است به بخش بزرگی از معادن ضربه وارد کند زیرا بدون در نظر گرفتن وضعیت سود و زیان معادن به تصویب رسیده است.

اعتراض ها بی فایده بود

محمود نوریان مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در گفت و گو با خبرنگار بورس24 در خصوص مصوبه جدید دولت مبنی بر دریافت یک درصد از درآمد معادن و واریز آن به خزانه به منظور جبران خسارت محیطی گفت: ما اعتراض خود را به شورای نگهبان اعلام کرده ایم و گفتیم که این مصوبه نه شرعی است و نه اخلاقی اما راه به جایی نبرد و این کار از نظر ما ناجوانمردانه است.

او اذعان داشت: حتی نحوه پیشنهاد این قانون نیز نادرست است. بر اساس این مصوبه یک درصد از درآمد معادن باید به دولت واگذار شود. این امر در اختیار شورای معادن استان قرار دارد. قطعا این شورا محیط زیست را مجبور خواهند کرد که اعلام کند که معادن محیط زیست را آلوده می کنند. بنابراین در ابتدا باید معادن را به گناه ناکرده متهم کنند و سپس از معادن خسارت بگیرند.

نوریان در ادامه انتقاد دیگری به این مصوبه کرد و گفت: یکی دیگر از مواردی که در این مصوبه توجهی به آن نشده و می تواند در آینده محل مناقشه قرار گیرد این است که مبنای فروش شرکت ها در آن مشخص نشده است. به طور مثال شرکتی مانند چادرملو که علاوه بر تولید کنسانتره و گندله، فولاد نیز تولید می کند خسارتی که برای آن در نظر گرفته می شود به چه میزان خواهد بود؟ و مثلا اگر کارخانه دیگری داشته باشیم که سکه تولید کند و درآمدهای آن در فروش کل شرکت تجمیع شود درباره آن چگونه خسارت تعیین می شود؟ این موارد و بسیاری دیگر نکات مبهمی هستند که درباره این مصوبه وجود دارند که در آینده احتمالا محل دعوا خواهد بود.

دوقلوهای سنگ آهنی به دنبال معدن در استرالیا

در ادامه از مدیر عامل کچاد پرسیدیم که آیا خبرهایی که از اقدام چادرملو و گل گهر و شرکت فکور صنعت مبنی بر خرید معدنی در استرالیا شنیده می شود صحت دارد؟ وی پاسخ داد: در ابتدا شرکت فکور صنعت برای خرید این معدن در استرالیا پیش قدم شد و در ادامه راه چادرملو و گل گهر به آن پیوستند. خرید این معدن در حال انجام است و در مرحله مذاکره قرار دارد.

وی تاکید کرد: برنامه ما از خرید این معدن این است که در کشور استرالیا اقدام به تولید کنسانتره نماییم و آن را وارد ایران کنیم تا به مصرف فولادسازهای داخلی برسد.

خاطرنشان می شود شرکت مهندسی فکور صنعت تهران با سه دهه فعالیت در مسیر توسعه و تکمیل صنایع بالادستی و پایین دستی زنجیره ارزش آهن و فولاد، نقش بسزایی را در تحقق تولید فولاد خام به میزان 55 میلیون تن در افق سال 1404 ایفا کرده است.

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 193


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 188
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 206
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 32
تبلیغ بورس24