امیر محمد خدیوی مدیر ابزارسازی کارگزاری فیروزه آسیا در گفت و گو با خبرنگار بورس ٢۴ درباره چگونگی وضعیت پذیره نویسی صندوق سرمایه گذاری فیروزه آسیا با نماد فیروزا گفت: پذیره نویسی صندوق سرمایه گذاری فیروزه آسیا از روز دوشنبه چهارم دی ماه آغاز شد و ششم دی ماه پایان یافت. میزان جذب سرمایه ظرف این سه روز کاری که برای پذیره نویسی فیروزا معین شده بود به حدود ۴٢ میلیارد و ٣٠٠ میلیون تومان رسید. با توجه به این که حد نصاب تعیین شده از طریق سازمان جهت قبول پذیره نویسی الزام جذب ١٠ میلیارد تومان است بنابراین فیروزا موفق شد بین ١٠ صندوق ETF قابل معامله از نظر جذب نقدینگی در روزهای پذیره نویسی رتبه چهارم را کسب کند...
بورس24 : پذیره نویسی صندوق سرمایه گذاری با درآمد ثابت فیروزه آسیا که از روز دوشنبه آغاز شده بود امروز به اتمام رسید. در این سه روز جمعا 1،275 کد اقدام به خرید واحدهای فیروزا کردند که از این تعداد 33 کد متعلق به خریداران حقوقی و 1،242 کد به خریداران حقیقی بود.
کارگزاری فیروزه آسیا که به واسطه صندوق سرمایه گذاری قبلی خود به نام فیروزه موفقیت توانسته بود نام درخشان و قابل اعتمادی را در بین سرمایه گذاران صندوق های سرمایه گذاری و بازار سرمایه بر جای گذارد در فرآیند پذیره نویسی فیروزا نیز چند رکورد را به ثبت رساند.
الزام سازمان 10 میلیارد بود اما فیروزا 42 میلیارد تومان جذب کرد
امیر محمد خدیوی مدیر ابزارسازی کارگزاری فیروزه آسیا در گفت و گو با خبرنگار بورس24 درباره چگونگی وضعیت پذیره نویسی صندوق سرمایه گذاری فیروزه آسیا با نماد فیروزا گفت: پذیره نویسی صندوق سرمایه گذاری فیروزه آسیا از روز دوشنبه چهارم دی ماه آغاز شد و ششم دی ماه پایان یافت. میزان جذب سرمایه ظرف این سه روز کاری که برای پذیره نویسی فیروزا معین شده بود به حدود 42 میلیارد و 300 میلیون تومان رسید. با توجه به این که حد نصاب تعیین شده از طریق سازمان جهت قبول پذیره نویسی الزام جذب 10 میلیارد تومان است بنابراین فیروزا موفق شد بین 10 صندوق ETF قابل معامله از نظر جذب نقدینگی در روزهای پذیره نویسی رتبه چهارم را کسب کند.
فیروزا در بدو ورود رتبه اول را به خود اختصاص داد
وی با اشاره به تعداد کدهایی که در این پذیره نویسی شرکت کرده اند ، ابراز داشت: تعداد کدها یا در واقع سرمایه گذارانی که از طرف سازمان جهت پذیره نویسی الزام شده 500 کد است اما فیروزا توانست در این پذیره نویسی سه روزه نظر 1،275 سرمایه گذار را جلب کرده تا در پذیره نویسی شرکت نمایند. کسب این موفقیت توانست نام فیروزا را از لحاظ تعداد کدها و سرمایه گذاران جذب شده در پذیره نویسی در بین 10 صندوق سرمایه گذاری با درآمد ثابت قابل معامله در رتبه نخست قرار دهد.
وی تاکید کرد: قطعا عملکرد مناسب صندوق سرمایه گذاری پیشین کارگزاری فیروزه آسیا به نام صندوق سرمایه گذاری فیروزه موفقیت در جلب اعتماد سرمایه گذاران برای شرکت در پذیره نویسی صندوق جدید این کارگزاری ،تاثیر بسزایی داشت. صندوق سرمایه گذاری فیروزه آسیا با هیچ یک از نهادهای پولی و مالی مانند بانک ها هیچگونه اتصال و ارتباطی نداشته و با روش های بازاریابی مالی و به واسطه برند و گروه فروشی که در اختیار داشت توانست پذیره نویسی موفقی را انجام داده و در جذب سرمایه گذاران درخشش قابل توجهی داشته باشد.
منتظر رکورد جدیدی از فیروزا باشید
در ادامه از خدیوی پرسیدیم که صندوق سرمایه گذاری فیروزه آسیا از چه زمانی آغاز به کار خواهد کرد؟ او اظهار داشت: همان گونه که فیروزا توانست در جذب تعداد کدها و سرمایه گذاران در روزهای پذیره نویسی رکوردشکنی کند برنامه ما این است که تمام تلاش خود را کنیم تا در هفته آینده نماد فیروزا بر روی تابلو معاملات قابل داد و ستد باشد.
مدیر ابزارسازی کارگزاری فیروزه آسیا در ادامه به استراتژی های فیروزا جهت سرمایه گذاری اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به شرایطی که امروزه در شبکه بانکی کشور حاکم است ما به هیچ عنوان تصمیم نداریم که در این حوزه ورود کرده و سرمایه گذاری کنیم. بلکه بر اساس امیدنامه صندوق سرمایه گذاری فیروزه آسیا 80 درصد از منابع این صندوق در بخش اوراق بهادار با درآمد ثابت در بورس سرمایه گذاری خواهد شد. همچنین در نظر داریم که از حداکثر میزان معین شده برای سرمایه گذاری در سهام یعنی سقف 20 درصد از منابع برای این منظور اختصاص داده و برای کسب بازدهی از فرصت های بازار سهام استفاده نماییم.
صندوق ها باید در بازار فعال تر شوند
او اضافه کرد: با توجه به این که مابقی صندوق های سرمایه گذاری با درآمد ثابت قابل معامله بخشی از منابع خود را در بانک ها سپرده کرده اند عدم ورود فیروزا به سپرده های بانکی و فعال کردن بخشی از منابع در بازار سرمایه نیز از ویژگی هایی است که این صندوق سرمایه گذاری را نسبت به سایرین متمایز کرده است.
خدیوی درباره استراتژی سایر صندوق های ETF و تفاوت فیروزا با آن ها ابراز داشت: عموما صندوق های سرمایه گذاری با درآمد ثابت تمایل چندانی برای سرمایه گذاری در بازار سهام ندارند اما فیروزا با تکیه بر بازدهی مناسب و کسب کارنامه درخشان کارگزاری فیروزه آسیا در صندوق سرمایه گذاری فیروزه موفقیت که موفق به کسب بازدهی ماهانه بیش از 6 درصد از سال 89 تا کنون شده، از این توانایی برخوردار است که از حداکثر سقف 20 درصدی تعیین شده توسط سازمان استفاده نماید.
او در پایان اضافه کرد: در حال حاضر شرایط به سمتی پیش می رود که لازم است صندوق های سرمایه گذاری در بازار سرمایه فعال تر شده و به این سمت ترغیب شوند و با توجه به این که فیروزا زیرساخت های لازم را پیش از سایر صندوق ها برای این منظور آماده کرده می تواند در آینده نسبت به سایرین بازدهی بالاتری نیز عاید سرمایه گذاران خود نماید.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.