مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت : در بحث صنایع فولادی تا سال ١۴٠۴ حدود ۵۵ میلیون تن واردات و صادرات خواهیم داشت که باید ظرفیت بندر شهید رجایی باید افزایش یابد و تفاهم احداث مواد معدنی در بندر شهید رجایی در دستور کار قرار گرفته است.شایان ذکر است ، قرارداد ایجاد اسکله مواد معدنی و فلزی در بندر شهید رجایی جهت صادرات و واردات انواع فرآورده های معدنی به تفاهم اولیه رسیده است. شرکت های سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات ،سرمایه گذاری امید ، گل گهر ، چادر ملو ، گهر زمین ، فولاد مبارکه اصفهان و کشتیرانی جمهوری اسلامی چندی پیش یک شرکت حمل و نقل ترکیبی راه اندازی کرده بودند و حالا این شرکت موفق به امضای تفاهم نامه ای برای ایجاد اسکله حمل مواد معدنی در بندرعباس شده است...
بورس24 : مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: با شروع زیرساخت فاز سوم بندر شهید رجایی که کمیسیون مناقصه آن ۴ بهمن ۹۶ اجرا و تکلیف پیمانکار مشخص میشود، ظرفیت کانیتنری این بندر، ظرف سه سال به ۸ میلیون TEU میرسد.
محمد راستاد دیروز در مراسم امضای 13 تفاهمنامه دریایی و بندری به ارزش 100 هزار میلیارد ریال اظهار داشت: ارتقای ظرفیت کانتینری بنادر کشور در دستور کار سازمان بنادر است.
وی گفت: با شروع زیرساخت فاز سوم بندر شهید رجایی که کمیسیون مناقصه آهن 4 بهمنماه امسال اجرا و تکلیف پیمانکار مشخص میشود، در سه سال ظرفیت کانتینری بندر شهید رجایی به 8 میلیون TEU میرسد و 860 هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری را در این حوزه پیشبینی میکنیم که اسناد مناقصه برای جذب سرمایهگذار روبناها در پایانه شماره سه در دستور کار است و از روبنا تا تجهیزات استراتژیک و غیر استراتژیک توسط بخش خصوصی سرمایهگذاری میشود.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی افزود: اسناد مزایده پایانه کانتینری بندر امام خمینی در قالب شرکتهای داخلی و خارجی در دست تهیه است، ادامه فعالیتها به منظور افزایش سهم ریلی کشور در دستور کار قرار گرفت و سازمان بنادر اقدامات لازم را انجام داد و متعاقباً از لحاظ اصلاح ساختار سازمانی به گونهای که این حوزه مهم بدون متولی نباشد، اقدام میکنیم.
راستاد گفت: اداره کل حملونقل چند وجهی در سازمان بنادر شکل میگیرد و در سطح قائم مقام مدیرعامل صرفاً حملونقل ریلی در سازمان بنادر در دستور کار خواهد بود.
وی با بیان اینکه پایانه مواد معدنی در بندر شهید رجایی تقاضای قابل توجهی دارد، گفت: در بحث صنایع فولادی تا سال 1404 حدود 55 میلیون تن واردات و صادرات خواهیم داشت که باید ظرفیت بندر شهید رجایی باید افزایش یابد.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی افزود: تفاهم احداث مواد معدنی در بندر شهید رجایی در دستور کار قرار گرفته است.
راستاد افزود: همچنین در حوزه گردشگری دریایی با هلدینگ گردشگری و هتلداری بنیاد مستضعفان و بخش خصوصی تفاهمنامه داریم.
وی گفت: در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی با همکاری شرکت عمران و بهسازی شهری ارتباط بین شهرهای بندری و بنادر تجاری ایجاد میشود.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی بیان کرد: در راستای آنکه چارچوب همکاری مشخصی با سازمان مناطق آزاد داشته باشیم، تفاهمنامهای در این حوزه تهیه شده است.
راستاد اظهار داشت: در بندر شهید بهشتی چابهار مذاکرات با سرمایهگذار هندی مطلوب است و قرارداد موقت بهرهبرداری در اختیار شرکت هندی گذاشته شده است، تا به زودی وارد کار شود و سپس به صورت BOT در قالب قرارداد 85 میلیون دلاری اپراتوری بندر چابهار را برعهده بگیرد.
شایان ذکر است ، قرارداد ایجاد اسکله مواد معدنی و فلزی در بندر شهید رجایی جهت صادرات و واردات انواع فرآورده های معدنی به امضا رسیده است. شرکت های سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات ،سرمایه گذاری امید ، گل گهر ، چادر ملو ، گهر زمین ، فولاد مبارکه اصفهان و کشتیرانی جمهوری اسلامی چندی پیش یک شرکت حمل و نقل ترکیبی راه اندازی کرده بودند و حالا این شرکت موفق به امضای تفاهم نامه ای برای ایجاد اسکله حمل مواد معدنی در بندرعباس شده است./فارس
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.