درباره سیمان غرب آسیا گفته می شود که این کارخانه تا به امروز تسهیلات قابل توجهی از بانک صنعت ومعدن وبانک های دیگر دریافت کرده و بعد از ١٣سال که تمام قسمت های کارخانه آماده شده ودر حال فروش سیمان پاکتی به افغانستان است ، برای این که سودی نشان ندهد،کارخانه افتتاح نمی شود.برای رسیدن کارخانه به مرحله کنونی بیش از ۶٠٠ میلیارد تومان هزینه شده است و این شایعات و گمانه زنی ها دغدغه هایی را برای سهامداران این شرکت به وجود آورده است...
بورس24 : کارخانه سیمان غرب آسیا با توجه به دریافت تسهیلات مالی توانسته مراحل تولید سیمان را به اتمام برساند.به همین دلیل این کارخانه چندماهی است که سیمان پاکتی به افغانستان صادر می کند. همچنین به دلیل نزدیک بودن این کارخانه به مرز افغانستان به راحتی صادرات به این کشور انجام می شود و قرارداد های بزرگی هم منعقد شده است.
این انتظار می رود که با راه اندازی کوره آجر پزی این کارخانه تا چند ماه آینده به طور رسمی تولید سیمان غرب آسیا آغاز شود. این شرکت در حال حاضر در بازار پایه فرابورس معامله می شود و در صورت راه اندازی و شناسایی سود کامل احتمال ورود به بازار بالاتر نیز وجود دارد.
عبدالرضا شیخان دبیر انجمن کارفرمایان صنعت سیمان در مورد کارخانجاتی که هنوز راه اندازی نشده و تولید دارند به خبرنگار بورس24 گفت: برخی از کارخانجات سیمان با وجود این که راه اندازی نشده اند اما کلینکر لازم را از سایر کارخانجات تامین و با بخش آسیاب کارخانه، سیمان تولید می کنند.
وی افزود: سیمان غرب آسیا نیز جزء شرکت های در مرحله راه اندازی است و احتمالا تا دو ماه آینده بخش تولید کلینکر آن راه اندازی می شود.
شیخان گفت: از آنجایی که کوزه آجر پزی شرکت ها برای راه اندازی نیاز به تایید کارشناس خارجی دارد کمی موجب زمان بر شدن راه اندازی کارخانجات سیمانی می شود.
دبیر انجمن صنفی سیمان گفت: اما به هر حال اینکه شرکت ها کلینکر استاندارد خریداری کنند و در بخش آسیاب کارخانه تبدیل به سیمان شود مشکلی وجود ندارد.
وی گفت: به نظر می رسد این کار برای کارخانجات مقرون به صرفه است چرا که اولا اشتغال زایی در آن منطقه به وجود می آید و شرکت ها از سود حاصل از فروش آن منتفع می شوند.
درباره سیمان غرب آسیا گفته می شود که این کارخانه تا امروز تسهیلات قابل توجهی از بانک صنعت ومعدن وبانک های دیگر دریافت کرده و بعد از 13سال که تمام قسمت های کارخانه آماده شده ودر حال فروش سیمان پاکتی به افغانستان است ، برای این که سودی نشان ندهد،کارخانه افتتاح نمی شود.برای رسیدن کارخانه به مرحله کنونی بیش از 600 میلیارد تومان هزینه شده است و این شایعات و گمانه زنی ها دغدغه هایی را برای سهامداران این شرکت به وجود آورده است.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.