Bourse24 Ads 209
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 229
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 228

خبرگزاری میزان نوشت: رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه می گوید: شایعه آلوده بودن دل و جگر گوسفند به ویروس تب کریمه، پنج تا شش برابر فروش اهالی این صنف را کاهش داده است. طی هفته‌ های گذشته در شبکه‌ های اجتماعی مطالبی منتشر شده بود که بر اساس آن‌ ها نوشته شده بود که جمعی از پزشکان متخصص عفونی اعلام کرده‌ اند که اگر گوشت چندین ساعت در یخچال باشد و فریز شود، به خاطر تغییر پی. اچ میکروب به راحتی از بین خواهد رفت، اما جگر اگر صد روز در یخچال باشد و فریز هم شود، میکروب آن از بین نرفته و می‌ تواند ناقل بیماری تب کریمه کنگو باشد، اما به راستی واقعیت ماجرا چیست؟

درباره شایعه آلوده بودن جگر گوسفند به میکروب بیماری تب کریمه کنگو

بورس24 : رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه گفت: آنچه درباره آلودگی جگر گوسفند به میکروب بیماری تب کریمه کنگو مطرح می‌ شود، قطعا شایعه بوده و حتی وزارت بهداشت هم عدم صحت این موضوع را اعلام کرده است. 

به گزارش میزان، رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه گفت: آنچه درباره آلودگی جگر گوسفند به میکروب بیماری تب کریمه کنگو مطرح می‌ شود، قطعا شایعه بوده و حتی وزارت بهداشت هم عدم صحت این موضوع را اعلام کرده است.

رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه تاکید کرد: آنچه درباره آلودگی جگر گوسفند به میکروب بیماری تب کریمه کنگو مطرح می‌ شود، قطعا شایعه بوده و حتی وزارت بهداشت هم عدم صحت این موضوع را اعلام کرده است.

غلامحسن شیرازی اظهار کرد: از سوی وزارت بهداشت نیز این گونه اعلام شده که مصرف دل، جگر و قلوه مشکل خاصی نداشته و آنچه در برخی شبکه‌ های مجازی در این باره عنوان شده، صحت ندارد. ما نیز این موضوع را به واحدهای خود ابلاغ کرده‌ ایم.

وی افزود: مردم می‌ توانند با خیال راحت به مصرف این مواد بپردازند. چرا که آنچه در واحدهای صنفی تهیه می‌ شود، تماما از سوی کشتارگاه‌ ها تامین شده و در کشتارگاه‌ ها نیز نمایندگان دامپزشکی نظارت کامل بر سلامت مواد دارند.

رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه با بیان اینکه این شایعه پنج تا شش برابر فروش اهالی این صنف را کاهش داده است، اظهار کرد: این اتفاق در شرایطی رخ می‌ دهد که همه چیز تحت کنترل است و همان طور که اشاره شد از نظر بهداشت مواد هیچ‌ گونه جای تردیدی وجود ندارد.

شیرازی همچنین اظهار کرد: حتی افرادی که در کنار خیابان‌ ها به فروش دل، جگر و قلوه می‌ پردازند هم تاکنون مشکلی نداشته و هیچ گاه رخ نداده است که در واحدهای این صنف مشکلی گزارش شود. این در حالی است که در حال حاضر حداقل ۸۰۰ واحد صنفی مجاز در تهران فعالیت دارند. 

طی هفته‌ های گذشته در شبکه‌ های اجتماعی مطالبی منتشر شده بود که بر اساس آن‌ ها اینگونه ادعا می‌ شد که جمعی از پزشکان متخصص عفونی اعلام کرده‌ اند که اگر گوشت چندین ساعت در یخچال باشد و فریز شود، بخاطر تغییر پی. اچ میکروب به راحتی از بین خواهد رفت، اما جگر اگر صد روز در یخچال باشد و فریز هم شود میکروب آن از بین نرفته و می‌ تواند ناقل بیماری تب کریمه کنگو باشد، بر همین اساس تا اطلاع ثانوی جگر نخورید.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 193


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 188
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 206
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 32
تبلیغ بورس24