معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: اکتشافات منطقه گلگهر به این شرکت واگذار میشود و دیر یا زود این مهم عملی میشود.
وی افزود: اکتشافات کل منطقه گلگهر به این شرکت واگذار خواهد شد و دیر یا زود این مهم عملی میشود. کنسرسیومی هم برای اکتشافات معدنی در کشور ایجاد خواهد شد.
به گفته سرقینی شرکت گلگهر یک شرکت تعیینکننده در بورس محسوب میشود.
همچنین مدیرعامل سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات در این نشست گفت: گلگهر پیشروترین شرکت سنگآهن کشور است و حیات گلگهر به توسعه آن است.
عصاری افزود: گلگهر طرحهای مهمی در ٩٥ افتتاح کرد و برای ٩٦ طرحهای زیادی برای راهاندازی دارد.
در همین حال علی عسکری مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری امید هم در این نشست خاطرنشان کرد: افزایش ظرفیت معادن و تکمیل زنجیره استراتژی اصلی ماست و رسیدن به اهداف چشمانداز صنعت فولاد با تلاش مضاعف امکانپذیر است.
همچنین شهباز حسن پور نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس اظهار کرد: فعالیت های گل گهر در زمینه معادن قابل تقدیر و ارزشمند است.
وی با اشاره به اینکه بخش معادن در برنامه ششم توسعه مورد حمایت ویژه قرار گرفته است، افزود: طبق گزارش مسوولان، گل گهر در مقایسه با دو سال پیش بسیار متحول شده است. در عین حال جلوگیری از خام فروشی، تکمیل زنجیره تولید و ایجاد ارزش افزوده باید سرلوحه برنامه همه مدیران شرکت های تابعه گل گهر باشد.
در ادامه این نشست باقری مدیرعامل شرکت توسعه، عمران و مدیریت منطقه نیز توضیح داد: طرح جامع منطقه گل گهر به عنوان نقشه راه توسعه گل گهر به تصویب رسیده است. برای ایجاد امکانات زیربنایی در منطقه گل گهر مطابق طرح جامع، در مجموع نیاز به ۴۰۰ میلیارد تومان سرمایه است.
وی خاطرنشان کرد: برای اجرای پروژه های این شرکت در سال ۹۶ به رقمی حدود ۳۵ میلیارد تومان نیاز داریم.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.