در نتیجه رسیدگی های مقام محترم قضائی در خصوص جرائم موضوع قانون بازار اوراق بهادار، قانون توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید و قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری، تاکنون مدیرعامل شرکت در گام اول ممنوع الخروج و در گام دوم پس از صدور قرار وثیقه ۵ هزار میلیارد ریالی و عجز از پرداخت آن، بازداشت و روانه زندان شد.همچنین جلسات رسیدگی به جرایم سایر متهمان پرونده هم اکنون در حال برگزاری بوده و تحقیقات کماکان ادامه دارد...
بورس24 : شرکت کنتورسازی که روزگاری در حاشیه به سر می برد از سال 87 به بعد یک سهم مورد توجه بوده است. اما توجه به این سهم در سال 94 شکل متفاوتی به خود گرفت و شایعه سپردن پروژه بزرگ تجهیز فروشگاه ها و مغازه ها به صندوق های مکانیزه فروشگاهی به سفارش اتاق اصناف ایران و حمایت سازمان امور مالیاتی این سهم را با رشد عجیبی در بازار سهام مواجه کرد.شرکت در سال 94 فروش 201 هزار صندوق فروشگاهی را گزارش کرده که این فروش سود به ازای هر سهم 1530 تومانی را برای شرکت رقم زده است این در حالی که سود شرکت در سال 93 معادل 151 تومان بود و این یعنی 10 برابر شدن سود شرکت. اما این روند برای سال 95 با شدت بیشتری پیگیری شده و شرکت با پیش بینی فروش 500 هزار صندوق فروشگاهی برای سال جاری هم سود بیش از 2500 تومانی را به ازای هر سهم پیش بینی کرده که 60درصد بالاتر از سود تحقق یافته 94 است. این رخداد مهم در کنتورسازی قیمت سهام شرکت را از 2100 تومان در دی 94 به بیش از 8000 تومان در فروردین 95 رساند که معادل 280 درصد رشد قیمت است، بماند که سهم از قبل از افشای این اطلاعات به دلیل با خبر بودن عده ای 100 درصدی هم رشد کرده بود.
اما حالا پس از گذشت حدود یکسال همه آرزوهای سهامداران کنتورسازی بر باد رفته است.اول این که پروژه موسوم به «طرح باران» که قرار بود مجری صندوق های فروشگاهی شود،منتفی شده است.دوم این که سود های شناسایی شده از محل حضور در پروژه مزبور مشخص شده که واهی و غیر واقعی بوده،سوم این که مدیرعامل شرکت به دلیل بدهی مالیاتی و بیمه ای بازداشت شده،چهارم این که شرکت در معرض فروش به سایر سهامداران قرار گرفته ،پنج این که کسانی که بعد از بازگشایی این سهم در بورس خریدار آن بوده اند اینک در اصطلاح قضایی «مالباخته» محسوب می شوند،ششم این که حضور شرکت در پروژه جدید صندوق های فروشگاهی موسوم به نصر هم در ابهام است و هفتم این که شرکت در حال حاضر غیر از مالیات و بیمه،شاکی به نام بورس هم دارد که به دلیل ارائه اطلاعات غیر واقعی از مدیرعامل در محاکم قضایی شکایت کرده است.
جعفر جمالی، معاون حقوقی سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص آخرین وضعیت پرونده شرکت کنتور سازی ایران به خبرنگار بورس24 گفت: پس از ارجاع موضوع به مدیریت امور حقوقی و انتظامی سازما، کارشناسان این مدیریت پس از جمع آوری اسناد و مدارک کافی و متقن شکوائیه ای نزد مراجع ذی صلاح قضائی مطرح نمودند که هم اکنون در حال رسیدگی میباشد.
حکم زندان در فقدان وثیقه
وی افزود: در نتیجه رسیدگی های مقام محترم قضائی در خصوص جرائم موضوع قانون بازار اوراق بهادار، قانون توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید و قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری، تاکنون مدیرعامل شرکت در گام اول ممنوع الخروج و در گام دوم پس از صدور قرار وثیقه 5 هزار میلیارد ریالی و عجز از پرداخت آن، بازداشت و روانه زندان شد.همچنین جلسات رسیدگی به جرایم سایر متهمان پرونده هم اکنون در حال برگزاری بوده و تحقیقات کماکان ادامه دارد.
نمایی از "آکنتور" در 6ماه
نماد شرکت کنتور سازی ایران در تاریخ 94.12.26بازگشایی شد و در تاریخ 95.06.13تاکنون متوقف و در این پروسه تعداد زیادی سهم در قیمت های بالا معامله شده است... | |
دفعات معاملات | 122,984 |
ارزش معاملات | 661.6میلیارد تومان |
حجم معاملات | 108میلیون و 530هزارو 471سهم |
میانگین معاملات روزانه | 960هزارو 447سهم |
میانگین ارزش معاملات روزانه | 5میلیاردو 855میلیون تومان |
جدول فوق نشان می دهد که متاسفانه شرکت کنتورسازی ایران تعداد زیادی مالباخته دارد!
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.