مدیرکل خودرو و نیرو محرکه وزارت صنعت با تاکید بر اینکه خدمات پس از فروش نسبت به ده سال گذشته قابل مقایسه نیست، گفت: با توجه به نمونه ها و تنوع کالا و برندهایی که در دنیا مردم مشاهده می کنند سطح توقع آنها از خودرسازان افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، امیر حسین قناتی در برنامه تیتر امشب که به سایه روشن صنعت خودرو اختصاص داشت با تاکید بر اینکه نیاز امروز مشتری ها از خودروسازها و خدمات پس از فروش نسبت به ده سال گذشته قابل مقایسه نیست افزود: با توجه به نمونه ها و تنوع کالا و برندهایی که در دنیا مردم مشاهده می کنند سطح توقع آنها از خودرسازان افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: اما به علت اینکه شیب رضایت مشتری با شیب افزایش کیفیت خودرو یکسان نیست، مشتریان از خودرو و قطعات رضایتمندی ندارند.
مدیرکل خودرو و نیرو محرکه وزارت صنعت با بیان اینکه فاصله کیفیت ارائه شده خودرو باید با رضایت مشتری همخوانی داشته باشد گفت: در غیر اینصورت تولید کنندگان مشتریان خودرو را از دست می دهند.
قناتی با اشاره به اینکه خدمات پس از فروش شامل دو بخش می شود افزود: یکی از این بخشها در کنترل ما قرار دارد اما بخش دوم بصورت زیر پله ای و قاچاق وارد بازار می شود که در کنترل وزارت صنعت، معدن و تجارت نیست.
وی تصریح کرد: وزارت صنایع در این خصوص حوزه های مختلفی را تشکیل داده است که برای 12 قطعه تولیدات یدکی کد شناسایی و کد رهگیری زده می شود و بزودی این کد بندی که برای 12 قطعه نهایی شده است در سامانه نصب خواهد شد.
وی با بیان اینکه قطعات برگشتی درسه مرحله کنترل و قطعه معیوب از چرخه تولید خارج می شود گفت: نخست در خط تولید تشخیص و برگشت می خورد دوم در مرحله سوار شدن بر روی خودرو و مرحله سوم زمانی است که قطعات ساخته شده در بازار برگشت می خورند.
قناتی در ادامه افزود: یکی از اهداف و سیاست های ما بحث پلت فرمها هستند که این موضوع باید در زمان های مختلف به روز شوند. ممکن است عیب از قطعه ساز باشد و برخی مواقع ممکن است عیب از نصاب قطعه روی خودرو باشد.
وی درباره بحث رضایتمندی مشتریان گفت: در سال 95 بیش از یک و نیم میلیون نفر مورد ارزیابی رضایتمندی از میزان خدمات پس از فروش خودروها قرار گرفتند که 68/9 درصد از خدمات رضایت داشتند که نسبت به سال قبل حدود 2 امتیاز بالاتر رفته است.
مدیرکل خودرو و نیرو محرکه وزارت صنعت با اشاره به اینکه به هیچ عنوان نمایندگی ها نباید خودروی معیوب به مشتریان بدهند، اضافه کرد: در پنج سال گذشته مشتریان از عیوب حساس، حیاتی و زیربنایی خودرو شکایت می کردند اما امروزه با افزایش توقع، مشتریان از صدای اضافه خودرو شکایت دارد و این دو شکایت عدم رضایتمندی با یکدیگر قابل مقایسه نیست.
وی در این حال گفت: صنعت تولید علاوه بر بحث تولید خودرو وظیفه ایجاد اشتغال را هم برعهده دارد.
قناتی ادامه داد: اگر مشتریان به خودروهای به موقع رسیدگی نکنند بوجود آمدن عیب و ایراد در خودرو را نباید به حساب تولید کنندگان بگذارند.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.