معاون نظارت بر نهادهای مالی گفت: هاشمی تنها رییس جمهوری بود که از معاملات در ساختمان بورس دیدن کرد و علیرغم گرفتاریهای خاص سالهای پس از جنگ ایشان با توجه به درک عمیقی که از بازار سرمایه و مکانیسم این بازار داشتند این بازدید را انجام دادند.
علیسعیدی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در خصوص نقش آقای هاشمی در تاسیس و ساماندهی بورس اوراق بهادار اظهار داشت: در سال 68 با توجه به اینکه جنگ تحمیلی به اتمام رسیده بود و موضوع خصوصیسازی در اقتصاد هم مورد توجه قرار گرفته بود عملا بورسابزاری برای تسهیل فعالیتهای خصوصیسازی شد.
وی ادامه داد: در جمع مردم نیز به واسطه اینکه ثبات سیاسی و اقتصادی شکل گرفته بود تمایل سرمایهگذاری در بورس بالا گرفت و در آن سالها شرکتهای مضاربهای شکل گرفت که این شرکتها در سطح گستردهای تخلف میکردند.
معاون نظارت بر نهادهای مالی خاطرنشان کرد: این شرکتها سرمایه بخشی از مردم را تلف کردند به همین دلیل سعی بر این شد تا با توسعه بورس فضایی به وجود آید تا سرمایهگذاری مردم در فضایی امن فراهم شود و به توسعه بورس نیز کمک کند.
وی افزود: این اتفاق از سال 68 آغاز شد و در سال 73 توسعه زیادی یافت. از 2 سال قبل از آن شرایط بورس به گونهای شد که تصمیم گرفته شد امکان فعالیت به صورت الکترونیکی فراهم شود. این در حالی است که تا قبل از آن این موضوع امکانپذیر نبود.
معاون نظارت بر نهادهای مالی افزود: آقای هاشمی در سال 73 از بورس بازدید کرد، این موضوع اهمیت بورس را در آن زمان نشان میداد و اینکه چقدر حوزه بورس مورد توجه شخص آقای هاشمی به عنوان فرد برنامه ریز کلان اقتصادی است. او تنها رییس جمهوری بود که از معاملات در ساختمان بورس دیدن کرد و علیرغم گرفتاریهای خاص سالهای پس از جنگ ایشان با توجه به درک عمیقی که از بازار سرمایه و مکانیسم این بازار داشتند این بازدید را انجام دادند.
وی تصریح کرد: این اقدام در آن سالها موتور محرکی برای توسعه بورس شد. تا پیش از آن همه معاملات به صورت دستی بود. در آن زمان کارگزاران دور یک میز مینشستند و به شکل ابتدایی احکام معاملات به شکل را حضوری انجام میدادند .
سعیدی افزود: بعد از آن توسعه بورسصورت گرفت و بورس وارد دوران جدیدی شد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.