رییس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی با تاکید بر تغییر نقش شعب بانکها در آینده، از انجام ۱۰۰ میلیون تراکنش بانکی در روز خبر داد.
به گزارش خبرنگارایبِناعلی دیواندری با حضور در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما گفت: حجم مبادلات مالی فیزیکی در سال های گذشته بسیار زیاد و شعب بانک ها شلوغ بوده اما اکنون شعب خلوت شده و بسیاری از بانک ها احساس می کنند شعب فیزیکی آنها مورد نیاز نیست.
وی افزود: ضریب نفوذ عابر کارت های بانکی زیاده شده و بیشتر افراد جامعه بیش از یک کارت بانکی دارند. دیواندری با اشاره به اینکه حدود ۹۰ درصد تراکنش های بانکی در بسترهایی غیر از شعبه انجام می شود گفت: در آینده نقش شعب بانکی تغییر می کند و از درگاه های دریافت و پرداخت به مکان هایی برای بازاریابی و فروش خدمات و مذاکره تجاری تبدیل می شود.
دیواندری با بیان اینکه برخی خدمات بانک ها از جمله کارت به کارت و ساتنا در جهان کم نظیر است اضافه کرد: باید نوآوری در فرآیند های مدل های کسب و کار را تجربه و وارد فضای بانکداری دیجیتال شویم.
رییس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی گفت: وضعیت ما از نظر خطرپذیری بانکداری الکترونیک و امنیت قابل قبول است و نرم افزارهای بانکی از امنیت خوبی برخوردارند. دیواندری با اشاره به اینکه مجموع تراکنش های بانکی کشور در روز ۱۰۰ میلیون تراکنش است افزود: ۹۹ درصد دارندگان کارت، مراجعه حضوری به شعب بانکی ندارند.
وی با تاکید بر اینکه باید وارد نوآوری و فن آوری در مدل های کسب و کار شویم بیان داشت: هنوز از ظرفیت های فناوری ارتباطات و اطلاعات در کنار صنعت بانکداری به طور کامل استفاده نکردیم.
دیواندری با اشاره به اینکه آینده خوبی برای بانکداری الکترونیک پیش بینی می کنیم گفت: ضریب نفوذ بانکداری الکترونیک در کشورمان بسیار بالا رفته است.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.