حمیدرضا جمشیدی مدیرعامل گروه دارویی برکت درخصوص پروژههای تحقیق و توسعه گفت: میتوان به ایجاد زیرساخت شهرک صنعتی دارویی، تولید فرآوردههای پپتید، تولید فرآوردههای بیسیمیلار، تولید فرآوردههای سلولی و مولکولی و تولید فرآوردههای طبیعی سلامت اشاره کرد که به ترتیب میزان سرمایهگذاریها در این پروژهها ٢.۶١٩، ١.٩٩٩، ٢.٠٣٠، ۴٩١، ٢٣٧ و ٧۵ میلیارد ریال بوده که مجموع این پروژهها ٧۴۵١ میلیارد بوده است...
ستاره شهریاری - شرکت دارویی برکت در آستانه ورود به بورس ایران به فعالان بازار سهام معارفه شد.
به گزارش بورس24 ،در جلسه معارفه برکت اعلام شد:گروه دارویی برکت (سهای عام)، یکی از گروههای مادر تخصصی وابسته به گروه توسعه اقتصادی تدبیر و متعلق به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، به عنوان یکی از بزرگترین هلدینگهای دارویی کشور، در سال 1389 با رویکرد استراتژیک دستیابی به دانش فنی و ورود به عرصههای نوین دارویی و ایجاد شرکتهای جدید، تحت عنوان شرکت فناوریهای نوین دارویی تدبیر تاسیس شد.نام شرکت در سال 1391 با نام شرکت دارویی برکت به عنوان یک شرکت نوآور، نواندیش، کیفیت مدار و مشتری محور فعالیت خود را ادامه داد و در نهایت در سال 1395 به گروه دارویی برکت تغییر نام یافت.
این گروه دارویی با بیش از 20 شرکت تابعه، 3600 نیروی انسانی و با در اختیار داشتن بیش از 14 درصد سهم حجم بازار دارویی کشور و بیش از 450 قلم محصول، در حوزههای توسعه و انتقال دانش و فناوری دارویی (مواد اولیه تا محصول نهایی)، تجاری سازی دانش و فناوریهای سلامت، تولید دارو، خدمات بازرگانی (صادرات، واردات، فروش و پخش) در عرصه دارویی، تجهیزات پزشکی تشخیصی و درمانی و سایر خدمات پشتیبانی فعالیت نموده و بر آن است تا از طریق بهره گیری از دانشها و فعالیتهای نوین در حوزه دارو و سلامت و به اتکای سرمایههای انسانی متخصص و متعهد، گامهای موثری را در عرصه دارویی کشور برداشته و نقش مهمی را در درمان بیماران به ویژه بیماران خاص ایفا نماید.
از آخرین اقدامات این گروه دارویی میتوان به تولید واکسن ضد سرطان رحم اشاره کرد که این واکسن در مراحل پایانی آزمایش قرار دارد که احتمالا از پایان سال جاری این محصول وارد بازار شود.
درصد مالکیت مستقیم شرکتهای زیرمجموعه گروه دارویی برکت به ترتیب گروه سرمایهگذاری البرز (58.5 درصد)، بیوسان فارمد (80 درصد)، سل تک فارمد (70 درصد)، شهرک صنعتی دارویی برکت (100 درصد)، گروه صنایع شفا فارمد (88.2 درصد)، هربی فارمد (83 درصد) و موسسه صندوق پژوهش و فناوری پرشین داروی البرز (43.63 درصد) است.
حمیدرضا جمشیدی مدیرعامل گروه دارویی برکت درخصوص پروژههای تحقیق و توسعه گفت: میتوان به ایجاد زیرساخت شهرک صنعتی دارویی، تولید فرآوردههای پپتید، تولید فرآوردههای بیسیمیلار، تولید فرآوردههای سلولی و مولکولی و تولید فرآوردههای طبیعی سلامت اشاره کرد که به ترتیب میزان سرمایهگذاریها در این پروژهها 2.619، 1.999، 2.030، 491، 237 و 75 میلیارد ریال بوده که مجموع این پروژهها 7451 میلیارد بوده است.
جمشیدی اضافه کرد: پروژه احداث کارخانه تولید فرآوردههای دارویی شرکت سرمایهگذاری البرز در شهرک صنعتی دارویی برکت ییک از مهمترین پروژههای برکت است که از اهم اقدامات صورت گرفته میتوان به خرید زمین به متراژ 36 هزار مترمربع در شهرک دارویی برکت، انجام مطالعات بازار و انتخاب گروه محصولات شرکت، تعیین اشکال دارویی و ظرفیتهای تولید، تهیه URS و ارسال به چهار شرکت خارجی جهت دریافت پروپوزال و دریافت طرح پیشنهادی شرکتهای TECO، Elomatic، CTP، Fabtech، CSV، انتخاب و انعقاد قرارداد با شرکت CSV و انجام مطالعات امکان سنجی توسط شرکت دیدگاهان نوین اشاره کرد.
مجموعه شهرک صنعتی دارویی برکت
این مجموعه عظیم و افتخار برانگیز با سرمایهگذاری 262 میلیارد تومان و با وسعتی بالغ بر 200 هکتار یکی از بزرگترین طرحهای دارویی است که در تاریخ داروسازی کشور اجرا شده است. محل شرکت در منطقه کردان استان البرز و در 60 کیلومتری تهران است.
جمشیدی درخصوص اهداف کلیدی صادرات تاکید کرد: هم اکنون میزان 4 هزار میلیارد تومان واردات دارو داریم که قرار است این رقم را کاهش دهیم. کشورهای هدف صادرات و وضعیت ثبت دارویی نیز به ترتیب عراق (42 درصد)، قزاقستان (12 درصد)، سوریه (5 درصد)، تاجیکستان (2 درصد) و افغانستان (2 درصد) هستند.
جمشیدی در پایان با اشاره به نرخ محصولات دارویی گفت: از خردادماه سال 92 ما شاهد یک جهش قیمت بالایی در محصولات دارویی بودیم، اما در سال 93 به طور کل تغییر آنچنانی قیمت نداشتیم. از سال 94 نیز بعضا شاهد افت قیمت محصولات بودیم و امسال بعضی داروها با رشد قیمت همراه بودند که حدود 130 محصول دیگر دارویی نیز در مراحل تغییر قیمت رو به بالا هستند.
جزئیات عرضه برکت در بورس
گروه دارویی برکت با سرمایه 340 میلیارد تومان، قرار است به زودی در بورس عرضه شود. این شرکت در مرحله اول 10 درصد و اگر بازار کشش بیشتری داشت، 10 درصد دیگر عرضه میشود. در حاشیه این مجمع شنیده شد: قیت هر سهم در روز عرضه 2500 ریال محاسبه شده اما احتمالا قیمت آن کمتر خواهد بود.
از طرفی هم اکنون شرکت 400 میلیارد تومان مطالبات دارد که قرار است بعد از ورود به بورس، مراحل افزایش سرمایه نیز طی شود. زمان عرضه هم احتمالا اوایل دی ماه برآورد شده که اگر سازمان بورس مشکلی نداشته باشد، در همان زمان عرضه صورت خواهد گرفت.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.