Bourse24 Ads 245
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

از این مقام مسئول در خصوصی سازی پرسیدیم که آیا فسخ یک معامله حدود ٨ هزار میلیارد تومانی را می توان به خاطر عدم پرداخت فقط ١٠ درصد باقی مانده فسخ کرد، گفت:با خریدار بارها برای عمل به تعهدات مذاکره شد اما برداشت ما این بود که خریدار قصد حل مشکل را ندارد و از فرصت های داده شده استفاده نمی کند...

امکان برگشت نیمی از مخابرات به خریدار ؟...هرگز!

یک مقام ارشد خصوصی سازی دلایل فسخ قرارداد فروش مخابرات ایران را اعلام کرد.

جعفر سبحانی مشاور رئیس سازمان خصوصی سازی جزئیات فسخ قرارداد فروش 50 درصد به اضافه یک سهم مخابرات ایران را تشریح کرد و به خبرنگار بورس24 گفت: فسخ این قرارداد از کانال قانونی و از طرف سازمان خصوصی سازی انجام شده است و به هر حال شایعه نیست. علت فسخ قرارداد هم عدم انجام تعهدات قانونی خریدار مخابرات یعنی شرکت توسعه اعتماد مبین است که به تعهدات خود عمل نکرده است.

این مقام مسئول در سازمان خصوصی سازی در برابر این سوال که ارزش کل این معامله چقدر بوده و توسعه اعتماد مبین چقدر بابت این معامله بدهکار بوده ، گفت:ارزش واگذاری این معامله شامل 50درصد به علاوه یک سهم حدود 7800میلیارد تومان بوده است که از این میزان حدود 1000میلیارد تومان باقی مانده است.

سیاسی کاری در کار نیست!

مشاور رئیس کل سازمان خصوصی سازی در ادامه شائبه سیاسی بودن فسخ این معامله را رد کرد و گفت: در مورد بدهی اقساط معوق و جریمه، این گونه برداشت کرده ایم که خریدار از انجام تعهدات خود کوتاهی می کند حتی فرصت های مکرر برای این شرکت در نظر گرفته شد که نهایتا سازمان خصوصی سازی از ابزار قانونی خود استفاده کرد.بنابراین این تصمیم کاملا قانونی و غیر سیاسی است.

به گفته وی، این که اعلام شده سازمان خصوصی سازی نمی تواند از نظر قانونی این کار را انجام دهد، درست نیست و ما بر مبنای روال قانونی این کار را انجام داده ایم و به هر حال سازمان به عنوان طرف اصلی قرارداد می تواند اگر خریداری به تعهدات خود عمل نکند، نسبت به فسخ قرار داد اقدام نماید و اساسا به نظر می رسد که توسعه اعتماد مبین چندان مایل به حل مشکل نبوده است.

بند دردسرساز!

از این مقام مسئول در سازمان خصوصی سازی پرسیدیم که بندهای قرارداد فروش مخابرات شامل چه مواردی بوده و خصوصی سازی بر اساس چه مواردی این قرارداد را فسخ کرده است،خاطر نشان کرد:یکی از بندهای این قرارداد به ضرورت طولانی نشدن فرآیند پرداخت اقساط و عمل کردن خریدار به تعهدات مالی اشاره داشت و این که هر گونه عمل نکردن به این تعهدات اختیار فسخ را به فروشنده سهم می دهد.

وی تاکید کرد:در این معامله شرکت توسعه اعتماد مبین به تعهدات خود عمل نکرده است و در صورت اعتراض اعتماد مبین به فسخ قرارداد ، هیات داوری بورس می تواند موضوع را بررسی کند.

از این مقام مسئول در خصوصی سازی پرسیدیم که آیا یک معامله حدود 8 هزار میلیارد تومانی را می توان به خاطر عدم پرداخت فقط 10 درصد باقی مانده فسخ کرد، گفت:با خریدار بارها برای عمل به تعهدات مذاکره شد اما برداشت ما این بود که خریدار قصد حل مشکل را ندارد و از فرصت های داده شده استفاده نمی کند.

برگشت بلوک؛هرگز!

وی در برابر این سوال که آیا احتمال برگشت مبین به ترکیب سهامداران مخابرات و عدم فسخ معامله وجود دارد،گفت:قرارداد قانونا فسخ شده است و به نظر من هیچ راه برگشتی وجود ندارد.

منبع خبر: سازمان خبری-تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 246
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 247
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 32
تبلیغ بورس24