Bourse24 Ads 245
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 248
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 249
تبلیغ بورس24

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس بر لزوم تقویت بورس کالا در اقتصاد ملی تاکید کرد و گفت: بورس کالا با ارائه اوراق سلف موازی و امکان تامین مالی...

درباره ورود نقدینگی‌ های سرگردان به چرخه تولید با ابزارهای بورس کالا

بورس24 : عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس بر لزوم تقویت بورس کالا در اقتصاد ملی تاکید کرد و گفت: بورس کالا با ارائه اوراق سلف موازی و امکان تامین مالی تولید کنندگان، نقدینگی‌ های سرگردان را به چرخه تولید وارد می‌ کند.

به گزارش پایگاه خبری بورس کالا، سید راضی نوری با اشاره به عرضه محصولات کشاورزی در بورس کالا گفت: در سال گذشته ذرت خوزستان به صورت پایلوت در بورس کالا عرضه شد که استقبال مناسبی از آن صورت گرفت.

وی با بیان اینکه باید از این تجربه به خوبی استفاده کرد، ادامه داد: دولت به ویژه وزارت جهاد کشاورزی باید با برنامه‌ریزی‌های مناسب و حمایت از کشاورزان مقدمات ورود کالاهای استراتژیک کشاورزی به بورس را فراهم کند که این امر هم اکنون در دستورکار وزارت کشاورزی قرار دارد.

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با رونق یافتن معاملات کشاورزی در بورس می‌توان کالاها را به صورت شفاف و با روش‌های مختلف به فروش رساند، افزود: در بورس کالا ساختاری طراحی شده که با توجه به شفاف بودن روند معاملات، خریداران و مصرف کنندگان می توانند با ورود به معاملات سلف، محموله های مورد نیاز خود را برای ماه های آینده و بدون ریسک نوسان قیمت تامین کنند و در طرف مقابل تولیدکنندگان نیز از این ابزار بورس تامین مالی کنند.

به گفته این نماینده مجلس، در معاملات سلف، تولیدکننده محصول خود را برای تحویل چندماه آینده پیش فروش می کند و می توان با جذب نقدینگی به تولید محصول و اقدامات توسعه ای دیگر بپردازد.

راضی نوری با تاکید بر اینکه بورس کالا می‌ تواند در حوزه جمع‌ آوری نقدینگی‌ سرگردان تاثیر بسزایی در کشور داشته باشد، گفت: در شرایطی که دولت دچار کمبود نقدینگی است، تقویت بازارها از طریق بورس کالا می‌ تواند در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور مفید باشد.

وی با بیان اینکه تقویت بورس کالا یکی از مسیرهای اصلی برای اصلاح بخش بازرگانی کشاورزی است، گفت: دولت و وزارت جهاد کشاورزی باید روند عرضه محصولات کشاورزی را با توجه به تجربه‌ های موفقی که در گذشته داشته‌ ایم فراهم کند.

عضو کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی در پایان گفت: عمر بورس کالا در ایران در حدود ۱۰ سال است، اما طی این مدت حجم معاملات در بخش های صنعتی و پتروشیمی با رشد کمی و کیفی قابل توجهی مواجه بوده که دلیل آن انسجام و سازمان یافته بودن این بازار است؛ اما از سال گذشته نوبت به تقویت بخش کشاورزی بورس کالا رسیده که این اتفاق مهم با اجرای ماده ٣٣قانون بهره وری کشاورزی که به جایگزینی سیاست قیمت تضمینی به جای خرید تضمینی مربوط می شود، آغاز شده است.

منبع: ایسکانیوز

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 252
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 246
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 247
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 32
تبلیغ بورس24