Bourse24 Ads 245
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 248
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 249
تبلیغ بورس24

یک متخصص قلب و عروق گفت: حملات قلبی عمدتا در بین ساعات ۴ تا ۱۰ صبح روی می‌ دهند و این امر می‌ تواند به...

حملات قلبی بیشتر در چه ساعاتی رخ می‌دهند؟

بورس24 : یک متخصص قلب و عروق گفت: حملات قلبی عمدتا در بین ساعات ۴ تا ۱۰ صبح روی می‌ دهند و این امر می‌ تواند به علت افزایش سطح آدرنالین خون، افزایش فشار سیستولیک خون یا افزایش غلظت خون در صبح هنگام باشد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسینی‌ زاده اظهار داشت: استرس باعث آزاد شدن ذخایر اسیدهای چرب و گلوکز در جریان خون می‌ شود. این مواد می‌ توانند به چربی و کلسترول تبدیل و به دیواره رگ‌ ها رسوب کنند و در نهایت منجر به آترواسکلروز و پرفشاری خون شوند.

وی افزود: استرس بطور مستقیم و غیر مستقیم می‌ تواند به بیماری‌ های قلبی و بروز حملات قلبی منجر شود. استرس بطور غیر مستقیم با افزایش رفتارهای پرخطر همچون پرخوری، بی‌ تحرکی، روی آوردن فرد به سیگار و مواد مخدر، افزایش فشار خون و کلسترول، ریسک بیماری‌ های قلبی و حمله قلبی را افزایش می‌ دهد.

وی بیان کرد: استرس می‌ تواند باعث بیماری‌ های قلبی - عروقی، تنفسی، جنسی، معده‌ ای و روده‌ ای، اختلالات تغذیه‌ ای، اعتیاد و حتی مرگ شود. حملات قلبی عمدتا در بین ساعات ۴ تا ۱۰ صبح روی می‌ دهند. این امر می‌ تواند به علت افزایش سطح آدرنالین خون، افزایش فشار سیستولیک خون یا افزایش غلظت خون در صبح هنگام باشد.

حسینی‌ زاده خاطر نشان کرذ: بزرگ‌ ترین خطر بی‌ توجهی به سکته قلبی و علائم آن، مرگ است و در غیر این صورت فرد دچار نارسایی قلبی، تنگی تنفس، خستگی زودرس و علائم نارسایی قلبی همچون ورم پا و تندی ضربان قلب در هنگام فعالیت و استراحت می‌ شود.

وی بیان کرد: افزایش فشار خون، کار قلب را زیاد می‌ کند و موجب بزرگی قلب و ضعف آن در طول زمان می‌ شود. همچنین این مساله، خطر حمله قلبی، نارسایی کلیه و نارسایی قلب را افزایش می‌ دهد. هنگامی که افزایش فشار خون با چاقی، کشیدن سیگار و دیابت همراه باشد، خطر سکته قلبی و مغزی افزایش بیشتری می‌ یابد.

وی ادامه داد: بیماری دیابت به طور جدی خطر بیماری قلبی - عروقی را حتی (با تحت کنترل داشتن میزان قندخون) افزایش می‌دهد. بیش از ۸۰ درصد بیماران مبتلا به دیابت به شکلی به دلیل بیماری‌ های قلبی عروقی جان خود را از دست می‌ دهند. اگر دیابت دارید، مهم است که هر عامل خطرسازی را تحت نظر و کنترل داشته باشید.

وی اشاره کرد: تقریبا چهار نفر از پنج نفری که به دلیل بیماری‌ های عروقی جان خود را از دست می‌ دهند، ۶۵ سال یا بیشتر سن دارند.

در سنین بالاتر، زنانی که حمله قلبی دارند، دو برابر بیشتر از مردان دچار مرگ می‌ شوند. همچنین مردان در معرض خطر بیشتری از ابتلا به بیماری‌ های قلبی و عروقی هستند و در سنین پایین‌ تر به این بیماری دچار می‌ شوند. این میزان نزد زنان حتی پس از یائسگی (هنگامی که میزان مرگ زنان به دلیل بیماری قلبی افزایش می‌ یابد) به اندازه مردان نیست.

حسینی‌ زاده گفت: خطر بیماری‌ های قلبی در افراد سیگاری، دو تا چهار برابر بیشتر از افراد غیر سیگاری است. کشیدن سیگار، بزرگ‌ ترین عامل خطر برای ایست ناگهانی قلبی است. سیگاری‌ هایی که دچار حمله قلبی می‌ شوند نیز با احتمال بالاتر مرگ روبه رو هستند. تماس افراد غیر سیگاری با دود سیگار هم ممکن است خطر بیماری قلبی را افزایش دهد.

وی در پایان گفت: خطر بیماری عروقی قلب با افزایش کلسترول بالا می‌ رود. هنگامی که دیگر عوامل خطر ساز نیز وجود دارند، این خطر هم بیشتر مطرح می‌ شود. میزان کلسترول نیز تحت تاثیر سن، جنس، توارث و تغذیه قرار می‌ گیرد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 252
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 246
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 247
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 32
تبلیغ بورس24