Bourse24 Ads 245
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

معاون نظارتی بانک مرکزی در مراسم رونمایی از کارت های اعتباری بانک سپه گفت: مشتریان با استفاده از کارت های اعتباری رنگی همچنین می توانند خرید خدمات نیز صورت دهند.

 معاون بانک مرکزی خبر داد/ امکان خرید خدمات با استفاده از کارت های اعتباری رنگی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، معاون نظارتی بانک مرکزی در مراسم رونمایی از کارت اعتباری بانک سپه از ویژگی های کارتهای اعتباری جدید و تدابیر مقتدرانه بانک مرکزی برای حمایت از بانک های قانونمدار گفت: امید است بانک سپه به عنوان اولین بانک ایرانی که در خدماتی از جمله سپه چک، عابربانک و... نخستین بوده، با توجه به منابع انسانی کارآمد و پتانسیل های بالای خود در صدور کارتهای اعتباری در سیستم بانکی نیز اولین باشد.

فرشاد حیدری گفت: کارتهای اعتباری در سه طبقه با مبالغ تا یکصد میلیون ریال، تا 300 میلیون ریال و حداکثر 500 میلیون ریال صادر و هر یک از هموطنان می توانند تا 500 میلیون ریال از مجموع بانکها کارت اعتباری دریافت کنند همچنین هر مشتری پس از دریافت کارت در هر بانک ، امکان افزایش اعتبار و رسیدن تا سقف 500 میلیون ریال خواهد داشت.

حیدری با اعلام اینکه تا صبح ششم مهرماه تعداد کارتهای اعتباری در شبکه بانکی به بیش از 158 هزار کارت رسیده است بر لزوم گسترش صدور کارتها تأکید کرد و گفت: باید خدمات کارت اعتباری تا پوشش عموم خانوارهای ایرانی گسترش یابد و تمامی 23 هزار شعبه موجود در شبکه بانکی زمینه این مهم را فراهم کنند.

معاون نظارتی بانک مرکزی با اشاره به سوابق صدور کارتهای اعتباری و تجمیع بخشنامه ها، شناسایی معایب و رفع آنها در این خصوص گفت: روش جدید در قالب آیین نامه صدور کارت اعتباری و آیین نامه حسابداری آن به بانک ها ابلاغ شده است.

وی با بیان اینکه نرخ سود این کارتها 18 درصد و براساس نرخ مصوب شورای پول و اعتبار است گفت: یک درصد هزینه آبونمان نیز برای این منظور درنظر گرفته شده که به این ترتیب انتفاع آن برای بانک حدوداً 19.5 درصد خواهد بود.
دکتر حیدری گفت: 100 هزار ریال نیز برای هزینه صدور آن در نظر گرفته شده تا عملیات صدور کارت برای بانک اقتصادی باشد.

معاون نظارتی بانک مرکزی گفت: گام بعدی توسعه کارت های اعتباری دریافت تخفیف از فروشندگان است که در این خصوص در تلاش هستیم تا با اتاق اصناف به اجماع برسیم.

وی با اشاره به پوشش تسهیلات خرد توسط کارتهای اعتباری گفت: عموم تسهیلات اعطایی مبتنی بر قانون بانکداری بدون ربا از بخش تولید و عرضه کالا حمایت کرده که عمدتاً نیز واحدهای تولیدی، بنگاه ها و صاحبان کسب و کار را در برگرفته است.

حیدری گفت: از این منظر، توجه به مقررات و تأمین مالی خرد شهروندان چندان پر رنگ نبوده است.

معاون نظارتی بانک مرکزی گفت: این کارت می تواند جایگزین تمام تسهیلات خرد بانکها شود.

* امکان انجام خرید خدمات با کارتهای اعتباری
وی با بیان اینکه با این کارتها مشتریان می توانند خرید خدمات نیز صورت دهند گفت: این کارتها با گسترش دامنه خرید به کالا و خدمات، نیازمندیهای مشتریان را برطرف می کنند.

وی تأکید کرد: اولویت بانک مرکزی در نیمه دوم امسال بر گسترش خدمات کارت های اعتباری از سوی بانکها است .

حیدری از مدیران بانک سپه خواست تا صدور این کارت را در اولویت کاری قرار دهند.

* ابلاغ شاخصهای جدید نظارتی تا پایان آبان به بانکها
معاون نظارتی بانک مرکزی با بیان اینکه وظیفه اصلی بخش نظارتی بانک مرکزی تنظیم مقررات و اعمال نظارت بر حسن اجرای قوانین و مقررات است گفت: این مقررات قاعدتا باید انتظام بخش عملیات بانکی در کشور و بهبود فرآیندها و عملکردها را در پی داشته باشد.
وی با بیان اینکه شاخصهای جدید نظارتی تا آبان ماه امسال به بانکها ابلاغ خواهد شد گفت: این شاخصها رقابت بین بانکها را منطقی کرده و از ایجاد رقابتهای ناسالم جلوگیری می کند.

محورهای اصلی نظارت های هشت گانه جدید بانک مرکزی بر سیستم بانکی عبارتند از:کنترل ریسک عملیات اصلی بانک و ریسک عملیاتی بنگاه داری،بررسی توان ایفای تعهدات و کیفیت دارایی ها، ارزیابی کیفت سودآوری و سودآوری حاکمیت شرکتی و شفافیت اطلاعاتی.

حیدری با اشاره به اصول هشت گانه فوق اضافه کرد با کنترل عملیات بانکها و عملیات بنگاه داری بانکها و بررسی کیفیت دارایی ها و سودآوری و کیفیت سود بانکها و نظارت بر چگونگی اجرای اصول حاکمیت شرکتی و ارتقاء شفافیت اطلاعاتی انتظار میرود در آینده پایداری و سلامت نظام بانکی ارتقاء یابد.

* قوانین نظارتی جدید حامی بانکهای قانونمدار است
وی با بیان اینکه قوانین نظارتی جدید حامی بانکهای قانونمدار است گفت: رقابت سالم بین بانکها باعث بهبود وضعیت عمومی شبکه بانکی و ارتقاء کیفیت ارائه خدمات، مشتریان و حفظ سلامت و پایداری مالی بانکها خواهد شد.

وی با اشاره به بخشنامه ای که از مهر ماه ابلاغ خواهد شد گفت: از دیگر تلاشهای بانک مرکزی برای ایجاد رقابت سالم بین بانکها تعیین سقف جذب سپرده و منابع برای بانکها است.

حیدری گفت: این نکته اهمیت دارد که یک بانک تا چه حد می تواند سپرده جذب کند و به ازای آن تسهیلات دهد و دارایی جدید ایجاد کند.

وی افزود: حتما باید این میزان جذب سپرده متناسب با حقوق صاحبان سهام آنها، اندازه بانک، قدمت و توان کارشناسی و نیز کفایت منابع انسانی آن باشد.

معاون نظارتی بانک مرکزی گفت: وقتی سقف سپرده ای بانکها تعریف و بعد از تصویب ابلاغ شود،هیچ بانکی نمی تواند با رحجان قیمتی خارج از سقف مربوطه جذب سپرده کند این شرایط رقابت را برای بانکها قانونمدار مهیاتر می کند.

وی افزود: بانکی که با عدم رعایت نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار اقدام به جذب منابع کند با ابزار سپرده قانونی و سایر مقررات با آن برخورد خواهد شد لذا به نفع بانکها خواهد بود که نرخ های مصوب را مراعات و در سقف سپرده ای مصوب فعالیت نمایند.

وی افزود: بانک مرکزی بازی رقابت را به نفع بانکهای قانونمدار تغییر مسیر می دهد تا در چارچوب مقررات همه بتوانند راحت تر کسب و کار کنند.

* چقازردی: کارت اعتباری بانک سپه در جهت کمک به رونق اقتصادی است
محمدکاظم چقازردی مدیرعامل بانک سپه نیز در این مراسم ضمن قدردانی از حضور دکتر حیدری معاون نظارتی بانک مرکزی و عباس کمره ای مدیرکل نظارت بر بانک های بانک مرکزی با اشاره به اجرای طرح کارت اعتباری در این بانک اظهار داشت: براساس دستورالعمل اجرایی صادره از سوی بانک مرکزی، بانک سپه نسبت به اعطای کارتهای اعتباری مرابحه در سه سطح طلایی با سقف فردی 500، سطح نقره ای با سقف فردی 300 و سطح برنزی با سقف فردی 100 میلیون ریال اقدام کرده است.

وی با بیان اینکه بانک سپه در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری در سال 1395 با شعار «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» و به منظور حمایت عملی از تولید ملی و اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و نیز سیاستهای دولت محترم تدبیر و امید، بخشی از اعتبارات خود را در قالب اجرای این طرح به حمایت از تولیدکنندگان داخلی و مشتریان تسهیلات خرد اختصاص می دهد، گفت: تأمین مالی نیازهای خرد اقشار مختلف و ایجاد بستر مناسب برای خروج از رکود یکی از ویژگی های این طرح است. کارت اعتباری مرابحه توجه ویژه به تقویت توان تولیدکنندگان داخلی بر مبنای سیاست اقتصاد مقاومتی که همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری می باشد، بوده و با ایجاد ثبات در چرخه تعامل نیاز خریداران و تولیدکنندگان، سبب ایجاد رونق در بازار و تسهیل در زنجیره ارزش افزوده می شود.

رئیس هیأت مدیره بانک سپه افزود: تقویت معاملات با استفاده ازکارت اعتباری علاوه بر تسهیل گردش نقدینگی در چرخه اقتصاد کشور، افزایش توان خرید اقشار متوسط جامعه را در پی داشته و موجب رونق در معاملات خواهد شد و در راستای برنامه های خروج از رکود غیر تورمی دولت تدبیر و امید می باشد.

مدیرعامل بانک سپه تصریح کرد: نرخ سود تسهیلات کارت اعتباری مرابحه در حال حاضر 18 درصد و با قابلیت نسیه دفعی یا نسیه اقساطی در بازه زمانی بازپرداخت حداقل 12 و حداکثر 36 ماه پس از پایان دوره تنفس است.

چقازردی تأکیدکرد: مشتریان گرامی می توانند درخواست خود را به همراه مدارک و مستندات لازم به یکی از شعب بانک سپه ارائه و در صورت احراز شرایط و ضوابط اعتباری بانک از جمله توانمندی مالی، نسبت به صدور کارت اعتباری مرابحه اقدام خواهد شد.

رییس هیات مدیره بانک سپه با بیان اینکه سطح انتظارات از بانک های بزرگ دولتی زیاد است گفت: بانک سپه در اجرای سیاست های پولی و مالی و هم چنین برنامه های بانک مرکزی پیشقدم است.

چقازردی با بیان اینکه در حمایت از واحدهای تولیدی کوچک و متوسط بانک سپه عملکرد قابل قبولی داشته است افزود: در حال حاضر بانک سپه در حمایت از این واحدها 7 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده است.

مدیر عامل با اشاره به رشد تسهیلات بانک سپه خاطر نشان کرد: بانک سپه در سال جاری 67 هزار میلیارد ریال تسهیلات به مشتریان پرداخت کرده که نسبت به سال گذشته 40 درصد رشد نشان می دهد.

وی با تاکید بر این که رشد منابع بانک سپه نیز در چارچوب مصوبات شورای پول و اعتبار است گفت: بانک سپه بانک منضبط و حرفه ای است و طبق دستورالعمل های بانک مرکزی در پرداخت نرخ سودها عمل می کند.

چقازردی در پایان گفت: به عنوان یک بانک بزرگ دولتی همواره پشتیبان سیاست های اقتصادی و پولی دولت تدبیر و امید خواهیم بود.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 246
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 247
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 32
تبلیغ بورس24