رئیس صندوق صنایع الکترونیک از کاهش نرخ تسهیلات صندوق حمایت از صنایع الکترونیک خبر داد و گفت: در سال گذشته بیش از ۲۶۵ میلیارد ریال ضمانتنامه توسط این صندوق صادر شده است.
به گزارش بورس24 ؛علی وحدت امروز در نشستی خبری با اشاره به ایجاد تحول جدی در ضمانتنامههای صندوق صنایع الکترونیک، اظهار داشت: ضمانت نامههای این صندوق مطابق با آیین نامه تضمین ضمانت نامههای تدولتی، ضمانت نامههای معتبری است که وزیر صنعت در این مورد با وزرای مختلف نامه نگاری کرده و آنها نیز این دستورالعمل را به دستگاههای زیرمجموعه خود ابلاغ کردهاند.
وی از انعقاد 4 قرارداد مشترک در زمینه پیشرفته با برخی از کشورها در شرایط پسابرجام خبر داد و در خصوص معوقات صندوق حمایت از صنایع الکترونیک، افزود: معوقات صندوق حدود 5 درصد از تسهیلات پرداختی است که علت پایین بودن آن را باید ارزیابی صحیح و پرداخت تسهیلات به تولیدکنندگان واقعی عنوان کرد.
وحدت در رابطه با تسهیلات پرداختی این صندوق در سال گذشته، تصریح کرد: در سال گذشته بیش از 1500 میلیارد ریال در قالب 20 طرح تقاضای مصوب برای پرداخت تسهیلات داشتیم که حدود هزار میلیارد از این رقم به متقاضیان پرداخت شده است.
رئیس صندوق صنایع الکترونیک اضافه کرد: البته بیش از 400 میلیارد ریال مصوبنامه برای صدور ضمانتنامه داشتیم که تا پایان سال 94 بیش از 265 میلیارد ریال از این ضمانتنامهها صادر شده است.
وی با اعلام اینکه پرداخت تسهیلات و صدور ضمانت نامه این صندوق درسال گذشته 50 درصد بیشتر از عملکرد 16 ساله این صندوق بوده است، اظهار داشت: تاکنون سه هزار میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان پرداخت شده که هزار میلیارد آن به سال 94 اختصاص داشته است.
وی با اعلام اینکه تسهیلات بلاعوض از سوی صندوق پرداخت نمیشود، گفت: رویکرد صندوق حمایت از صنایع الکترونیک برای حمایت از صنایع پیشرفته و دانش بنیان به شکل تسهیلات است. براین اساس رویه تأمین مالی در صندوق تعیین شده و به تصویب مراجع مربوطه رسیده که طی شش ماه دوم سال اجرایی خواهد شد.
وحدت در ادامه صحبتها به برگزاری اجلاس فعالان صنایع الکترونیک در 19 مردادماه اشاره کرد و گفت: همکاریهای بین المللی در دوران پساتحریم، یادگیری فناوری سازوکارهای حمایت غیرمستقیم از صنایع دانشبنیان، نفوذ فناوری پیشرفته در بنگاههای بزرگ و نقش آن در توسعه شرکتهای کوچک از محورهای نشستهای تخصصی در اجلاس مذکور است.
وی با اشاره به اینکه در برنامه ششم پیش بینی شده که صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک به صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته تغییر نام پیدا کند، افزود: نرخ سود تسهیلات پرداختی صندوق حمایت صنایع الکترونیک با کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی کاهش پیدا کرده است به نحوی که نرخ سود تسهیلات صندوق از 6 تا 18 درصد به 5 تا 15 درصد رسیده است.
منبع: تسنیم
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.