Bourse24 Ads 245
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

رئیس انجمن صنفی گاوداران گفت: ۲۰۰ میلیارد تومان یارانه به صادرات ۵۰ هزارتن شیر خشک با در نظر گرفتن ۴ هزار تومان یارانه به ازای صادرات هرگیلوگرم شیرخشک یا معادل آن فراوده‌های لبنی، اختصاص یافت و منتظر ابلاغ آن هستیم.

 ۲۰۰ میلیارد تومان یارانه به صادرات ۵۰ هزار تن شیرخشک اختصاص یافت

احمد مقدسی با درگفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: اختصاص یارانه به صادرات فرآورده‌های لبنی راهی است که در دنیا برای رقابت با سایرکشور‌ها استفاده می‌شود و می توان از این طریق مازاد تولید خود را صادر کرد.

وی افزود: وجود کشورهای وارد کننده لبنیات مانند عراق، افغانستان، عربی حاشیه خلیج فارس،CIS و روسیه بازار مناسبی برای ایران فراهم کرده است، به طوری که روسیه سالانه 15 میلیون تن یعنی نیمی از مصرف خود را وارد می‌کند.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران با اشاره به رقابت سنگن در بازار صادراتی لبنیات ادامه داد: کشورهای اروپایی به صادرات هرکیلوگرم شیرخشک یا معادل آن فرآوده‌های لبنی 2 دلار یارانه صادراتی پرداخت می‌کند تا بتوانند بازار های ما را در اختیار گیرند.

وی تصریح کرد: این شرایط باعث شده که بازار صاردارتی لبنیات از دست ایران خارج شده و در نهایت دامدارن نیز با کاهش تقاضای صنایع لبنی برای جذب شیر خام مواجه شوند.

مقدسی گفت: با نیمی از یارانه اختصاصی اروپا یعنی حدود 4 هزار تومان برای صادرات هرکیلو گرم شیرخشک یا معادل آن فراود‌های لبنی، می‌توان دوباره بازار صادراتی لبنیات را در اختیار گرفت. با توجه به فاصله کم کشور های وارد کننده این محصول در اطراف ما، شرایط مناسبی برای ایران در مقایسه با کشورهای اروپایی فراهم است.

وی اضافه کرد: برای صادرات 50 هزار تن شیر خشک، 200 میلیارد تومان یارانه اختصاص یافته است و اکنون منتظرابلاغ آن هستیم.

مقدسی یادآورشد: با ابلاغ شدن این مصوبه علاوه بر ارز آوری برای کشور، شرایط خرید نرخ شیر خام دامدارن به نرخ مصوب را فراهم می‌کند و در راستایی سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی رهبر معظم انقلاب است.

به گزارش خبرنگار تسنیم، در ماه‌های اخیر میزان صادرات فرآود‌های لبنی کاهش چشمگیری داشته و این امر باعث شده است که از میزان جذب شیرخام دامدارن و نرخ این محصول به ضرر دامدارن کاسته شود و صنایع لبنی نیز در رکود تقاضا فرو روند.

گفتنی است، یکی از مشکلات فعلی رکود فروش صنایع لبنی قیمت تمام شده آنها است که بعد از حذف یارانه 600 میلیارد تومانی لبنیات و افزایش قیمت این محصولات قدرت خرید مردم و تقاضا در بازار کاهش یافته است و برای این کاهش تقاضای بازار داخلی در کنار بازار صارداتی باید تمهیداتی دیده شود.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 246
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 247
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 32
تبلیغ بورس24