دونالد ترامپ که نامزدی او از سوی حزب جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تقریبا قطعی است از مسلمانان این کشور خواسته است افراد مظنون را تحویل دهند...
عصر ایران: دونالد ترامپ که نامزدی او از سوی حزب جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تقریبا قطعی است از مسلمانان این کشور خواسته است افراد مظنون را تحویل دهند.
به گزارش بی بی سی، او در مصاحبه ای با تلویزیون آیتیوی بریتانیا گفت که نه ضد مسلمان بلکه "ضدتروریست" است.او در پاسخ به اظهارات دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا، واکنش نشان می داد که طرح آقای ترامپ برای منع ورود مسلمانان به آمریکا را "احمقانه، تفرقه انگیز و غلط" خوانده بود.
ترامپ سال گذشته زمانی که هنوز در رقابت های درونی حزب جمهوری خواه پیشتاز نبود آن حرف را زده بود.
او پافشاری کرد که وقتی خواستار منع موقتی ورود مسلمانان به آمریکا شد فقط صدای انتقاد "سیاستمداران بلند شد" درحالی که به گفته او میلیون ها نفر از سراسر جهان تماس گرفتند تا بگویند که "حق با ترامپ است."
او در پاسخ به این سوال که آیا اظهاراتش را در پرتو جنجالی که ایجاد شده طور دیگری مطرح خواهد کرد گفت: "حرف من مردم را به فکر انداخت. اینکه برای شخص من خوب است یا بد است برایم اهمیتی ندارد."
'جهان در حال انفجار'
ترامپ گفت "اتفاق خیلی بدی" در جریان است که مردم تظاهر می کنند وجود ندارد.
این میلیاردر نیویورکی گفت که جهان مشکل عظیمی با تروریسم ناشی از اسلام افراطی دارد.او گفت: "هر جا را نگاه کنید می بیند که جهان درحال انفجار است. و البته مردم سوئد نیستند که این خسارات را می زنند."
او به آی تی وی گفت به عهده مسلمان هاست که افراد مظنون به افراط گرایی را تحویل دهند.او گفت: "باید با پلیس کار کنند. این افراد را تحویل نمی دهند. اگر مقررات بازی را رعایت نکنند، به جایی نخواهیم رسید."
روابط با بریتانیا
ترامپ همچنین هشدار داد که احتمالا او "روابط خیلی خوبی" با دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا نخواهد داشت.
دونالد ترامپ همچنین گفت که او "اظهارات بسیار زشت" صادق خان، شهردار لندن را بخاطر دارد، اما آنها را "نادیده" می گیرد.سخنگویان نخست وزیر بریتانیا و شهردار لندن گفته اند که آنها به آن چه که گفته اند باور دارند.
ترامپ در دسامبر سال گذشته میلادی (۲۰۱۵) پس از آن که یک زوج مسلمان در جریان عملیاتی ۱۴ نفر را در یک مرکز نگهداری معلولان در سن برناردینو کشتند، خواستار آن شد که از ورود مسلمانان به آمریکا جلوگیری شود.
او گفت که بسیاری از مسلمانان رفتاری "تنفرآمیز" نسبت به آمریکایی ها دارند و ممنوعیت ورود مسلمانان به این کشور باید تا زمانی اعمال شود که مقامات بتوانند شرایط را ارزیابی کنند.
کامرون در همان زمان در پاسخ به این سخنان آقای ترامپ گفت: "من فکر می کنم این سخنان تفرقه برانگیز، احمقانه و اشتباه است و من فکر می کنم اگر او به کشور ما بیاید همه ما علیه او متحد شویم."
ترامپ در پاسخ گفته: "به نظر می رسد که ما نمی توانیم روابط خیلی خوبی با هم داشته باشیم."
این نامزد جمهوریخواه همچنین افزود: "امیدوارم که روابط خوبی با او (دیوید کامرون) داشته باشم، اما به نظر می رسد که او تمایلی ندارد که درباره مشکلات اظهار نظر کند."
صادق خان، شهردار لندن که مسلمان است هم هفته گذشته هشدار دارد که "نادیده گرفتن" دیدگاه های آقای ترامپ درباره اسلام می تواند بر امنیت دو کشور تاثیر داشته باشد.
خان همچنین تأکید کرد: "دونالد ترامپ و اطرافیان او فکر می کنند که آزادی های غربی با اسلام سازگاری ندارد، اما لندن به او ثابت می کند که اشتباه فکر می کند."
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.