Bourse24 Ads 236

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان این‌که در حال حاضر بانک‌های کشور تا 96 درصد از سرمایه خود را به عنوان تسهیلات ارائه می‌کنند، اظهار کرد: در سال گذشته از 18 میلیارد دلار سرمایه صندوق توسعه ملی 12.2 درصد به تولیدات برق و نیروگاه‌ها تخصیص پیدا کرده است.

به گزارش خبرنگار انرژی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شاپور محمدی با اشاره به این‌که صنعت برق نیز مانند سایر صنایع در بخش تامین مالی مشکلاتی دارد، تصریح کرد:‌ باید بانک‌های کشور حدود 80 درصد از سرمایه خود را تسهیلات دهند اما اکنون بانک‌ها تا 96 درصد تسهیلات می‌دهند البته وزیر امور اقتصادی و دارایی به تحول نظام بانکی شکل جدیدی داده است و ان‌شاءالله بانک‌ها گشایشی در حوزه سرمایه ایجاد کنند.

وی با اشاره به این‌که در حوزه فاینانس توجه کمتری در ایران شده است، گفت: بخش خصوصی با نگاه دوباره به مدیریت مالی می تواند بیشتر فعالیت کند و توجه داشته باشد که ظرفیت خوبی در صندوق توسعه ملی وجود دارد.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به مواد 133 و 134 قانون برنامه پنجم افزود: قوانین مذکور ظرفیت خوبی برای سرمایه‌گذاران ایجاد کرده و از نظر ظرفیت قانونی، ظرفیت‌های خوبی وجود دارد.

محمدی با بیان این‌که نمی‌توانیم قول حل دغدغه تولیدکنندگان را بدهیم اما قول انتقال مشکلات را می‌دهم و در تدوین سیاست‌ها دغدغه تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران حتما مورد توجه قرار می‌گیرد، اظهار کرد: می‌شود برای دغدغه‌ها راهکار پیدا کرد و درحوزه تدوین سیاست از پیشنهاد فعالان صنعت استقبال می‌شود.

وی با اشاره به این‌که براساس افق چشم انداز 1404 ایران باید رتبه اول را در منطقه داشته باشد، گفت: روز به روز گرایش به برق در دنیا بیشتر می‌شود چرا که برق به تنهایی یکی از شاخص‌های راحتی و سهولت در کسب و کار است.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به مشکلات سرمایه‌گذاری اظهار کرد: مشکلات مالی یکی از مشکلات جدی در کشور است؛ دولت به سرمایه گذاران خارجی تضمین می‌دهد تا مشکلاتی چون تقبل ضرر به خاطر ممنوعیت یا توقف اجرای پروژه را در نظر گیرد.

محمدی با اشاره به این‌که ایران در حوزه تملک زمین نیز برای شرکت‌های خارجی مواردی را دیده است به معافیت مالیاتی سبز در ایران اشاره کرد و گفت:‌ گاهی گفته می‌شود پروژه‌ای توجیه اقتصادی ندارد از جمله در حوزه‌ انرژی‌های نو این صحبت بیان می‌شود که درست نیست؛ توجیه مالی متفاوت از توجیه اقتصادی است.

وی در نشست حمایت از توسعه صادرات صنعت آب و برق کشور که در حاشیه سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی برق و نهمین نمایشگاه بین‌المللی آب برگزار شد، اظهار کرد: ممکن است پروژه‌ای توجیه مالی نداشته باشد اما توجیه اقتصادی که شامل تداوم اقتصادی در نسل‌های آینده و به دست آوردن انرژی پاک می‌شود وجود دارد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 246
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24