Bourse24 Ads 236

Bourse24 Ads 255

وزیر سابق نفت و رئیس کمیسیون انرژی با اشاره به اظهارات زنگنه درباره مدیران نفت گفت: کمیسیون، صلاحیت، عملکرد و سوابق سیاسی وزیر پیشنهادی نفت را بررسی می‌کند و اگر با شاخص‌ها مطابق نباشد، رأی آوردن برای او دشوار است.

مسعود میر کاظمی رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌ و گو با فارس، درباره وضعیت بیژن زنگنه به عنوان گزینه مطرح برای وزارت نفت در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بررسی صلاحیت گزینه ‌های تصدی وزارتخانه در کمیسیون ‌ها بر اساس عوامل مختلفی صورت می ‌گیرد که عواملی از وضعیت سیاسی، سوابق عملکردی، سن و توانایی جسمانی لازم و تحصیلات عالیه مرتبط از جمله این موارد است.

وی گفت: در بررسی وضعیت سیاسی گزینه‌های پیشنهادی وزارت، عملکرد افراد در سنوات گذشته در انقلاب و اینکه در چه مواردی با نظام در تعارض بوده و یا در چه مواردی هماهنگی داشته است، مد نظر قرار می‌ گیرد.

وی تأکید کرد: فتنه 88 خط قرمز روشنی است که قطعا مجلس کسانی که در این فتنه نقش داشتند را دور از ذهن قرار نمی ‌دهد.

زنگنه خود صلاحیت گروهبانی وزارت نفت را دارد؟

وزیر اسبق نفت همچنین گفت: از همه اینها گذشته نقل قولی از آقای زنگنه در رسانه‌ ها مطرح شده که درباره مدیران نفتی گفته ‌اند، گروهبان ‌ها باید بروند و ژنرال‌ها بیایند، واقعا تأسف می‌خوریم فردی که هنوز صلاحیتش بررسی نشده بیاید این گونه اظهارنظر کند.

وی افزود: آقای زنگنه باید از مدیران نفتی عذرخواهی کند و در عین حال بررسی شود که آیا اصلا خود صلاحیت گروهبانی در وزارت نفت را دارد یا خیر و این کار باید قبل از ورود به مجلس صورت گیرد، چرا نگاه تکبر آمیز به مدیران زحمتکش نفتی، درست نیست.

وی ادامه داد: اینکه عده ‌ای به جایی وصل باشند و ژنرال شوند و برای خود امتیاز قائل باشند، اجحاف به مدیران زحمتکش نفتی است، بنابراین آقای زنگنه اگر این حرف را زده ‌اند باید عذرخواهی کنند و اگر نگفته ‌اند، باید تکذیب کنند.

وی درباره بررسی صلاحیت زنگنه در کمیسیون انرژی نیز گفت: هنوز ایشان به طور رسمی به عنوان وزیر معرفی نشده‌ اند و فقط در رسانه ‌ها بحث وزارت ایشان مطرح است، لذا باید مراقب صحبت‌ ها و مطالبشان باشند. قطعا کمیسیون انرژی در بررسی‌ های خود مشخصات عمومی، عملکردی و سابقه سیاسی افراد را در نظر می ‌گیرد.

مسیر دشوار زنگنه برای رای اعتماد

رئیس کمیسیون انرژی مجلس تأکید کرد: معتقدیم که رأی آوردن آقای زنگنه با این شرایط در مجلس سخت است.

وی در پاسخ به اینکه آیا رایزنی با دولت یازدهم صورت گرفته که وی را به عنوان وزیر معرفی نکنند، ‌گفت: وقتی شاخص‌ ها برای مجموعه ‌ای وجود داشته باشد، دیگر رایزنی معنایی ندارد و اگر در انتخاب وزرا شاخص‌ ها و خطوط قرمزی که نظام مشخص کرده، رعایت شود، دیگر معامله‌ گری و لابی‌ کردن مطرح نمی‌شود و قطعا این فرهنگ باید عوض شود، چرا که به نفع نظام نیست.

میرکاظمی تأکید کرد: باید توجه داشته باشیم عملکرد سیاسی افراد به راحتی قابل گذشت نیست، بحث فتنه برای ما بسیار مهم است، درست است که ترحم نظام باعث شد، برخی پیگیری ‌ها صورت نگیرد، اما خیانتی که در آن زمان شد، در کاهش رتبه ایران در صحنه‌های بین‌المللی تأثیر گذاشت و آنهایی که اطلاعات بین‌المللی دارند می‌دانند که این آسیب‌ ها چقدر جدی است و  کسانی که در این توهم سهم داشتند چقدر در آسیب رسانی هم سهیم بودند.

کرسنت هم مد نظر مجلس است

وی همچنین به قرارداد کرسنت در دوران وزارت زنگنه اشاره کرد و گفت: این قرارداد از نکاتی است که در صورتی که آقای زنگنه به عنوان وزیر پیشنهادی معرفی شوند، مورد توجه خواهد بود، چرا که از قراردادهای خیانت ‌آمیزی است که در آن زمان شکل گرفته است. 

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 246
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24