Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 267

نایب رییس اتحادیه نمایشگاه داران درباره وضعیت بازار خودرو در صورت آزادسازی واردات خودروهای کارکرده توضیح داد.

پیش‌بینی نایب رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران درباره قیمت خودرو/ منتظر سقوط قیمت این خودروها باشید

بورس24 : نایب رییس اتحادیه نمایشگاه داران درباره وضعیت بازار خودرو در صورت آزادسازی واردات خودروهای کارکرده توضیح داد.

علی خسروانی درباره روند بازار خودرو می گوید: در رابطه با قیمت خودروهای وارداتی، باید گفت این خودروها بیشترین حباب قیمتی را دارند و هر چه لوکس‌تر، حباب بیشتر است.

وی با ذکر مثالی عنوان می کند: مدل‌های بنز، بی‌ام‌و، لنکروز و هیونداهای مدل‌های گران‌قیمت‌تر بیشترین حباب را دارند و فاصله قیمت‌شان با قیمت‌های جهانی خیلی زیاد است و در صورت آزادی واردات خودروهای کارکرده، حباب قیمتی آن‌ها می‌شکند.

نایب رییس اتحادیه فروشندگان خودرو تصریح می کند: اخیرا هم دیدیم که هیات دولت مصوبه‌ای داشت و آن سقف ۸۰ هزار کیلومتر را هم برداشت. قبلا گفته بودند که باید زیر ۸۰ هزار کیلومتر باشد. این موضوع البته جای بحث دارد که بازی با مصوبه‌ها دارد اذیت‌کننده می‌شود، ولی به‌هرحال این خودروها بیشترین ریسک قیمتی را دارند.

خسروانی در پاسخ به این سوال که این خودروها احتمال ریزش قیمت دارند؟ متذکر می شود: قطعا احتمال ریزش قیمت دارند. قیمت خیلی از این خودروها با دلار ۳۰۰ هزار تومان حساب می‌شود.

منبع خبر: خبرآنلاین

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24