Bourse24 Ads 236

بررسی جدیدترین راهکارها در زمینه‌ های اقتصادی و سرمایه‌ گذاری بورس 24 - دوشنبه (۱۴ آبان ماه)، فعالان اقتصادی و بازار های مالی برای افتتاح  یازدهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی (کیش اینوکس ۲۰۲۴) در سالن همایش های جزیره کیش گرد هم جمع شده اند تا درباره...

در اولین روز کیش اینوکس ۲۰۲۴ چه گذشت؟

بورس24 - دوشنبه (۱۴ آبان ماه)، فعالان اقتصادی و بازار های مالی برای افتتاح یازدهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی (کیش اینوکس ۲۰۲۴) در سالن همایش های جزیره کیش گرد هم جمع شده اند تا درباره فرصت ها و موانع حوزه های پولی و مالی گفتگو و پیشنهادات را بررسی کنند و پس از آن نیز نمایشگاه این رویداد با حضور بیش از 200 شرکت بورسی و فرابورسی فعالیت خود را آغاز کرد تا از  این فرصت برای نمایش دستاوردهای نوآورانه، تبادل تجربیات و آشنایی با جدیدترین راهکارها در زمینه‌های اقتصادی و سرمایه‌ گذاری بهره ببرند.

نتایج کاربردی

کیش اینوکس سالانه میزبان هزاران بازدیدکننده بوده که از مدیران عامل، متخصصان اقتصادی تا سرمایه‌گذاران و شرکت‌های بین‌المللی از مشارکت کنندگان آن به شمار می روند.

از این روست که حضور چهره‌های سرشناس اقتصادی، مدیران ارشد و مسئولان دولتی و خصوصی در این رویداد، اهمیت ویژه‌ای به کیش اینوکس می‌بخشد.

همچنین جلسات مختلف، کارگاه‌های تخصصی و نشست‌های هم‌اندیشی بخشی از برنامه‌های متنوع این نمایشگاه بوده تا فرصتی بی‌نظیر برای تبادل نظر و ایجاد شبکه‌های جدید کاری، با هدف ارتقای دانش تخصصی شرکت‌کنندگان و تسهیل در برقراری ارتباطات تجاری و سرمایه‌گذاری برگزار می‌شوند.

بر همین اساس رحیم سرهنگی مدیرعامل منطقه آزاد کیش درمراسم افتتاحیه یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک ، بیمه و خصوصی سازی اظهار داشت:

از دستاورد های کیش اینوکس سال گذشته می توان به آغاز فعالیت لیزینگ کارآمد و کارآفرین اشاره کرد.

از مذاکرات سال گذشته نیز یک شرکت سهامی عام فعالیت خود را آغاز کرد. جزیره کیش با استفاده از قانون مناطق آغاز اقتصادی ، پایلوت مناسب برای اقدامات مالی به شمار می رود.

اقدامات اولیه و بررسی آزمون و خطاهای ریال دیجیتال در فضای حاکم اقتصادی کیش انجام‌ شد.

ضرورتی برای حفظ امید

در این مراسم حسین عبده تبریزی، رئیس کمیته محتوایی کیش اینوکس به عنوان دومین سخنران با تاکید بر مشکلات جاری حاکم بر اقتصاد ایران یادآور شد: فعالیت های ما با مشکلات مختلفی سیاسی و اقتصادی قرار گرفته، بازار سرمایه با افت مواجه بوده است، کاهش میزان عمل فعالیتهای اقتصادی موجب شده شرکت ها توان  خود را به مسائل بنیادی بگذارند. شاید برای برخی در شرایط فعلی این گردهمایی تجملی باشد، اما با نگاهی به تجربه ده ساله کیش اینوکس این گردهمایی ضرورت و هم عاملی برای حفظ امید در حفظ شرایط کشور است. نا امیدی نباید ما را از مسیر کشور برای پیشرفت بازدارد. در پنل های تخصصی دو روز آینده، تلاش می شود که به مسائل مختلف در اقتصاد پرداخته شود این موارد برای ارتقای آگاهی  بسیار موثر است.

ظرفیت سازی برای تولید

علی نقی مشایخی کارشناس ارشد بازارهای مالی و اقتصادی به عنوان یکی دیگر از سخنرانان کیش اینوکس ۲۰۲۴ اظهار داشت:

 سرمایه‌گذاری در ایران رو به کاهش بوده و به استهلاک خواهد رسید. ظرفیت سازی برای تولید، متوقف شده است.

برای رشد و شکوفایی اقتصاد، نیازمند ارتباط با سطح بین الملل بوده تا تجهیزات و تکنولوژی اخذ و محصولات صادر شود. خلأ ارتباطات جهانی در اقتصاد ایران نه تنها احساس بلکه آسیب شده است.

نیاز به ارتباطات جهانی

علی سرزعیم کارشناس اقتصادی نیز در این مراسم با اشاره به سیاست های پولی و مالی ایران در  یازدهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی تاکید کرد:

بر خلاف اهداف شعار نه شرقی نه غربی، رفتار و عملکرد شد. تا دهه ۸۰ از کلمه توسعه استفاده نمی شد

ساختار  اقتصادی ایران مانند اقتصاد ایران شده و مردم نسبت به حکمرانی بی اعتماد هستند. بازار بدهی ایران بسیار بزرگ شده است.

بخش مالی باید از بخش حقیقی حمایت کند‌. ثبات اقتصاد کلان ایران نیازمند ارتباطات بین المللی است‌.

ایجاد زیرساختی برای تولید

جعفر قادری عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در کیش اینوکس ۲۰۲۴ با اشاره به تصویب قانون تامین مالی تولید و زیر ساخت ها در مجلس یازدهم یادآور شد:

بر این قانون اشراف و تمرکز از نهاد‌های بالادستی اخذ نشد اما دستاوردهایی حاصل شد.

از طریق این قانون به تقارن اطلاعات در بازار ها کمک شد. توسعه بازارهای مالی از طریق انتشار اوراق از دیگر برنامه های این قانون به شمار می رود.

قانون برنامه هفتم به کمک قانون مذکور آمد. امکان افتتاح حساب های ارزی از دستاوردهای این قانون است. برات الکترونیکی با تاکید بر این قانون منتشر شد.

تعیین و تکلیف مدل اقتصادی

قدیر قیافه عضو کمیسیون اقتصادی اتاق بازرگانی ایران در کیش اینوکس ۲۰۲۴ ، به عنوان یکی دیگر از سخنرانان این رویداد،  اقتصاد ایران را شبیه به سایر کشورها ندانست و اظهار داشت:

ما در ادامه مسیر اولیگارشی بوده و نیازمند همت دولت، بخش خصوصی و مجلس برای پیشرفت اقتصاد هستیم. رفتارها و قوانین کنونی برای اقتصاد ایران آسیب زا شده است.

قوانین دستوری منجر به قرمز شدن تابلوی معاملات بورسی شده است. شرکت های بورسی دچار مشکلات ارزی هستند. ایده آل هایی از اقتصاد مطرح می شود که وجود ندارد.

 اقتصاد ایران نیازمند سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی است. بی ثباتی قوانین و خلق اساعه بودن آنها، اسیب و عامل زیان بنگاه های اقتصادی شده است.

با وجود چنین شرایطی نباید انتظار جذب سرمایه خارجی داشت. توانایی صدور ضمانت نامه های بیمه ای برای برخی طرح های داخلی و خارجی وجود ندارد.

تکلیف و مدل اقتصاد ایران نامشخص است. در اقتصاد ایران به سرمایه مالی توجه می شود ولی سرمایه انسانی و نخبگان دیده نمی شود و این بخش رانده شده اند. 

حجت الله صیدی رییس سازمان بورس و اوراق بهادار نیز به عنوان اخرین سخنران مراسم افتتاحیه کیش اینوکس ۲۰۲۴  با تاکید بر شرایط حاکم بر اقتصاد و بازارهای مالی ایران اظهار داشت:

 هر چند طی دهه۶۰  درگیر جنگ و تحریم و... اما کارخانجات تولیدی کشور  همانند سیمان، خودرویی و....  فعالیت داشتند. بخش تولیدی و خصوصی همواره و در همه شرایط تلاش و فعالیت خود را ادامه داده اند.

مسأله کنونی اقتصاد ایران، خطر و درگیری نظامی نیست بلکه مسأله اصلی رشد اقتصادی به شمار می رود. رشد در گرو سرمایه‌گذاری است‌. تشکیل سرمایه از مسیر بازار های مالی می گذرد.

مباحث بازار پول و نهادهای مالی این روزگار، بسیار مطرح است. مرز میان کنش‌گران و نهادهای مالی بسیار ناچیز بوده و حتی وجود ندارد.

ابزارهای بازار مالی ایران همانند صندوق و قوانین و مقررات مطلوب بوده ولی نیازمند تکمیل شدن و توسعه دارند. هم اکنون ۱۱۴۰ نهاد مالی ثبت شده و مشغول فعالیت در ایران وجود دارد.

دنباله روی، آسیب بازارهای مالی به شمار می رود. همدلی، مشارکت، همکاری و ایجاد گفتمان یکسان می تواند به رونق بازارهای مالی کمک کند.

یادآور می شود؛ در اولین روز از برپایی نمایشگاه کیش اینوکس نیز از سامانه برخط صدور و پرداخت خسارت بیمه بدنه و شخص ثالث بیمه"ما" رونمایی شد.

قابل ذکر است؛ رویداد کیش اینوکس KISHINVEX۲۰۲۴  از 14 الی 17 آبان ماه با محور‌هایی نظیر هدایت نقدینگی به بخش‌های مولد اقتصادی، بررسی سیاست‌های کنترل رشد نقدینگی و مهار تورم، بهره‌گیری از شیوه‌های نوین تامین مالی، نقش بانک‌ها در جهش تولید از طریق تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی، تمرکز بر اجرای دستورالعمل حاکمیت شرکتی، نقش بازار سرمایه در تحقق شعار سال، تامین مالی و تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان از طریق بازار سرمایه، طراحی محصولات نوآورانه در صنعت بیمه و نقش این صنعت در ایجاد فضای امن سرمایه‌گذاری، معرفی آخرین ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در کشور، جایگاه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در تولید، صادرات و دیپلماسی اقتصادی و بسیاری از مسائل روز اقتصادی کشور و با حضور مقامات، مسئولان، کارشناسان و دست‌اندرکاران اقتصادی کشور برگزار خواهد شد. 

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 246
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24