با سلام و عرض ادب و احترام
در تاریخ 95/11/17 در عرضه اولیه سهام بركت رو با قیمت 2420 ریال به خریدارن فروختن
الحق و انصاف این سهم بركتی كه برای خریداران نداشت بلكه باعث زیان سنگین شد
از سال 95 تا حال حاضر 98 هر …………… چیزی خریده بودیم تا بحال ده برابر شده بود
بركت برازنده این سهم نیست خواهشمندیم اسم هلدینگ رو از بركت به بی بركت تغییر نام دهید
زیان سهامدارن به هـیچ عنوان جبران نمیشه حداقل جهت جبران خسران روحی نام بركت رو به بی بركت تبدیل كنید
از كاربران عزیز تقاضا دارم هر وقت در رابطه این سهم مطلبی می نویسند از نام بی بركت استفاده كنند
به امید روزی كه مدیران توانمند بر روی صندلی مدیریت شركت ها بنشینند
امیدوارم سالم و تندرست باشید
1398/03/01 ساعت 00:00
fereidoon agazadeh
بادرود به شما، این شرکت نوپا را زود به سهامداران خرد عرضه کردند و البته قسمتی از سرمایه را هم با فروش گرانتر از حد ممکن سهام بدست آوردند ،بنظرم که این سهم از سال 1400 ببعد سود ده خواهد بود.
1398/03/02 ساعت 00:00
رضا حجازی
در این عرضه صورتهای مالی صوری تهیه شد.50 میلیارد سود خالص نصیب سهامداراصلی شد.در حق سهامداران خیلی جفا شد.
1398/03/02 ساعت 00:00
طلوع صبح
تکه زمین بایری را به اسم شهرک دارویی برکت به مردم غالب کردند. از طریق گوگل سرچ میتونین ببینید
1398/03/04 ساعت 00:00
طلوع صبح
Map گوگل
عباس بلا
کی بوده می گفت برکت(بی برکت) بخرین اینجور به ارزش داره فلانه، چی شدپس
آقای کریمی درست شما تشخیص دادید واز بازار فعلا خارج شدید ولی تقاضا دارم برای مشاوره هم که شده لطفا در مورد اخباری که بذستون میرسه مطلب بذارید چرا که برای خیلیا ان شاالله چراغ راه میشود..
jalali
باسلام .آقای کریمی ازاینکه وقت میگذاریدودراینجامطلب می نویسید بسهم خودم تشکرمیکنم
چرا باید شزنگ بخریم ؟
#شزنگ تحلیل تکنیکال سهم در کانال موجود است
فاندهای شگفت انگیز #شزنگ
1- شزنگ در حال حاضر تولید کننده روغن های مصرفی در ترانسفورماتور های برق است و تعدادی از روغن های صنعتی دیگر که موفق به اخذ افزایش قیمت 40تا60% در محصولات تولیدی گشته است.
2- فاند اصلی، #شزنگ در دو سال گذشته خطوط تولید روغن های موتور و ضد یخ را خریداری کرده است و نصب نموده است همچنین موفق به اخذ مجوز های لازم برای تولید نیز گردیده است. حالا چرا این موضوع مهم است. شرکت هایی مثل ایرانول و بهران در حال حاضر تولید کننده های اصلی این روغن موتور ها و ضد یخ در بازار ایران هستند و تصور کنید شرکتی با تعداد 28 میلیون سهم وارد این بازار گردد و در سال حدود 100 میلیارد سود آوری از این تولیدات براش حاصل شود که عدد بسیار ناچیز برای این بازار است یعنی برای شرکتی با 28 میلیون سهم می شود حدود 3570 تومان سود آوری برای هر سهم در سال اول قیمت سهم را بخواهیم حساب کنیم حوالی 12000 هزارتومان خواهد شد. گاهی گنج در دل جاهایی قرار دارد که هرگز باور نمی کنید.
3-شرکت دارای حدود 10 هکتار زمین در شهرک صنعتی زنجان است که می تواند جهت افزایش سرمایه از تجدید اقدام کند و با سرمایه ثبت شده 2.4 میلیارد راحت قابلیت تجدید 600 درصدی دارد.
#شزنگ_شگفتی_ساز_بازار
1398/02/31 ساعت 00:00
fereidoon agazadeh
بادرود به شما، تقسیم سود سالیانه این شرکت با توجه به آماری که شما میگوئید افتضاح است !
کامل نقد شدن ما بر اساس بعضی از اتفاقات جدیدی است که رخ داده ودر حال اتفاق است
وفعلا هم در بورس سرمایه گذاری نخواهیم کرد
شرایط خوب بود ولی ظاهرا دارد تغیر می کند
طلوع صبح
ما به رفت و آمد شما عادت کردیم. چند روز دیگه دوباره بر خواهید گشت.
ali28
سلام
اقا رسول
یا ابلفضل
چی شد سود ماهانه38 %شما
همانموقع گفتم ماهانه 30%برای شماو8%برای ما ,اما جوابی ندادید
شما را بخدا هنگام مثبت بازار مطلب مینویسی فکر خروج ناگهانی را هم بکنید
البته بازم برمیگردی
وما هم استفاده میکنیم.............!!!
sunboi
بنده هم امروز کامل نقد شدم .نمودار شاخص کل در تایم هفتگی رو ملاحظه کنید واگرایی منفی مکدی کاملا مشهوده .از منظر نموداری میتونه تا مدتها روند بازار نزولی و یا خنثی باشه حالا علت این ریزش میتونه تنش ها سیاسی جدی یا انجام توافق مجدد و ریزش دلار یا هرمسئله دیگه ای باشه .
گروسی
شما هر روز یک ساز می زنید... دیروز ساز موافق و تشویق خرید سهام پالایشی... و امروز ساز مخالف و خروج از بورس... هر کسی با ساز شما برقصد چه ها نشود ؟؟؟
Someya
سلام
شما چقد پول کارگزاری میدید آقا :((
dr.vet
داداش فازت چیه!! یروز میخوای تک سهم شتران بشی، یروز آینده دوری در بورس ترسیم میکنی! یروز اوضا سیاسی رو خوب میبینی، یروز میخوای نقد بشی، حاجی جون مجبور نیستی هرروز تصمیم بگیری و تصمیمتو بگی ، ایشالا فردا دوباره نظرت عوض نشه
یا حق
رسول کریمی...
با سلام
برادر عزیز
حال وروز سیاست کشور در هر ثانیه وهر دقیقه تغیر می کند
چه برسد به یک روز
ما بورس بازان همیشه باید همه چیز را در نظر بگیریم
هیچ وقت یک سهم را اگر اینده را تاریک ببینیم نگهداری نخواهیم کرد حتی اگر طلا از ان
سهم ببارد همیشه می شود ضرر کم را جبران کرد اما وقتی زیان زیاد شد جبران سخت می شود
اگر پول شما در یک سهم قفل شد خارج کردن ان سخت می شود
همیشه سود کردن در بورس وجود دارد
اما
همیشه به شما وقت خروج نمی دهد
اگر اتفاقی رخ دهد سهم ۱۰۰۰تومانی را یک ریال همه از شما نخواهند خرید
اما پول همیشه پول است
وقتی تک سهم شتران یا شبندر می شویم که اوضا سیاسی واقتصادی خوب باشد
شما توجه کن یک اتفاق کوچک رخ می دهد بازار چند هزار واحد منفی می شود
حالا شما فکر کن........
شما در بازار خواهید ماند
یک نکته
شاید در یک بازار خراب با یک زیان خارج شویم اما بدان هیچ وقت در یک بازار خراب نخواهیم ماند
رسول کریمی...
با سلام
پول کار گزاری هم می دهیم مهم نیست چقدر می دهیم
مهم این است سرمایه خود را حفظ کنیم
رسول کریمی...
با سلام
برادر عزیز
ساز دست دیگری است
ما همه بازیگریم
شما یا ما
باید بدانیم چه زمانی وچه وقت با این ساز برقصیم
ما باهر سازی نمی رقصیم حتی اگر زیان کنیم
رسول کریمی...
با سلام
برادر عزیز
سود کردن تا پایان سال وجود دارد در هر بازاری
اما
زمانی که بازار با سرعت بالا حرکت می کرد سود این روزها را جمع می کردیم
رسول کریمی...
هیچ وقت یک سهم را به امید برگشت نگهداری نکنید شاید سالها طول بکشد تا به
قیمت شما برسد
عزیزی
یک زمانی ومعادن را چند سال پیشدر قیمتهای ۱۰۰۰تومان وارد شد بعد افت کرد
شاید
۶سال است تازه با ان هم سود وافزایش سرمایه که داده تازه
به سرمایه شش سال پیش خود برسد
رسول کریمی...
با سلام
ماهمیشه سعی کردیم
سهامی که در اینجا معرفی می کنیم بنیاد خوبی داشته باشد
اگر یک زمانی هم بازار خراب شد شما زیاد ضرر نکید ودر کوتاه ترین زمان به سرمایه
خود برسید ویا با خوب شدن بازار افت سرمایه وسود شما جبران شود
می توانستیم سهام بازار پایه هم معرفی کنیم
وسود کنید
اما اگر بازار خراب می شد سرمایه شما در هوا بود
حالا هم می توانستیم چیزی ننویسیم وبرویم اما نمی خواستیم که سرمایه شما بین زمین
وهوا باشد
شما همه با تجربه هستید جو را بسنجید وتصمیم بگیرید
ما سرمایه خود را هیچ وقت به خطر نمی اندازیم به خاطر سود کردن
سلام
من سال گذشته کفرا داشتم و تو زمان مجمع بودم اما هنوز سود سهام را دریافت نکردم.
میخوام ببینم این سود را دوباره چه زمانی میتونم دریافت کنم؟
الان دوباره کفرا دارم.
1398/02/30 ساعت 00:00
عباس بلا
باسلام
به سایت شرکت مراجعه کنیدوباامورسهام تماس بگیریدراهنمایی بخواهید.
عرض سلام وشب بخیر؛
دوستان این روزهااخبارزیادی پیرامون مادرجریانه اعم ازاقتصادی وسیاسی و...
لطفا معاملات دقت کنید، اسیرجوسازی هاوهیجانات این روزهانشید، سهام را
بررسی وتجزیه وتحلیل کنید، سبک معاملاتی خاص خودتون رو راحی کنیدوپایبند
به آن باشید.
سهام ارزنده وبنیادی بالاخره راه خودش روپیداکرده وازبقیه جداخواهندشد، شما
فقط بایستی صبورباشیدوبزرگ شدنه سهامتون روتماشاکنید.
موفق وسربلندباشید.
یه مطلب آموزشی : یکی از علتهای مهم باختهای ما در بازا این هست که خود را از انچه واقعا هستیم باهوشتر می دانیم و براین باور و اعتقاد هستیم که اطلاعات بهتر و مهمتری از بقیه معامله گران داریم واین موضوع همیشه باعث ایجاد ضررهای سنگین برمعامله گران می شود مخصوصا دربازارهای که واقعا کسی نمی داند فردا چه خواهد شد در بازارهای که ذاتا غیرقابل پیش بینی هستند و یا درجه پایداری اونها کم هست باید نسبت به افرادی که با اطمینان و قاطعیت حرف می زنند ترسید و محتاط بود . پیترلینج (الان یه صندوق چند میلیارد دالاری را مدیریت می کنه)یکی از میلیاردهای بازار وال استریت میگه که اگر کسی بتواند سه بار پشت سرهم نرخ بهره امریکا را درست پیش بینی بکنه سوپر میلیاردر میشه ولی تا حالا این چنین ادمی از شکم مادرش زایده نشده !!!!!( البته بجر استادهای خودمان) پس همیشه از انسانهای که زیاد من من من می کند دوری کنید چون می توانند شما رابراحتی وسوسه کنند تا ریسک های غیر معقول در ترید بکنید ریسک های کم بکنید سود کم ببرید وضررهای کمترمتحمل بشوید اگر فرایند سود کم و ضررکمتر را بتوانید انجام دهید (باخریدهای پله ای و مناسب ) براحتی حساب شما روندی مثبت و صعودی خواهد گرفت
با سلام
1398/03/02 ساعت 00:00الگو گرفتن از دیگران در بازار سرمایه روش مناسبی برای سرمایه گذاری نیست.
افراد با رویکردهای متفاوت ,سرمایه های متفاوت , استراتژی های متفاوت و تجربیات متفاوتو....در بازار سرمایه حضور دارند.
کپی پیست , نه روشی عقلانی و نه شیوه درستی است.
هر شخصی باید با توجه به شراط خود در بازار حضور داشته باشد.
برخی اینده بازار را مثبت و رو به بهبود میدانند و برخی ترجیح میدهند از بازار خارج شوند .
ببینید این دو روش چقدر با هم متفاوت است.
در معاملات سهام هر روز شاهدیم برخی سهام خود را از روی نا امیدی میفروشند و دیگری با امید به سود آوری آن سهام را میخرد.دودیدگاه کاملا متفاوت!
موفق باشید
بله کاملاموردتاییداست.
1398/03/04 ساعت 00:00با سلام و عرض ادب و احترام
1398/03/01 ساعت 00:00در تاریخ 95/11/17 در عرضه اولیه سهام بركت رو با قیمت 2420 ریال به خریدارن فروختن
الحق و انصاف این سهم بركتی كه برای خریداران نداشت بلكه باعث زیان سنگین شد
از سال 95 تا حال حاضر 98 هر …………… چیزی خریده بودیم تا بحال ده برابر شده بود
بركت برازنده این سهم نیست خواهشمندیم اسم هلدینگ رو از بركت به بی بركت تغییر نام دهید
زیان سهامدارن به هـیچ عنوان جبران نمیشه حداقل جهت جبران خسران روحی نام بركت رو به بی بركت تبدیل كنید
از كاربران عزیز تقاضا دارم هر وقت در رابطه این سهم مطلبی می نویسند از نام بی بركت استفاده كنند
به امید روزی كه مدیران توانمند بر روی صندلی مدیریت شركت ها بنشینند
امیدوارم سالم و تندرست باشید
بادرود به شما، این شرکت نوپا را زود به سهامداران خرد عرضه کردند و البته قسمتی از سرمایه را هم با فروش گرانتر از حد ممکن سهام بدست آوردند ،بنظرم که این سهم از سال 1400 ببعد سود ده خواهد بود.
1398/03/02 ساعت 00:00در این عرضه صورتهای مالی صوری تهیه شد.50 میلیارد سود خالص نصیب سهامداراصلی شد.در حق سهامداران خیلی جفا شد.
1398/03/02 ساعت 00:00تکه زمین بایری را به اسم شهرک دارویی برکت به مردم غالب کردند. از طریق گوگل سرچ میتونین ببینید
1398/03/04 ساعت 00:00Map گوگل
1398/03/04 ساعت 00:00کی بوده می گفت برکت(بی برکت) بخرین اینجور به ارزش داره فلانه، چی شدپس
1398/03/04 ساعت 00:00با سلام
1398/03/01 ساعت 00:00شما که
چکاپا
را در این قیمتها می خرید ایا ارزش خرید دارد
باور کنید ندار
ریسک بالای دارد
بزار چند روز بگذره از رفتنت بعد دوباره بیا.
1398/03/02 ساعت 00:00به نظر من بالا میره
1398/03/03 ساعت 00:00آقای کریمی درست شما تشخیص دادید واز بازار فعلا خارج شدید ولی تقاضا دارم برای مشاوره هم که شده لطفا در مورد اخباری که بذستون میرسه مطلب بذارید چرا که برای خیلیا ان شاالله چراغ راه میشود..
1398/03/04 ساعت 00:00باسلام .آقای کریمی ازاینکه وقت میگذاریدودراینجامطلب می نویسید بسهم خودم تشکرمیکنم
1398/03/04 ساعت 00:00چرا باید شزنگ بخریم ؟
1398/02/31 ساعت 00:00#شزنگ تحلیل تکنیکال سهم در کانال موجود است
فاندهای شگفت انگیز #شزنگ
1- شزنگ در حال حاضر تولید کننده روغن های مصرفی در ترانسفورماتور های برق است و تعدادی از روغن های صنعتی دیگر که موفق به اخذ افزایش قیمت 40تا60% در محصولات تولیدی گشته است.
2- فاند اصلی، #شزنگ در دو سال گذشته خطوط تولید روغن های موتور و ضد یخ را خریداری کرده است و نصب نموده است همچنین موفق به اخذ مجوز های لازم برای تولید نیز گردیده است. حالا چرا این موضوع مهم است. شرکت هایی مثل ایرانول و بهران در حال حاضر تولید کننده های اصلی این روغن موتور ها و ضد یخ در بازار ایران هستند و تصور کنید شرکتی با تعداد 28 میلیون سهم وارد این بازار گردد و در سال حدود 100 میلیارد سود آوری از این تولیدات براش حاصل شود که عدد بسیار ناچیز برای این بازار است یعنی برای شرکتی با 28 میلیون سهم می شود حدود 3570 تومان سود آوری برای هر سهم در سال اول قیمت سهم را بخواهیم حساب کنیم حوالی 12000 هزارتومان خواهد شد. گاهی گنج در دل جاهایی قرار دارد که هرگز باور نمی کنید.
3-شرکت دارای حدود 10 هکتار زمین در شهرک صنعتی زنجان است که می تواند جهت افزایش سرمایه از تجدید اقدام کند و با سرمایه ثبت شده 2.4 میلیارد راحت قابلیت تجدید 600 درصدی دارد.
#شزنگ_شگفتی_ساز_بازار
بادرود به شما، تقسیم سود سالیانه این شرکت با توجه به آماری که شما میگوئید افتضاح است !
1398/03/01 ساعت 00:00باسلام لطفا نظرتون درموردسهام دارویی دزهراوی بفرمایید ممنون
1398/03/01 ساعت 00:00با سلام
1398/02/31 ساعت 00:00با برسی های که انجام دادیم شرایط سیاسی وغیره
فعلا برای مدتی کامل نقد شدیم
شما هم برسی کنیدو تصمیم بگیرید
موفق باشید
با سلام
1398/02/31 ساعت 00:00کامل نقد شدن ما بر اساس بعضی از اتفاقات جدیدی است که رخ داده ودر حال اتفاق است
وفعلا هم در بورس سرمایه گذاری نخواهیم کرد
شرایط خوب بود ولی ظاهرا دارد تغیر می کند
ما به رفت و آمد شما عادت کردیم. چند روز دیگه دوباره بر خواهید گشت.
1398/02/31 ساعت 00:00سلام
1398/02/31 ساعت 00:00اقا رسول
یا ابلفضل
چی شد سود ماهانه38 %شما
همانموقع گفتم ماهانه 30%برای شماو8%برای ما ,اما جوابی ندادید
شما را بخدا هنگام مثبت بازار مطلب مینویسی فکر خروج ناگهانی را هم بکنید
البته بازم برمیگردی
وما هم استفاده میکنیم.............!!!
بنده هم امروز کامل نقد شدم .نمودار شاخص کل در تایم هفتگی رو ملاحظه کنید واگرایی منفی مکدی کاملا مشهوده .از منظر نموداری میتونه تا مدتها روند بازار نزولی و یا خنثی باشه حالا علت این ریزش میتونه تنش ها سیاسی جدی یا انجام توافق مجدد و ریزش دلار یا هرمسئله دیگه ای باشه .
1398/02/31 ساعت 00:00شما هر روز یک ساز می زنید... دیروز ساز موافق و تشویق خرید سهام پالایشی... و امروز ساز مخالف و خروج از بورس... هر کسی با ساز شما برقصد چه ها نشود ؟؟؟
1398/03/01 ساعت 00:00سلام
1398/03/01 ساعت 00:00شما چقد پول کارگزاری میدید آقا :((
داداش فازت چیه!! یروز میخوای تک سهم شتران بشی، یروز آینده دوری در بورس ترسیم میکنی! یروز اوضا سیاسی رو خوب میبینی، یروز میخوای نقد بشی، حاجی جون مجبور نیستی هرروز تصمیم بگیری و تصمیمتو بگی ، ایشالا فردا دوباره نظرت عوض نشه
1398/03/01 ساعت 00:00یا حق
با سلام
1398/03/01 ساعت 00:00برادر عزیز
حال وروز سیاست کشور در هر ثانیه وهر دقیقه تغیر می کند
چه برسد به یک روز
ما بورس بازان همیشه باید همه چیز را در نظر بگیریم
هیچ وقت یک سهم را اگر اینده را تاریک ببینیم نگهداری نخواهیم کرد حتی اگر طلا از ان
سهم ببارد همیشه می شود ضرر کم را جبران کرد اما وقتی زیان زیاد شد جبران سخت می شود
اگر پول شما در یک سهم قفل شد خارج کردن ان سخت می شود
همیشه سود کردن در بورس وجود دارد
اما
همیشه به شما وقت خروج نمی دهد
اگر اتفاقی رخ دهد سهم ۱۰۰۰تومانی را یک ریال همه از شما نخواهند خرید
اما پول همیشه پول است
وقتی تک سهم شتران یا شبندر می شویم که اوضا سیاسی واقتصادی خوب باشد
شما توجه کن یک اتفاق کوچک رخ می دهد بازار چند هزار واحد منفی می شود
حالا شما فکر کن........
شما در بازار خواهید ماند
یک نکته
شاید در یک بازار خراب با یک زیان خارج شویم اما بدان هیچ وقت در یک بازار خراب نخواهیم ماند
با سلام
1398/03/01 ساعت 00:00پول کار گزاری هم می دهیم مهم نیست چقدر می دهیم
مهم این است سرمایه خود را حفظ کنیم
با سلام
ساز دست دیگری است
ما همه بازیگریم
شما یا ما
باید بدانیم چه زمانی وچه وقت با این ساز برقصیم
ما باهر سازی نمی رقصیم حتی اگر زیان کنیم
با سلام
سود کردن تا پایان سال وجود دارد در هر بازاری
اما
زمانی که بازار با سرعت بالا حرکت می کرد سود این روزها را جمع می کردیم
هیچ وقت یک سهم را به امید برگشت نگهداری نکنید شاید سالها طول بکشد تا به
1398/03/01 ساعت 00:00قیمت شما برسد
عزیزی
یک زمانی ومعادن را چند سال پیشدر قیمتهای ۱۰۰۰تومان وارد شد بعد افت کرد
شاید
۶سال است تازه با ان هم سود وافزایش سرمایه که داده تازه
به سرمایه شش سال پیش خود برسد
با سلام
1398/03/01 ساعت 00:00ماهمیشه سعی کردیم
سهامی که در اینجا معرفی می کنیم بنیاد خوبی داشته باشد
اگر یک زمانی هم بازار خراب شد شما زیاد ضرر نکید ودر کوتاه ترین زمان به سرمایه
خود برسید ویا با خوب شدن بازار افت سرمایه وسود شما جبران شود
می توانستیم سهام بازار پایه هم معرفی کنیم
وسود کنید
اما اگر بازار خراب می شد سرمایه شما در هوا بود
حالا هم می توانستیم چیزی ننویسیم وبرویم اما نمی خواستیم که سرمایه شما بین زمین
وهوا باشد
شما همه با تجربه هستید جو را بسنجید وتصمیم بگیرید
ما سرمایه خود را هیچ وقت به خطر نمی اندازیم به خاطر سود کردن
با سلام
1398/02/31 ساعت 00:00با بر طرف شدن تنشها در خلیج فارس اقبال به بازار سرمایه باز گشت.
البته اروپاییان هنوز لغز خوانی میکنند و خط و نشان میشکند.
اما در پشت پرده شدیدا دست پاچه شدند ( نمیخواهند به روی خودشان بیاورند )
پیغام هایی را که آمریکاییان از طریق عراق و قطر و عمان برای ایران ارسال داشته اند نشان از تغییر رویگرد انها از جنگ دارد.
صادر کنندگان سالها است با تحریم مواجهند و راه کارهای خودشان را برای فروش و عرضه محصولاتشان را دارند.
اروپا مجبور خواهد بود در اینده گشایشهایی را در روابط تجای با ایران ایجاد کند.
با توجه به شواهد موجود به نظر میرسد خبرهای خوبی را در آینده خواهیم داشت .که بالاطبع بازار سرمایه را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
انشاالله
خوشبینی بیش از حد هم میتواند مانند بدبینی مضر باشد.جانب احتیاط را باید همیشه رعایت کرد
پر سود و موفق باشید
برخلاف نظر رسو ل کریمی من با نظر شما موافقم. آینده بورس خوب خواهد بود. بهتراز دلار و طلا
1398/03/02 ساعت 00:00کاربرجون کاملا درسته...
1398/03/07 ساعت 00:00سلام
1398/02/30 ساعت 00:00من سال گذشته کفرا داشتم و تو زمان مجمع بودم اما هنوز سود سهام را دریافت نکردم.
میخوام ببینم این سود را دوباره چه زمانی میتونم دریافت کنم؟
الان دوباره کفرا دارم.
باسلام
1398/02/30 ساعت 00:00به سایت شرکت مراجعه کنیدوباامورسهام تماس بگیریدراهنمایی بخواهید.
عرض سلام وشب بخیر؛
1398/02/30 ساعت 00:00دوستان این روزهااخبارزیادی پیرامون مادرجریانه اعم ازاقتصادی وسیاسی و...
لطفا معاملات دقت کنید، اسیرجوسازی هاوهیجانات این روزهانشید، سهام را
بررسی وتجزیه وتحلیل کنید، سبک معاملاتی خاص خودتون رو راحی کنیدوپایبند
به آن باشید.
سهام ارزنده وبنیادی بالاخره راه خودش روپیداکرده وازبقیه جداخواهندشد، شما
فقط بایستی صبورباشیدوبزرگ شدنه سهامتون روتماشاکنید.
موفق وسربلندباشید.
یه مطلب آموزشی : یکی از علتهای مهم باختهای ما در بازا این هست که خود را از انچه واقعا هستیم باهوشتر می دانیم و براین باور و اعتقاد هستیم که اطلاعات بهتر و مهمتری از بقیه معامله گران داریم واین موضوع همیشه باعث ایجاد ضررهای سنگین برمعامله گران می شود مخصوصا دربازارهای که واقعا کسی نمی داند فردا چه خواهد شد در بازارهای که ذاتا غیرقابل پیش بینی هستند و یا درجه پایداری اونها کم هست باید نسبت به افرادی که با اطمینان و قاطعیت حرف می زنند ترسید و محتاط بود . پیترلینج (الان یه صندوق چند میلیارد دالاری را مدیریت می کنه)یکی از میلیاردهای بازار وال استریت میگه که اگر کسی بتواند سه بار پشت سرهم نرخ بهره امریکا را درست پیش بینی بکنه سوپر میلیاردر میشه ولی تا حالا این چنین ادمی از شکم مادرش زایده نشده !!!!!( البته بجر استادهای خودمان) پس همیشه از انسانهای که زیاد من من من می کند دوری کنید چون می توانند شما رابراحتی وسوسه کنند تا ریسک های غیر معقول در ترید بکنید ریسک های کم بکنید سود کم ببرید وضررهای کمترمتحمل بشوید اگر فرایند سود کم و ضررکمتر را بتوانید انجام دهید (باخریدهای پله ای و مناسب ) براحتی حساب شما روندی مثبت و صعودی خواهد گرفت
1398/02/29 ساعت 00:00با سلام
1398/02/29 ساعت 00:00با ارام شدن جو سیاسی
طلا افت چشم گیری داشت
هرگرم حدود ۲۲/۰۰۰
فعلا همه چیز ارام ارام است
با سلام
1398/02/29 ساعت 00:00چراغ اول پالایشی ها روشن شد ان هم
شتران
۱۳۴۵۰﷼
واقعا گزارش بسیار خوبی داد عالی بود
با سلام
1398/02/29 ساعت 00:00سود شتران
نسبت به ۹ماه
۳ماه اخر
حدود۵۰٪افزایش داشته
فعلا فقط پالایشی بخرید با توجه به گزارش شتران
گزارش شرکتهای دیگر بسیار عالی است
سلام آقای کریمی - نظر شما در مورد تاپیکو چیه؟. ممنون از راهنمایی های مفیدتون
1398/02/29 ساعت 00:00سلام.
1398/02/29 ساعت 00:00ممنون از راهنمایی شما.
یه سهم خوب که مثه فسپا رشد خوبی داشته باشه معرفی میکنید لطفا.
قیمت یه سهم غول پالایشی شتران از قیمت یه پفک هزاری هم کمتره ... یعنی یه پفک دستت نمیدن... پس چرا با خیال راحت شتران نخریم؟
1398/02/29 ساعت 00:00ارز اولیه زشریف آیا 50 درصد رشد میکند نظر شما چیست؟
1398/02/29 ساعت 00:00به نظرم رشدمیکنه
1398/02/30 ساعت 00:00با سلام
1398/02/28 ساعت 00:00فسپا
۴۵۰تا۴۶۰
جهت خرید معرفی کردیم خدمت شما
در کمتر از دوماه سوده حدود 150% داد
قیمت سهم بالای 1000
خوب بود
با سلام
1398/02/28 ساعت 00:00فسپا
۴۵۰تا۴۶۰
جهت خرید معرفی کردیم خدمت شما
در کمتر از دوماه سوده حدود 150% داد
قیمت سهم بالای 1000
خوب بود
با سلام
1398/02/28 ساعت 00:00شپنا
شنیدیم فقط شنیدیم
سود 2400﷼در چند روز دیگر اعلام کند
وافزایش سرمایه از سود انباشته اجرای می شود
شاید سود بیشتری اعلام کند
شاید........
موفق باشید
با سلام
1398/02/26 ساعت 00:00فصل مجامع نزدیک است سهمی بخرید که در مجمع به اندازه یک سال سود بانکی به شما
سود بدهد
حاج آقا کریمی یکی از این سهم زیرخاکیا معرفی کن لطفاً. ثواب داره
1398/02/28 ساعت 00:00با سلام
1398/02/29 ساعت 00:00جناب کیخا
اگر نوسان گیر هستید
فقط سمگا
خوب جواب می دهد حداقل ما هی ۳۰٪ می دهد
با سلام
1398/02/26 ساعت 00:00از هفته اینده
بازار راه خود را از سهامهای مثل خساپا.خودرو.و..........که زیان ده هستند جدا خواهد کرد
وبه طرف شرکتهای خواهد رفت که سال ۹۷ را سود خوبی ساخته اند
پس اگر هفته اینده شرکتهای زیانده منفی شدنند بدانید که بخاطر اعلام سود است
وهیچ اتفاق خاصی رخ نداده است سهامداران در حال فروش این شرکتها وخرید شرگتهای
سوده هستند
با سلام
1398/02/26 ساعت 00:00وتوسم
سهمی نیست که در ان بشود سفته بازی کرد
سهم فعلا در محدوده قیمتی ۱۸۰تا۱۹۵نوسان دارد
بهترین قیمت خرید۱۷۵تا۱۷۰است
نگهداری در قیمتهای بالا خواب سرمایه برای شما به همراه دارد
سلام جناب کریمی لطفا نظرتون درمورد شاوان بدین ممنون اززحمات شما
1398/02/27 ساعت 00:00با سلام