با سلام آدینه همگی بخیر و شادی /سلامی گرم به سروران و پیشکسوتان بورس /توصیه ای به تازه وارد شدگان بورس
سعی کنیم اگر اطاعات کافی نداریم حداقل سکوت نمایم و از نظرات دیگران استفاده کنیم
دوستی می گوید با سرمایه مردم بزای نکنید /دوستی می گوید اهالی تلار نظر منفی دارند
در پاسخ دوست به اصطلاح اگاه برسانم/هلدینگ برکت در قیمت هایی 140 تا 160 معرفی شد الان 200%رشد کرده
هلدینگ برکت 140 می فروختند الان حق تقدم ان بالاتر از 100 خریدار دارد
لذا با سرمایه کسی بازی نشده /سود خوبی به ارمغان آورده
دلیل هم نمی بینم حتما سخنان و مطالب من باید حتما با سلیقه و دیدگان دیگران همانند باشد
نکات و مطالب نگاه مثبت صرفا بررسی موشکافانه شخصی است /مطالب شما بیشتر کپی برداری از چاهای دیگر
وقتی هنوز روش ارزیابی یک هلدینگ را یاد ندارید و صرفا روی هوا حرف می زنید /اعتقادی به بحث ندارم و توصیه می کنم حتما در جهت ارتقا دانش بورسی حتی در حد معمولی کوشا باشید .کمتر اظهار نظر بفرمایید /یا حداقل زود قضات ننمایید
با سلام
همانطور که چند روز قبل اشاره شد هلدینگ برکت را به دید گزارش 12 ماهه حسابرسی شده باید دید /شخصا قبل از اینکه این گزراش بیاید اشراف کامل دارم اما ترجیح می دهم صبر کنم تا گزارش تلفیقی توسط خود شرکت اعلام شود .
همچنان بر سود 200 %بالاتر که دوستمون به اشتباه متوجه شده پافشاری دارم
هلدینـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــگ برکت .سرمایه گزاری البـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرز بهترین های نماد دارو هستند
در بدترین شرایط سالهای قبل از دهه 80 تاکنون هیچ وقت از بورس خارج و نقد نشدم بلکه با توجه به شرایط نوع و نگرش سرمایه گزرایم را تغیر دادم
وبانک پورتفوی 15 سال پیش نگاه مثبت(هنوز سیدکو وارد بورس نشده بود /وتوسم پوتفوی نگاه مثبت 10سال پیش /هلدینگ برکت پوتفوی 1 سال پیش نگاه مثبت /..... اکنون نگاه مثبت می باشد
هلدینگ برکت /سرمایه گزاری البرز پورتفوی .... نگاه مثبت و ثالوند ...... و...... و..... نگاه مثبت خواهد بود
ترجیح می دهم جای خالی ها را پر نکنم تا دوستمون طلوع سبز هر سهمی سیگنال می دهند اهالی تالار خرید کنید (غیر وبانک که سیگنال 15 سال پیش نگاه مثبت بوده است )
طلوع صبح گرامی به توصیه نگاه مثبت توجه کن و روی صورت مالی شرکتها بیشتر فعال باشد /تا اظهار نظرهات بهتر شود
1398/03/31 ساعت 00:00
fereidoon agazadeh
بادرود به شما، خرید ثالوند را در چه قیمتی پیشنهاد میفرمائید ؟و مدت نگهداری سهم را نیز بفرمائید و با تشکر فراوان از جنابعالی.
گروه ویژه اقدام مالی (FATF) در بیانیه عصر جمعه خود اعلام کرد که تعلیق اقدامات تقابلی خود درباره ایران را تا اکتبر سال ۲۰۱۹ (آبان ۹۸) تعلیق کرده است.
به نقل از ایرنا، با این حال FATF که مأموریت مقابله با پولشویی و تأمین مالی تروریسم را از برنامههای اصلی خود میداند، به دلیل تصویب نشدن دو لایحه در ایران، خواستار تشدید نظارت کشورهای جهان بر مؤسسات مالی ایران شده است
gavad
این که خبر خوبی است برای بازار.....بخصوص برای بانکی ها
fereidoon agazadeh
بادرود به شما، یک سهم مشابه فسپا برای مدت سه ماه معرفی میفرمائید؟ و با تشکر فراوان از جنابعالی.
با سلام و عرض ادب و احترام
این هلدینگ دارویی بی بركت وحق تقدم بی بركت باز سهامدران رو ضرر زد
انقدر مدیران نالایق و نادرست داره كه یك حمایت حداقلی هم از سهم و حق تقدم انجام نمیدند
این چند روز هم مثبت بود به لطف سهامداران حقیقی بود
با عرض تاسف مدیران ضعیف شركت ها تولیدی رو نابود كردند
به عنوان مثال مدیر شركت شفا دارو عوض شد با اومدن مدیر جدید سهم شفا دارو جون گرفت
امیدوارم سالم و تندرست باشید
بنظر در مجموع سهام خودرویی و قطعه سازان با دو سناریو در پیش رو هستند:
1-اعمال تحریم های بیشتر امریکا و متحدانش
2-توافق جدید با امریکا و هم پیمانانش
در سناریوی اول با تشدید تحریم ها و بسته شدن درهای بازارهای جهانی صنعت خودرو در ایران انحصاری تر خواهد شد که در مجموع به نفع تولیدکنندگان و به ضرر مصرف کننده ها میشه و مصرف کننده باید تابع شرکت های داخلی با هر قیمت و کیفیتی باشند تا در نهایت به نفع صنعت خودرو خواهد شد.
و در سناریوی دوم به مانند عقد قراداد برجام و بازشدن پای اروپاییان در صنعت خودرو و مورد استقبال گرفتن تولیدات و افزایش خرید مصرف کننده هادر مجموع باعث افزایش سود دهی این قبیل شرکت ها خواهند شد.
پس نتیجه میگیریم صنعت قطعه ساز و خودرویی جای نگرانی ندارند.
البته این نظر شخصی بنده هست و هیچ گونه توصیه ایی برای خرید و فروش در این گروه نیست.
با تشکر
موفق باشید.
هلدینگ برکت بعد یک رشد قابل قبول (رجوع شود به قیمت معرفی ) احتیاح به اصلاح دارد /یک مقدار خبرهای مربوط به افتتاح بزرگترین شهرک دارو را مطالعه بفرمایید
سود برکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتحداقل 200 %بیشتر از این که تصور دارید(7تومان) اعلام خو اهد شد
سرمایه گزاری*** مسکن الوند*** یاد گاری باشد تا بعد ؟دوست داشتید همراه شوید/قیمت پایانی 290 تومان
چرا پنتاگون هزاران نیروی نظامی تکمیلی به خلیج فارس ارسال می کند؟
1398/03/29 ساعت 00:00
Ali11064
آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند. اگه می توانست تا حالا کرده بود. شاخص هم به نظر من تا 500 هزار طی سال های 98 و 99 می رسد. به نظر من بهترین جا برای سرمایه گذاری بورس هست و سهام های بنیادی مثل پارس و زاگرس و شاراک و شیران و و بانک و فولاد و وتوسم و مبین و بعضی سیمانی ها و بعضی شوینده ها و........
وحید.65
به خاطر اینکه نشون بدن ایران کشور خطرناکیه و بتونن قراردادهای بسیار کلان بابت فروش سلاح هاشون رو انجام بدن. یک بازی سیاسی برای کسب سود
امیر بوستانی
چون شما تو بورس در موقعیت خرید قرار دارید
رسول کریمی....
با سلام
سرمایه ما یک جای بسیار خوب سرمایگذاری شده
هیچ جای نگرانی ندارد
بهتر از بورس
شبها هم بسیار خوب استراحت می کنیم هیچ استرسی هم نداریم
اگر موقعیت خوبی هم در بورس فراهم شد کارگزار را با یک تلفن.............
1398/03/30 ساعت 00:00
رسول کریمی....
با سلام
وحید جان
فروش سلاح فقط یک موضوع قدیمی است
شما اینده را در گذشته می بینید
اینده بسیار پیچیده شده
1398/03/30 ساعت 00:00
احسان 20
رقبیب اصلی آمریکا یعنی چین عمده انرژی مورد نیاز خود را از خاورمیانه تامین میکند. اتفاقات اخیر هزینه حمل و هزینه های بیمه را بشدت افزایش داده و این یعنی چین باید پو بیشتری پرداخت کند.
از طرف دیگر این شرایط بستر را برای دوشیدن بیشتر کشورای عربی فرآهم می کند.
شرکتهای هلدینگ مبنا صورت مالی حساب برر سی شده به اضافه صورت مالی تلفیقی می باشد /هنوز سود شرکتهای تابعه و صورت مالی تلفیقی شرکت ارسال نشده است
ابتدا باید صورت مالی حسابرسی والبر ارسال شود سپس بر اساس صورت مالی حسابرسی شده و سود تلفیقی برکت مشخص می شود
طلوع سبز گرامی : تصور می کردم این گونه مسایل ابتدایی را اطلاع دارید /بهتر است یک مقدار بر دانش بورسی خود بیفزاید
منتظر صورت مالی حسابرسی شده و سود تلفیقی برکت باشید /زود قضاوت نکنید
1398/03/28 ساعت 00:00
طلوع صبح
علی رغم نظر کاملا منفی اهالی این تالار نسبت به برکت. امید میرفت دست از تبلیغ این سهم بردارید. ولی کماکان ادامه میدهید. دقیقا دانش بورسی من باعث شد که از خرید این سهم اجتناب کنم.
واقعیتش رو بخوای کم کم به جدی بودن کامنت های شما شک میکنم، 25 خرداد نوشته اید پله ای بیمه البرز بخرید و در تاریخ 27 خرداد نوشتید در مثبت 5 فروختید، من گنجشک روزی نیستم و به خودم زحمت نمیدم اینطور معامله بکنم، این کامنت هم گذاشتم که به شما تذکر بدم با این رویه مزاح گونه شما ممکنه بعضیا که هنوز پله ای در حال خرید بیمه البرز هستند متضرر شوند، شاید هم کسی با اکانت مشابه در حال شیطنت است.
یا حق
1398/03/27 ساعت 00:00
SIAVASH KHAN
سلام.مبارکه پرسود باشین...
1398/03/27 ساعت 00:00
رسول کریمی....
با سلام
کار ما فقط نوسان گرفتن است
بعلت اینکه مبلغ خریدها بالا هست سود در نوسان برای ما خوب است
دلیلی هم ندارد دز سهمی بمانیم
شاید یک سهم که بخواهد بالا برود ۳۰بار از ان نوسان بگیریم
وقتی سهمی را معرفی می کنیم شما برسی کنید وباتوجه به جو بازار پله ای بخرید
با سلام و وقت بخیر
گروه دارویی در روز سه شنبه به پایان اصلاح خود میرسد و راه خود را مجدد شروع می کند، دلر را بصورت پله ای می خریم، با دفارا مجمع میرویم، خبرهایی از سمگا رسیده که در حال بررسی آن هستیم.وقت اصلاح پرتفوی سبد رسیده است و خروج از برخی سهام و ورود به سهام های سود ده. از برخی سهم ها ... پرهیز کنید
یا حق
با سلام آدینه همگی بخیر و شادی /سلامی گرم به سروران و پیشکسوتان بورس /توصیه ای به تازه وارد شدگان بورس
1398/03/31 ساعت 00:00سعی کنیم اگر اطاعات کافی نداریم حداقل سکوت نمایم و از نظرات دیگران استفاده کنیم
دوستی می گوید با سرمایه مردم بزای نکنید /دوستی می گوید اهالی تلار نظر منفی دارند
در پاسخ دوست به اصطلاح اگاه برسانم/هلدینگ برکت در قیمت هایی 140 تا 160 معرفی شد الان 200%رشد کرده
هلدینگ برکت 140 می فروختند الان حق تقدم ان بالاتر از 100 خریدار دارد
لذا با سرمایه کسی بازی نشده /سود خوبی به ارمغان آورده
دلیل هم نمی بینم حتما سخنان و مطالب من باید حتما با سلیقه و دیدگان دیگران همانند باشد
نکات و مطالب نگاه مثبت صرفا بررسی موشکافانه شخصی است /مطالب شما بیشتر کپی برداری از چاهای دیگر
وقتی هنوز روش ارزیابی یک هلدینگ را یاد ندارید و صرفا روی هوا حرف می زنید /اعتقادی به بحث ندارم و توصیه می کنم حتما در جهت ارتقا دانش بورسی حتی در حد معمولی کوشا باشید .کمتر اظهار نظر بفرمایید /یا حداقل زود قضات ننمایید
با سلام
1398/03/31 ساعت 00:00همانطور که چند روز قبل اشاره شد هلدینگ برکت را به دید گزارش 12 ماهه حسابرسی شده باید دید /شخصا قبل از اینکه این گزراش بیاید اشراف کامل دارم اما ترجیح می دهم صبر کنم تا گزارش تلفیقی توسط خود شرکت اعلام شود .
همچنان بر سود 200 %بالاتر که دوستمون به اشتباه متوجه شده پافشاری دارم
هلدینـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــگ برکت .سرمایه گزاری البـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرز بهترین های نماد دارو هستند
در بدترین شرایط سالهای قبل از دهه 80 تاکنون هیچ وقت از بورس خارج و نقد نشدم بلکه با توجه به شرایط نوع و نگرش سرمایه گزرایم را تغیر دادم
وبانک پورتفوی 15 سال پیش نگاه مثبت(هنوز سیدکو وارد بورس نشده بود /وتوسم پوتفوی نگاه مثبت 10سال پیش /هلدینگ برکت پوتفوی 1 سال پیش نگاه مثبت /..... اکنون نگاه مثبت می باشد
هلدینگ برکت /سرمایه گزاری البرز پورتفوی .... نگاه مثبت و ثالوند ...... و...... و..... نگاه مثبت خواهد بود
ترجیح می دهم جای خالی ها را پر نکنم تا دوستمون طلوع سبز هر سهمی سیگنال می دهند اهالی تالار خرید کنید (غیر وبانک که سیگنال 15 سال پیش نگاه مثبت بوده است )
طلوع صبح گرامی به توصیه نگاه مثبت توجه کن و روی صورت مالی شرکتها بیشتر فعال باشد /تا اظهار نظرهات بهتر شود
بادرود به شما، خرید ثالوند را در چه قیمتی پیشنهاد میفرمائید ؟و مدت نگهداری سهم را نیز بفرمائید و با تشکر فراوان از جنابعالی.
1398/04/01 ساعت 00:00FATF تعلیق اقدامات تنبیهی علیه ایران را تمدید کرد
1398/03/31 ساعت 00:0000000000000000000000000000000000000
گروه ویژه اقدام مالی (FATF) در بیانیه عصر جمعه خود اعلام کرد که تعلیق اقدامات تقابلی خود درباره ایران را تا اکتبر سال ۲۰۱۹ (آبان ۹۸) تعلیق کرده است.
به نقل از ایرنا، با این حال FATF که مأموریت مقابله با پولشویی و تأمین مالی تروریسم را از برنامههای اصلی خود میداند، به دلیل تصویب نشدن دو لایحه در ایران، خواستار تشدید نظارت کشورهای جهان بر مؤسسات مالی ایران شده است
این که خبر خوبی است برای بازار.....بخصوص برای بانکی ها
1398/03/31 ساعت 00:00بادرود به شما، یک سهم مشابه فسپا برای مدت سه ماه معرفی میفرمائید؟ و با تشکر فراوان از جنابعالی.
1398/04/01 ساعت 00:00با سلام و عرض ادب و احترام
1398/03/30 ساعت 00:00این هلدینگ دارویی بی بركت وحق تقدم بی بركت باز سهامدران رو ضرر زد
انقدر مدیران نالایق و نادرست داره كه یك حمایت حداقلی هم از سهم و حق تقدم انجام نمیدند
این چند روز هم مثبت بود به لطف سهامداران حقیقی بود
با عرض تاسف مدیران ضعیف شركت ها تولیدی رو نابود كردند
به عنوان مثال مدیر شركت شفا دارو عوض شد با اومدن مدیر جدید سهم شفا دارو جون گرفت
امیدوارم سالم و تندرست باشید
بنظر در مجموع سهام خودرویی و قطعه سازان با دو سناریو در پیش رو هستند:
1398/03/30 ساعت 00:001-اعمال تحریم های بیشتر امریکا و متحدانش
2-توافق جدید با امریکا و هم پیمانانش
در سناریوی اول با تشدید تحریم ها و بسته شدن درهای بازارهای جهانی صنعت خودرو در ایران انحصاری تر خواهد شد که در مجموع به نفع تولیدکنندگان و به ضرر مصرف کننده ها میشه و مصرف کننده باید تابع شرکت های داخلی با هر قیمت و کیفیتی باشند تا در نهایت به نفع صنعت خودرو خواهد شد.
و در سناریوی دوم به مانند عقد قراداد برجام و بازشدن پای اروپاییان در صنعت خودرو و مورد استقبال گرفتن تولیدات و افزایش خرید مصرف کننده هادر مجموع باعث افزایش سود دهی این قبیل شرکت ها خواهند شد.
پس نتیجه میگیریم صنعت قطعه ساز و خودرویی جای نگرانی ندارند.
البته این نظر شخصی بنده هست و هیچ گونه توصیه ایی برای خرید و فروش در این گروه نیست.
با تشکر
موفق باشید.
با سلام
1398/03/30 ساعت 00:00جو منطقه خاورمیانه بشدت دارد.............
امریکا نیز سامانه پاتریوت را به خلیج فارس اورد
روسیه از این موضوع ابراز تاسف کرد
تنش ایران وامریکا دارد بسیار بالا می گیرد
روسیه همه دارد از این موضوع کمی می ترسد
امروز نیز یک پهباد امریکای را ایران سرنگون کرد
سامانه پاتریوت هم بیاره هیچ غلطی نمی تواند بکند. فعلا تو شوک پهبادش که سرنگون شده هسته. نفهمیده از کجا خورده
1398/03/31 ساعت 00:00با سلام
1398/03/30 ساعت 00:00وقتی که منطقه حالت جنگی به خود می گیرد
قیمت نفت بالا می رود
اگر این جنگ بین کشورهای همسایه بود برای ما خیلی خوب بود
ولی حالا ایران وامریکا هست
این افزایش قیمت نفت برای کشورهای همسایه خوب است
وزیر نفت
صادرات نفت ما بسیار بسیار سخت شده
به نظر عزیزان نفتی به نام ایران صادر می شود
بنظر شخص بنده فعلا بسیار اندک صادرات نفت ایران
شاید هم به نام کشور دیگر صادر شود
هلدینگ برکت بعد یک رشد قابل قبول (رجوع شود به قیمت معرفی ) احتیاح به اصلاح دارد /یک مقدار خبرهای مربوط به افتتاح بزرگترین شهرک دارو را مطالعه بفرمایید
1398/03/29 ساعت 00:00سود برکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتحداقل 200 %بیشتر از این که تصور دارید(7تومان) اعلام خو اهد شد
سرمایه گزاری*** مسکن الوند*** یاد گاری باشد تا بعد ؟دوست داشتید همراه شوید/قیمت پایانی 290 تومان
بازدهی سهم های معرفی شده حداقل 100 %و حتی بالای 300%بوده است
1398/03/29 ساعت 00:00دکوثر 145
برکت 150 (یک افزیش سرماه هم داشته )
برکتح ...
دشیمی 180
دامین 145
والبر 180 (یک افزیش سرمایه 30%داشته )لان
جالب است دوستان که همراه بودند و سود خوبی هم نمودند (به فرض دکوثی 150 )سکوت کرده و حق مطاب ادعا نمی کنند
واقعاً شما از برکت چی دیدید اینقدر تبلیغشو میکنید؟ اینکه هی داره ضرر میده!
1398/03/29 ساعت 00:00سرمایه گذاری مسکن الوند ثالوند /هلدینگ برکت (یک مقدار استراحت جهت تجدید قوا لازم داره)
1398/03/29 ساعت 00:00یادگاری نگاه مثبت
خخخخخخخخ....
1398/03/29 ساعت 00:00با سلام
1398/03/29 ساعت 00:00بانک ملت
با این خبرها باید این سهم را فروخت فعلا هیچ دلاری در راه نیست
با ساام
1398/03/29 ساعت 00:00برکت
سودش افزایش خواهد یافت از زیر مجموعه ها کسب سود خواهد کرد
کمیسیون مشترک برجام قرار است توسط سه کشور اروپایی در ایران برگزار شود.
1398/03/29 ساعت 00:00به گزارش اسپوتنیک به نقل از تسنیم، پس از خروج امریکا از برجام، کشورهای اروپایی حاضر در برجام با اختلافات و چالشهای زیادی برای حفظ برجام روبهرو شدهاند.
وعده وزیر خارجه آلمان در خصوص مکانیزم مالی اروپا با ایران
©
وعده وزیر خارجه آلمان در خصوص مکانیزم مالی اروپا با ایران
در این راستا خبرگزاری رویترز می نویسد، علیرغم تهدیدات ایران برای نقض یکی از محدودیتهای اصلی اعمالشده در توافق هستهای، 3 کشور اروپایی امضاکننده برجام یعنی بریتانیا، آلمان و فرانسه تلاشهای جدیدی را آغاز کردهاند تا در برجام باقی بمانند.
ایران روز دوشنبه تهدید کرده است که طی 10 روز آینده محدودیت اعمالشده برای تولید هگزافلوراید اورانیوم را کنار خواهد
------------------------------------
گذاشت. یک دیپلمات اروپایی که نامش فاش نشده است در این باره گفت: اگر ایرانیها چنین کاری را انجام دهند، این بهمعنای
0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
پایان بازی برای اتحادیه اروپا خواهد بود.
000000000000000
دیپلماتها میگویند: 3 کشور اروپایی که مذاکرات با ایران را درباره برنامه هستهای از سال 2003 آغاز کردهاند، تلاشهای دیپلماتیک خود را طی روزهای آینده تشدید خواهند کرد، از جمله مذاکرات بین مدیران کل سیاسی 3 کشور اروپایی در بروکسل که قرار است فردا پنجشنبه برگزار شود.
قرار است برایان هوک فرستاده ویژه ایالات متحده در امور ایران روز 27 ژوئن با مدیران کل سیاسی 3 کشور اروپایی در پاریس دیدار کند. این احتمال نیز وجود دارد که وزرای خارجه بریتانیا، فرانسه و آلمان برای مذاکره درباره توافق هستهای به تهران سفر کنند. قرار است این سه دیپلمات آگاه نیز گفتهاند که نشست کمیسیون مشترک برجام احتمالاً طی دو هفته آینده برگزار خواهد شد.
چرا پنتاگون هزاران نیروی نظامی تکمیلی به خلیج فارس ارسال می کند؟
1398/03/29 ساعت 00:00آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند. اگه می توانست تا حالا کرده بود. شاخص هم به نظر من تا 500 هزار طی سال های 98 و 99 می رسد. به نظر من بهترین جا برای سرمایه گذاری بورس هست و سهام های بنیادی مثل پارس و زاگرس و شاراک و شیران و و بانک و فولاد و وتوسم و مبین و بعضی سیمانی ها و بعضی شوینده ها و........
1398/03/29 ساعت 00:00به خاطر اینکه نشون بدن ایران کشور خطرناکیه و بتونن قراردادهای بسیار کلان بابت فروش سلاح هاشون رو انجام بدن. یک بازی سیاسی برای کسب سود
1398/03/29 ساعت 00:00چون شما تو بورس در موقعیت خرید قرار دارید
1398/03/29 ساعت 00:00با سلام
1398/03/30 ساعت 00:00سرمایه ما یک جای بسیار خوب سرمایگذاری شده
هیچ جای نگرانی ندارد
بهتر از بورس
شبها هم بسیار خوب استراحت می کنیم هیچ استرسی هم نداریم
اگر موقعیت خوبی هم در بورس فراهم شد کارگزار را با یک تلفن.............
با سلام
1398/03/30 ساعت 00:00وحید جان
فروش سلاح فقط یک موضوع قدیمی است
شما اینده را در گذشته می بینید
اینده بسیار پیچیده شده
رقبیب اصلی آمریکا یعنی چین عمده انرژی مورد نیاز خود را از خاورمیانه تامین میکند. اتفاقات اخیر هزینه حمل و هزینه های بیمه را بشدت افزایش داده و این یعنی چین باید پو بیشتری پرداخت کند.
1398/03/31 ساعت 00:00از طرف دیگر این شرایط بستر را برای دوشیدن بیشتر کشورای عربی فرآهم می کند.
نگاه مثبت
1398/03/28 ساعت 00:00این هم از صورتهای مالی برکت
کاهش 62 درصدی سود.
یک سال است تبلیغ این سهم را میکنید.که چنین است و چنان است.
با سرمایه دیگران بازی کردن درست نیست.
اگر سهمی را معرفی میکنیم باید مستدل و شفاف باشد.
چند بار در این سهم به شما تذکر دادم. گوش نکردید که هیچ بیشتر تبلیغ کردید.
دمت گرم...
1398/03/28 ساعت 00:00اخه برکت هم شد سهم!؟
تا مرد سخن نگفته باشد عیب هنرش نهفته باشد !!! از شما تعجب می کنم
1398/03/28 ساعت 00:00سلام دوستان. نظرتون رو در مورد فملی میتونین بگین؟. لطفا هر کی اگر اطلاعاتی راجب فملی داشت بگه. ممنون میشم
1398/03/28 ساعت 00:00سلام به حاضران عزیز
1398/03/28 ساعت 00:00با سلام و احترام
1398/03/28 ساعت 00:00شرکتهای هلدینگ مبنا صورت مالی حساب برر سی شده به اضافه صورت مالی تلفیقی می باشد /هنوز سود شرکتهای تابعه و صورت مالی تلفیقی شرکت ارسال نشده است
ابتدا باید صورت مالی حسابرسی والبر ارسال شود سپس بر اساس صورت مالی حسابرسی شده و سود تلفیقی برکت مشخص می شود
طلوع سبز گرامی : تصور می کردم این گونه مسایل ابتدایی را اطلاع دارید /بهتر است یک مقدار بر دانش بورسی خود بیفزاید
منتظر صورت مالی حسابرسی شده و سود تلفیقی برکت باشید /زود قضاوت نکنید
علی رغم نظر کاملا منفی اهالی این تالار نسبت به برکت. امید میرفت دست از تبلیغ این سهم بردارید. ولی کماکان ادامه میدهید. دقیقا دانش بورسی من باعث شد که از خرید این سهم اجتناب کنم.
1398/03/30 ساعت 00:00با سلام
1398/03/27 ساعت 00:00طلاها را روی قیمت 437000
وبیمه البرز را در مثبت 5
فروختیم
سود خوبی بود
واقعیتش رو بخوای کم کم به جدی بودن کامنت های شما شک میکنم، 25 خرداد نوشته اید پله ای بیمه البرز بخرید و در تاریخ 27 خرداد نوشتید در مثبت 5 فروختید، من گنجشک روزی نیستم و به خودم زحمت نمیدم اینطور معامله بکنم، این کامنت هم گذاشتم که به شما تذکر بدم با این رویه مزاح گونه شما ممکنه بعضیا که هنوز پله ای در حال خرید بیمه البرز هستند متضرر شوند، شاید هم کسی با اکانت مشابه در حال شیطنت است.
1398/03/27 ساعت 00:00یا حق
سلام.مبارکه پرسود باشین...
1398/03/27 ساعت 00:00با سلام
1398/03/28 ساعت 00:00کار ما فقط نوسان گرفتن است
بعلت اینکه مبلغ خریدها بالا هست سود در نوسان برای ما خوب است
دلیلی هم ندارد دز سهمی بمانیم
شاید یک سهم که بخواهد بالا برود ۳۰بار از ان نوسان بگیریم
وقتی سهمی را معرفی می کنیم شما برسی کنید وباتوجه به جو بازار پله ای بخرید
با سلام و وقت بخیر
1398/03/27 ساعت 00:00گروه دارویی در روز سه شنبه به پایان اصلاح خود میرسد و راه خود را مجدد شروع می کند، دلر را بصورت پله ای می خریم، با دفارا مجمع میرویم، خبرهایی از سمگا رسیده که در حال بررسی آن هستیم.وقت اصلاح پرتفوی سبد رسیده است و خروج از برخی سهام و ورود به سهام های سود ده. از برخی سهم ها ... پرهیز کنید
یا حق