سهامهای که بنده اینجا معرفی می کنم هم نوسانی هست هم بلند مدتی
پس اگر سهمی معرفی کردیم هم نوسان بگیرید هم به دید بلند مدت نگاه کنید
خیلیها در این بازار حاضر هستند پول خوبی بدهند تا یک سهم خوبی به انها معرفی شود
اما ما دنبال پول نیستیم اینقدر خدا به ما داده که...........
یک خاطره تعریف کنم
سال گذشته بود بنده خدای امد واز ما راهنمای خواست که ضرر کردم زیاد سرمایه ام
نابود شده یک راهنمای بفرماید سهمی را معرفی بفرماید تا بخرم تا ضررم جبران شود
به ایشان. شمواد را معرفی کردیم به قیمت ۱۱۰
اما بعد ظاهرا تا ۹۰افت کرد خیلی ناراحت شده بود به ایشان فرمودم حاضرم تمام ضرر شما
را یک جا پرداخت کنم با خواب سرمایه شما طرف قبول نکرد وصبر کرد
حال تماس گرفته کلی تقدیر و تشکرو................
در کل خیلی خوشحال بود
شمواد حالا 80000 ﷼را هم رد کرده
سود بسیار بالای نصیب ان بنده خدا شد
در کل بعضی سهامها را که معرفی می کنیم بلند مدت فکر به انها نگاه کنید
1398/04/05 ساعت 00:00
Someya
سلام
حق با شماس، ولی خب موندن تو سهمی مثه برکت و نگاه نکردن بهش واسه 1یا2 و شایدم 3 سال آینده واسه اونایی خوبه که یه سرمایه خیلی زیادی دارن و اون مقدار شاید واسشون مهم نباشه، ولی یکی که کل سرمایه اش 50-100 و شایدم حتی 20 تومن باشه خب شایدم یکم سخت باشه نتونه تو یک ماه یا 3ماه یه سودی ببره.
به تمام زوایا و خواب پول و سود و ضرر کردن هم حتی آگاه باشه، ولی واسش سخته فکر کنم.
به اونایی که سرمایه اندک دارن و آشنایی ندارن هم باید نگاه کنید شما.
meysey7
حاجی رسول اجرکم عندالله.
محمود خان
سلام آقای کریمی می تونم ازوشما یه سیگنال خوب بگیرم
fereidoon agazadeh
بادرود به شما، در هر حال با توجه به نیت پاک شما انشااله که خداوند بیشتر از آنچه که میخواهید به شما عطا فرماید.
1398/04/06 ساعت 00:00
tamoje
سلام آقای کریمی با تشکر از زحمات شما یک سهم سه ماهه میتوانید معرفی کنید تشکر که 100 درصد داشته باشه
در ابتدا عرض کنم خودم سهامدار برکت بودم. ( سال قبل خارج شدم )
فکر میکنم در مورد برکت مطالب زیادی در تالار گذاشتید.
دیروز گفتید قیمت از 150 به 270 رسید .آیا کسی ضرر کرده؟ ( خاطر نشان میکنم عرضه اولیه سهم 220 بود )
دوست من , ما حدود 500 سهم در بازار داریم نمادی را پیدا نمیکنید که افزایش قیمت را تجربه نکرده باشد
این افزایش ها به دلیل شرایط تورمی و کاهش ارزش پول ملی است.
خوب است نیم نگاهی به نمادهای دیگر داشته باشید.بد نیست.
این که شما اینقدر به منافع ما اهالی این تالار اهمیت میدهید جای تشکر و امنتان است.
ولی انچه که مسلم است یکی از گزینه های اصلی در معاملات سهم صورتهای مالی است.
که برکت کارنامه خوبی ارایه نکرده.البته شما توجیهاتی را برایش آورده اید.
سود سال قبل را هم از فروش مقداری زمین (نه شهرک برکت ) تهیه کرد. ( از طرف ستاد بود )
سود زیر مجموعه ها هم که خود بهتر میدانید.90 درصد در زیان هستند. ( مراجعه به صورتهای مالی زیر گروهای برکت ).
در هر صورت ,انشالله که برکت برای شما برکت داشته باشد.
موفق باشید
masod
سلام در بورس ۲۴ با کاربر محترم جناب نگاه مثبت آشنایی چندین ساله دارم از زمانی که
بر خرید سهام وبانک ؛وتوسم اصرار داشتن .و انصافا در زمان رکود سود خوبی را به دنبال داشت
و معتقدم نام کاربری نگاه مثبت برازنده و بیانگر شخصیت ایشان میباشد..موفقیت در بورس
و ...برای ایشان و تمامی دوستان آرزومندم....................
.
سلام
نگاه مثبت عزیز با توجه به اینكه حق تقدم بركت حدود ٦٠ تومان زیر قیمت است لطفا در مورد قیمت فعلی و اینكه نكهداری و شارژ ١٠٠ تومان یا رفتن به حراج تحلیل تان را بفرمایید
با سلام. نگاه مثبت باید به دلیل تبلیغات پوچ و مکرر بدون دلیل و توجیه برای سهم فعلا بی برکت برکت از حاضرین در این اتاق گفتگو عذرخواهی کند چون چه بسا افراد تازه وارد و نا آگاهی به دلیل همین تبلیغات بی پایه متضرر شده باشنده بخشی از این آسیب به گردن تبلیغات چی است. البته بنده هیچ وقت خودم سمت این سهم نرفته ام ولی شاید دیگرانی متضرر شده باشند.
1398/04/04 ساعت 00:00
jalali
سلام.خوب شد گول تبلیغات ایشان نخوردم.
نگاه مثبت
sn56 اسمت هم مثل خودتان گمنام است /دایه داغ تر از مادر شدی /خودت یک جایی نشان بده /اتاق گفتگو صرفا بحث و نظر مطرح می شود .برکت 150 که حالا شده 270 و تا 320 رفته است به چه کسی ضرر زده
نگاه مثبت
سعی کرده سهمی نفروشه و درصد تملک والبر را هم 30 %افزایش داده /حتی زمینهای شهرک که سال 96 تعدادی فروخته /سال 97 ترجیح داده نفروشد /برای همین کاهش سود داشته که مشگلی نیست /لطفا اول گزارشات خبو بخوانید بعد موضع گیری کنید
ا
سلام
با توجه به اینكه قیمت حق تقدم بركت ١٠٠ تومان هست قیمت خود سهم ٢٧٠ تومان و احتمالا سود تقسیمی كه حق تقدم از ان بی بهره است ١٠ تومان آیا خرید حق تقدم با ٦٠ تومان زیر قیمت به صرفه است؟
خرید حق تقدم به قصد نگهداری برای حراج چگونه است؟
لطفا دوستان اظهار نظر بفرمایند
وبانک
سود سال 1397 بیش از 110 خواهد بود
سود سال 1398 نیز حداقل همین مقدار خواهد بود
NAv در پایان خرداد بدون توجه به پرتفوی غیر بورسی(کشت و صنعت مغان و ...) برابر 630 تومان است قیمت فعلی حدود 70 درصد NAV است.
حدود 190 تومان برای هر سهم سود انباشته و اندوخته دارد
با این ساختار سرمایه احتمال افزایش سرمایه و یا تقسیم حداکثری سود متصور است.
حالا ما این را چطور بفروشیم؟ به فرض فروش چی بگیریم جاش؟؟؟ مگه همچین سهمی داریم؟؟؟؟؟
بیش از 60 درصد پرتفوی من وبانک هست
پارسال شاراک جواب داد امسال نوبت وبانک است
رشد 100 درصدی برای این سهم بدون ریسک تا پایان سال دور از ذهن نیست
با سلام و احترام
پاسخ به سوال برکت (معرفی 150 تا 160 )
قیمت حاضر 260 تومان و قیمت حق تقدم 100 حدودا بالای 300 تومان
هلدینگ های از دو محل : که عبارتند از سود مجامع زیر مجموعه ها و فروش زیرمجموعه ها (فروش شرکتهای دارویی به فرض والبر )کسب سود می کنند
هلدینگ برکت با توجه به اینکه واقف بوده شرکتهای زیر مجموعه رشد خوبی خواهند داشت ترجیح داده فروش سرمایه گذاری نداشته باشد (کما اینکه شرکتهای همچون وصنعت .وتوسم .وصندق .وبانک بخشی از سرمایه گزرای ها را فروختند .سود کسب کردن اما سهم دیگه ندارند یا کمتر دارند)
والبر سال قبل 50 سود تقسیم کرد .امسال ترجیح داد بخاطر افزایش سرمایه شرکتهای زیر مجموعه سود کمتری تقسیم کند و بیشتر برای حفظ و ارتقا زیرمجموعه افزیش سرمایه بدهد و در محل سود انباشته و اندوخته ذخیره نماید )
نتیجه1 :برکت در یک سال اخیر ارزش والبرش 50 درصد رشد داشته (از 180 به 300 رسیده و همچنین 30 درصد حق تقدم به شرکت اضافه شده است
نتیجه 2 : ارزش ذاتی 50%رشد داشته و در خود شرکت اندوخته و انباشته شده
رجوع شود به بهای تمام شده والبر و مقایسه با قیمت حال حاضر به اضافه افزایش 30 درصد حق تقدم والبر
عدم فروش سرمایه گزاری توسط یک شرکت .کاهش سود یک امر طبیعی است . و اینده نگری شرکت نشان میدهد
نگاه مثبت برکت را در محدوده 150 تا 160 معرفی نموده است و قیمت حاضر به اضافه حق تقدم 1000 ریالی
در صورت خرید همگی سود خوبی کسب نموده اید .
ظلوع سبز برام جالبه وقتی رشد می کرد سکوت داشتید و هر وقت افت می کند حاضر می شوید
بعد اصلاح روند سهم صعودی خواهدبود و اهداف بزرگی خواهد داشت . هامنطور که قبلا گفتم شما نگران نباش
چنی پیش دوستان می گفتند شـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــهرک برکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت زمین بایر است حتی توصیه کردند در گوگل مپ سرچ کنند 28 خرداد زمین بایر افتتاح شد !!!!!!!!!!!
توصیه می کنم گوگل مپ را یک بررسی بنماید تا به اشتباه نیفتید و دیگران را هم به اشتباه نیندازید
در مورد سرمایه گزاری الوند تارگت اول به دید میان مدت 400 و هدف 600 شرایط مساعد باشد هدف سوم ....
فردا مثل برکت نشود همه تشکر می کنند نگاه مثبت چه سود شیرینی /نگاه مثبت یک تیر دونشان زدی (سود از خودش و حقش گرفتیم )/نگاه مثبت به دید 3 ساله نگهداری می کنیم
اینجا یک سری ادم معلوم الحال بازخواستم نمایند / و سهمهایی 10 سال قبل معرفی کردم برایشان تازگی دارد الان به گفتنش فخر می پوشندکه .برای من جذابیتی ندارد
fereidoon agazadeh
بادرود به شما، از این که وقت گذاشتید و پاسخ من را دادید متشکرم ،همیشه سلامت و پرسود باشید.
و اما حرف اخر
جای تعجب است از سال قبل تاکید بر گروه دارو داشتم/دامین /دسانکو/دشیمی /دکوثر /برکت اکثرا بازهی 100 تا 300 %داشته اند
خیلی از دوستان همچنون محمد 40 و دیگر عزیران شاهد صحبت من هستند/خیلی ها سود خوبی کسب کردند /اما سکوت می کنند /هر چند برای من تفاوت و ارزشی ندارد/
ولی فعلا سکوت کرده اند و پاسخی به افراد معلوم الحال نمی دهند /همان بهتر کمتر در تالار گفتگو به مشورت بپردازم
از بین 10 سهم پرپتانسیل /یکی را یادگار نگاه مثبت(قیمت جایی یاد1شت کنید ) /بقیه هم از گفتنش صرف نظر می کنم 1. سرمایه گزاری الوند 2.... 3..... 4.....5.....6.....7......8.....9..... 10.....
بدرود
رادپرور
با سلام خدمت دوستان خصوصا جناب نگاه مثبت و حاج رسول بزرگوار
بنده تا کنون خواننده کامنتها بودم و البته از برخی پیشنهادات نیز بهره خوبی بردم . از انجا که میبینم بعضی دوستان نظراتی میدن که به هیچ صورتی قابل درک نیست، امروز لازم میدونم به سهم خودم از شما نگاه نثبت عزیز تشکر ویژه داشته باشم. بنده با سیگنال شما و با تاخیر برکت را خریدم و الحمدلله هفتاد درصد در سود هستم. در سالیان گذشته نیز با پیشنهادات شما از سهام وبانک و وتوسم سود بسیار خوبی نصیبم گشت. امروزه انسانهای صادق و خیرخواه خصوصا درفضاهای مجازی بندرت یافت میشوند. موفق و پیروز باشید و پرسود
Mnouri
سلام جناب نگاه مثبت
منظورتون از سهم شماره ۱ نماد ثالوند هست؟
در صورتیکه صلاح میدانید یک سهم دیگر هم معرفی بفرمایید.
متشکرم.
fereidoon agazadeh
به شخصه از سیگنال شما در سهام برکت و دکوثر منتفع شدم و متشکرم.
ثتران :
همانطور که مستحضر هستید آخرین بار 21 دی 97 سیگنال ثتران را اعلام کردیم و 4 فروردین 98 برای یادآوری مجدد معرفی شد که تا به امروز در حدود 100 درصد بازدهی داشته است این نماد همچنان ارزشمند میباشد و عزیزانی که از سیگنال خرید قبلی جا مانده اند میتوانند در شرایط فعلی خرید داشته باشند. بنابراین خرید سهم در 2 مرحله در محدوده 160 و 130 با حدضرر 130 و اهداف 200 ، 240 ، 280 ، 330 ، 380 ، 440 ، 530 ، 650 ، 800 و 1000 مناسب ارزیابی میشود. شرکت در دوره ۶ ماهه منتهی به 29 اسفند 97 به ازای هر سهم 187 ریال سود محقق کرده است. (✳️ این شرکت با توجه به ارزندگی که دارد میتواند مثل ستران سیمانی شگفتی ساز گروه ساختمان باشد). همانطور که در شکل هم مشاهده میشود الگوی صعودی در سهم مشهود است همچنین مشکوک به شکلگیری الگوی سروشانه هستیم و همچنین در صعود شارپ قبلی الگویی مشابه الگوی تشکیل شده فعلی داشتیم که در شکل با مستطیل مشخص کرده ام که خود نوید از یک رشد شارپ میدهد.
1398/04/03 ساعت 00:00
tamoje
سلام با تشکر من خودم ثتران را داشتم قبلا فروختم یکی از فاکتورهای سهم بازیگر یا بازیگران آن است ثترا منا سمانه بازیگر خوب نداردسامان
درود ... من تازه کار هستم ... منظور از تشکیل مجمع چیست و چه تاثیری بر سهام شرکتها دارد؟ آیا باید خوشحال باشیم یا ناراحت؟ هر مجمع چقدر طول میکشد؟ اگر باعث رشد سهام میشود این رشد معمولا تا چند درصد قابل رویت است؟ ممنونم
با ارادت
1398/04/02 ساعت 00:00
باکری
مراجعه کنید به سایت www.seo.i بخش سامانه های مرتبط - سامانه جامع آموزش بازار سرمایه . جواب همه سئوال هاتون اونجا هست.
وقتی ما در سهمی، اصطلاحا گیر میکنیم، که البته ممکن است برای هر سهامداری اتفاق بیافتد.
راهش این است که با مطالعه، سهم و یا سهام، مناسبی را پیدا کرده و به صورت پلکانی نسبت به تعویض آن اقدام کنیم.
برخی از سهام داران فکر میکنند با تبلیغ مستمر در فضای مجازی و.... دیگران را تشویق به خرید کنند و نوعی تقاضا را بالا برده باعث افزایش قیمت شوند و با این فرصت به دست آمده از سهم خارج شوند.
البته روش نوسان گیرهای حرفه ای نیز اینگونه است. خالی کردن بعد از رسیدن به نقطه مطلوب.
آن سودی را که شما منتظرید در آینده ای نا معلوم از طریق برکت نصیب شما شود ما از طریق پتروشیمیها و فلزات اساسی. و برخی از سرمایه گذاری ها و تا 250 درصد طی دوره 4 ماهه فقط از رشدقیمت سهم بدست آوردیم ( سود سهام را محاسبه نکردم) . این ادعا کاملا در سوابق سهام قابل رویت است..
میگویید برکت 200 درصد رشد داشته. بروید چرخی در بازار بزنید ببینید چه خبر است. خبر ندارید.
من خیلی مایل به دادن سیگنال خرید نیستم، چون آنقدر سهم خوب در بازار هست که نیاز به معرفی نیست.
ولی اگر مایل هستید بدانید، سهمی را که خودم مدتی است در حال خرید هستم را به شما معرفی میکنم ولی توصیه به خرید نمیکنم. بروید درمورد آن تحقیق کنید. آن سهم هرمز است. فولاد هرمزگان.
اگر مایل بودید دیگر سهم هایم را نیز به شما معرفی خواهم کرد.
موفق باشید.
1398/04/01 ساعت 00:00
Eshlow
با سلام
تبریک به شما بابت انتخاب هرمز
لطف کنید دیگر سهم ها هم معرفی کنید
هرمز امسال افزایش سرمایه خواهد داشت... سهمی بنیادی و بی دغدغه...
با سلام
1398/04/05 ساعت 00:00سهامهای که بنده اینجا معرفی می کنم هم نوسانی هست هم بلند مدتی
پس اگر سهمی معرفی کردیم هم نوسان بگیرید هم به دید بلند مدت نگاه کنید
خیلیها در این بازار حاضر هستند پول خوبی بدهند تا یک سهم خوبی به انها معرفی شود
اما ما دنبال پول نیستیم اینقدر خدا به ما داده که...........
یک خاطره تعریف کنم
سال گذشته بود بنده خدای امد واز ما راهنمای خواست که ضرر کردم زیاد سرمایه ام
نابود شده یک راهنمای بفرماید سهمی را معرفی بفرماید تا بخرم تا ضررم جبران شود
به ایشان. شمواد را معرفی کردیم به قیمت ۱۱۰
اما بعد ظاهرا تا ۹۰افت کرد خیلی ناراحت شده بود به ایشان فرمودم حاضرم تمام ضرر شما
را یک جا پرداخت کنم با خواب سرمایه شما طرف قبول نکرد وصبر کرد
حال تماس گرفته کلی تقدیر و تشکرو................
در کل خیلی خوشحال بود
شمواد حالا 80000 ﷼را هم رد کرده
سود بسیار بالای نصیب ان بنده خدا شد
در کل بعضی سهامها را که معرفی می کنیم بلند مدت فکر به انها نگاه کنید
سلام
1398/04/05 ساعت 00:00حق با شماس، ولی خب موندن تو سهمی مثه برکت و نگاه نکردن بهش واسه 1یا2 و شایدم 3 سال آینده واسه اونایی خوبه که یه سرمایه خیلی زیادی دارن و اون مقدار شاید واسشون مهم نباشه، ولی یکی که کل سرمایه اش 50-100 و شایدم حتی 20 تومن باشه خب شایدم یکم سخت باشه نتونه تو یک ماه یا 3ماه یه سودی ببره.
به تمام زوایا و خواب پول و سود و ضرر کردن هم حتی آگاه باشه، ولی واسش سخته فکر کنم.
به اونایی که سرمایه اندک دارن و آشنایی ندارن هم باید نگاه کنید شما.
حاجی رسول اجرکم عندالله.
1398/04/05 ساعت 00:00سلام آقای کریمی می تونم ازوشما یه سیگنال خوب بگیرم
1398/04/05 ساعت 00:00بادرود به شما، در هر حال با توجه به نیت پاک شما انشااله که خداوند بیشتر از آنچه که میخواهید به شما عطا فرماید.
1398/04/06 ساعت 00:00سلام آقای کریمی با تشکر از زحمات شما یک سهم سه ماهه میتوانید معرفی کنید تشکر که 100 درصد داشته باشه
1398/04/07 ساعت 00:00با سلام
1398/04/05 ساعت 00:00خدمت دوست عزیز جناب نگاه مثبت .
در ابتدا عرض کنم خودم سهامدار برکت بودم. ( سال قبل خارج شدم )
فکر میکنم در مورد برکت مطالب زیادی در تالار گذاشتید.
دیروز گفتید قیمت از 150 به 270 رسید .آیا کسی ضرر کرده؟ ( خاطر نشان میکنم عرضه اولیه سهم 220 بود )
دوست من , ما حدود 500 سهم در بازار داریم نمادی را پیدا نمیکنید که افزایش قیمت را تجربه نکرده باشد
این افزایش ها به دلیل شرایط تورمی و کاهش ارزش پول ملی است.
خوب است نیم نگاهی به نمادهای دیگر داشته باشید.بد نیست.
این که شما اینقدر به منافع ما اهالی این تالار اهمیت میدهید جای تشکر و امنتان است.
ولی انچه که مسلم است یکی از گزینه های اصلی در معاملات سهم صورتهای مالی است.
که برکت کارنامه خوبی ارایه نکرده.البته شما توجیهاتی را برایش آورده اید.
سود سال قبل را هم از فروش مقداری زمین (نه شهرک برکت ) تهیه کرد. ( از طرف ستاد بود )
سود زیر مجموعه ها هم که خود بهتر میدانید.90 درصد در زیان هستند. ( مراجعه به صورتهای مالی زیر گروهای برکت ).
در هر صورت ,انشالله که برکت برای شما برکت داشته باشد.
موفق باشید
سلام در بورس ۲۴ با کاربر محترم جناب نگاه مثبت آشنایی چندین ساله دارم از زمانی که
1398/04/06 ساعت 00:00بر خرید سهام وبانک ؛وتوسم اصرار داشتن .و انصافا در زمان رکود سود خوبی را به دنبال داشت
و معتقدم نام کاربری نگاه مثبت برازنده و بیانگر شخصیت ایشان میباشد..موفقیت در بورس
و ...برای ایشان و تمامی دوستان آرزومندم....................
.
سلام
1398/04/05 ساعت 00:00نگاه مثبت عزیز با توجه به اینكه حق تقدم بركت حدود ٦٠ تومان زیر قیمت است لطفا در مورد قیمت فعلی و اینكه نكهداری و شارژ ١٠٠ تومان یا رفتن به حراج تحلیل تان را بفرمایید
سلام
1398/04/05 ساعت 00:00دوستان نظرتان را در مورد ولساپا عقب مانده ترین سهم لیزینگی بفرمایید
سلام شما سرمایه گذاری در کدامیک را پیشنهاد می دهید؟ 1- بانک 2- بورس 3- خرید ملک 4- صندوق های سرمایه گذاری 5- طلاو ارز
1398/04/05 ساعت 00:00سلام
1398/04/04 ساعت 00:00جناب نگاه مثبت
این هم از صورتهای مالی برکت. سهمی که برای آن رویا پردازی میکردید.
123 ریال سود سال 97 ، با کاهش 32 درصدی نسبت به سال قبل.
خخخخخ.... واقعاً نگاهت خیلی مثبته.
1398/04/04 ساعت 00:00همه صورتهای مالی برکت منفیه شما چطور ازش سود میسازید؟
با سلام. نگاه مثبت باید به دلیل تبلیغات پوچ و مکرر بدون دلیل و توجیه برای سهم فعلا بی برکت برکت از حاضرین در این اتاق گفتگو عذرخواهی کند چون چه بسا افراد تازه وارد و نا آگاهی به دلیل همین تبلیغات بی پایه متضرر شده باشنده بخشی از این آسیب به گردن تبلیغات چی است. البته بنده هیچ وقت خودم سمت این سهم نرفته ام ولی شاید دیگرانی متضرر شده باشند.
1398/04/04 ساعت 00:00سلام.خوب شد گول تبلیغات ایشان نخوردم.
1398/04/04 ساعت 00:00sn56 اسمت هم مثل خودتان گمنام است /دایه داغ تر از مادر شدی /خودت یک جایی نشان بده /اتاق گفتگو صرفا بحث و نظر مطرح می شود .برکت 150 که حالا شده 270 و تا 320 رفته است به چه کسی ضرر زده
1398/04/04 ساعت 00:00سعی کرده سهمی نفروشه و درصد تملک والبر را هم 30 %افزایش داده /حتی زمینهای شهرک که سال 96 تعدادی فروخته /سال 97 ترجیح داده نفروشد /برای همین کاهش سود داشته که مشگلی نیست /لطفا اول گزارشات خبو بخوانید بعد موضع گیری کنید
1398/04/04 ساعت 00:00ا
سلام
1398/04/04 ساعت 00:00با توجه به اینكه قیمت حق تقدم بركت ١٠٠ تومان هست قیمت خود سهم ٢٧٠ تومان و احتمالا سود تقسیمی كه حق تقدم از ان بی بهره است ١٠ تومان آیا خرید حق تقدم با ٦٠ تومان زیر قیمت به صرفه است؟
خرید حق تقدم به قصد نگهداری برای حراج چگونه است؟
لطفا دوستان اظهار نظر بفرمایند
وبانک
1398/04/04 ساعت 00:00سود سال 1397 بیش از 110 خواهد بود
سود سال 1398 نیز حداقل همین مقدار خواهد بود
NAv در پایان خرداد بدون توجه به پرتفوی غیر بورسی(کشت و صنعت مغان و ...) برابر 630 تومان است قیمت فعلی حدود 70 درصد NAV است.
حدود 190 تومان برای هر سهم سود انباشته و اندوخته دارد
با این ساختار سرمایه احتمال افزایش سرمایه و یا تقسیم حداکثری سود متصور است.
حالا ما این را چطور بفروشیم؟ به فرض فروش چی بگیریم جاش؟؟؟ مگه همچین سهمی داریم؟؟؟؟؟
بیش از 60 درصد پرتفوی من وبانک هست
پارسال شاراک جواب داد امسال نوبت وبانک است
رشد 100 درصدی برای این سهم بدون ریسک تا پایان سال دور از ذهن نیست
با سلام و احترام
1398/04/04 ساعت 00:00پاسخ به سوال برکت (معرفی 150 تا 160 )
قیمت حاضر 260 تومان و قیمت حق تقدم 100 حدودا بالای 300 تومان
هلدینگ های از دو محل : که عبارتند از سود مجامع زیر مجموعه ها و فروش زیرمجموعه ها (فروش شرکتهای دارویی به فرض والبر )کسب سود می کنند
هلدینگ برکت با توجه به اینکه واقف بوده شرکتهای زیر مجموعه رشد خوبی خواهند داشت ترجیح داده فروش سرمایه گذاری نداشته باشد (کما اینکه شرکتهای همچون وصنعت .وتوسم .وصندق .وبانک بخشی از سرمایه گزرای ها را فروختند .سود کسب کردن اما سهم دیگه ندارند یا کمتر دارند)
والبر سال قبل 50 سود تقسیم کرد .امسال ترجیح داد بخاطر افزایش سرمایه شرکتهای زیر مجموعه سود کمتری تقسیم کند و بیشتر برای حفظ و ارتقا زیرمجموعه افزیش سرمایه بدهد و در محل سود انباشته و اندوخته ذخیره نماید )
نتیجه1 :برکت در یک سال اخیر ارزش والبرش 50 درصد رشد داشته (از 180 به 300 رسیده و همچنین 30 درصد حق تقدم به شرکت اضافه شده است
نتیجه 2 : ارزش ذاتی 50%رشد داشته و در خود شرکت اندوخته و انباشته شده
رجوع شود به بهای تمام شده والبر و مقایسه با قیمت حال حاضر به اضافه افزایش 30 درصد حق تقدم والبر
عدم فروش سرمایه گزاری توسط یک شرکت .کاهش سود یک امر طبیعی است . و اینده نگری شرکت نشان میدهد
نگاه مثبت برکت را در محدوده 150 تا 160 معرفی نموده است و قیمت حاضر به اضافه حق تقدم 1000 ریالی
در صورت خرید همگی سود خوبی کسب نموده اید .
ظلوع سبز برام جالبه وقتی رشد می کرد سکوت داشتید و هر وقت افت می کند حاضر می شوید
بعد اصلاح روند سهم صعودی خواهدبود و اهداف بزرگی خواهد داشت . هامنطور که قبلا گفتم شما نگران نباش
چنی پیش دوستان می گفتند شـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــهرک برکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت زمین بایر است حتی توصیه کردند در گوگل مپ سرچ کنند 28 خرداد زمین بایر افتتاح شد !!!!!!!!!!!
1398/04/04 ساعت 00:00توصیه می کنم گوگل مپ را یک بررسی بنماید تا به اشتباه نیفتید و دیگران را هم به اشتباه نیندازید
با سلام و درود متقابل بر سرور گرامی 58980
1398/04/04 ساعت 00:00در مورد سرمایه گزاری الوند تارگت اول به دید میان مدت 400 و هدف 600 شرایط مساعد باشد هدف سوم ....
فردا مثل برکت نشود همه تشکر می کنند نگاه مثبت چه سود شیرینی /نگاه مثبت یک تیر دونشان زدی (سود از خودش و حقش گرفتیم )/نگاه مثبت به دید 3 ساله نگهداری می کنیم
اینجا یک سری ادم معلوم الحال بازخواستم نمایند / و سهمهایی 10 سال قبل معرفی کردم برایشان تازگی دارد الان به گفتنش فخر می پوشندکه .برای من جذابیتی ندارد
بادرود به شما، از این که وقت گذاشتید و پاسخ من را دادید متشکرم ،همیشه سلامت و پرسود باشید.
1398/04/06 ساعت 00:00نگاه مثبت
1398/04/04 ساعت 00:00سلام و احترام
امیدوارم آدینه خوب و خوش داشته باشید
سروران گرامی اختصاص 10 تا 20درصد پورتفوی به گروه دارو را چگونه ارزیابی می نمایند ؟
و همچنین
خرید سرمایه گزاری البرز (والبر )در قیمت های 210 تا 220 به دید مجمع ؟
روند حرکتی حق تقدم والبر را چگونه ارزیابی می نمایند ؟
خرید هلدینگ برکت را در محدوده 140 تا 150
و گزینه اخر حق تقدم هلدینگ برکت را در روزهای آبنده چگونه ارزیابی می کنند ؟
در مورد گزینه های فوق کدام را مستعد رشد در کوتاه مدت و میان مدت می دانند ؟
(والبر /والبرح -برکت /برکتح )
۱۳۹۸/۱/۳۰ - ۲۲:۵۲:۰۲
نتیجه نظرات : ۶ - ۹ = -۳
تاریخ مطلب گواههمه چیز است /هر چند اعتقاداردم برکت با احتساب افزیش سرمایه قیمتهای بالاتری را هم خواهید دید
و اما حرف اخر
1398/04/04 ساعت 00:00جای تعجب است از سال قبل تاکید بر گروه دارو داشتم/دامین /دسانکو/دشیمی /دکوثر /برکت اکثرا بازهی 100 تا 300 %داشته اند
خیلی از دوستان همچنون محمد 40 و دیگر عزیران شاهد صحبت من هستند/خیلی ها سود خوبی کسب کردند /اما سکوت می کنند /هر چند برای من تفاوت و ارزشی ندارد/
ولی فعلا سکوت کرده اند و پاسخی به افراد معلوم الحال نمی دهند /همان بهتر کمتر در تالار گفتگو به مشورت بپردازم
از بین 10 سهم پرپتانسیل /یکی را یادگار نگاه مثبت(قیمت جایی یاد1شت کنید ) /بقیه هم از گفتنش صرف نظر می کنم 1. سرمایه گزاری الوند 2.... 3..... 4.....5.....6.....7......8.....9..... 10.....
بدرود
با سلام خدمت دوستان خصوصا جناب نگاه مثبت و حاج رسول بزرگوار
1398/04/05 ساعت 00:00بنده تا کنون خواننده کامنتها بودم و البته از برخی پیشنهادات نیز بهره خوبی بردم . از انجا که میبینم بعضی دوستان نظراتی میدن که به هیچ صورتی قابل درک نیست، امروز لازم میدونم به سهم خودم از شما نگاه نثبت عزیز تشکر ویژه داشته باشم. بنده با سیگنال شما و با تاخیر برکت را خریدم و الحمدلله هفتاد درصد در سود هستم. در سالیان گذشته نیز با پیشنهادات شما از سهام وبانک و وتوسم سود بسیار خوبی نصیبم گشت. امروزه انسانهای صادق و خیرخواه خصوصا درفضاهای مجازی بندرت یافت میشوند. موفق و پیروز باشید و پرسود
سلام جناب نگاه مثبت
1398/04/05 ساعت 00:00منظورتون از سهم شماره ۱ نماد ثالوند هست؟
در صورتیکه صلاح میدانید یک سهم دیگر هم معرفی بفرمایید.
متشکرم.
به شخصه از سیگنال شما در سهام برکت و دکوثر منتفع شدم و متشکرم.
1398/04/06 ساعت 00:00با سلام
1398/04/03 ساعت 00:00تنوین
سهم خوبی است ,تسلط بسیار خوب مدیر عامل به مباحث مالی و سرمایه ای در مجمع نشان از مدیریت خوب شرکت دارد
ولی فعلا در همین محدوده نوسان دارد. ( برگزاری مجمع و افزایش سرمایه )
در صورت تمایل ,خرید پلکانی با دید 6ماهه.
موفق باشید
با سلام
1398/04/03 ساعت 00:00هرمز
سال 98 بهتر از 97 خواهد بود.
گزارش فعالیت شرکت را در فروردین و اردیبهش ببینید.بسیار خوب است.
این سهم د رمیان هم گروهی های خود از ویژگیهای خاصی برخوردار است.
این سهم را با دید بلند مدت خریداری کردم.
موفق باشید
دیر تر کامنت میزدی بتونم بیشتر بخرم امروز رفت بالا. ولی به نظر باز هم تو این قیمت مناسبه.
1398/04/04 ساعت 00:00با سلام
1398/04/03 ساعت 00:00وصنعت
9 ماهه 65 تومان ساخته است
12 ماهه چقدر؟
آیا این قیمت برازنده این صورت مالی است؟
موفق باشید
میرن برکت میخرن 280 با سود 12 تومانی. اونوقت این سهم تا پایان دوره میتونه 90 بسازه قیمتش 220
1398/04/04 ساعت 00:00با سلام
1398/04/03 ساعت 00:00اتکای
سال قبل گزارش 3 ماهه 63 ریال سود پایان سال 650 ریال
امسال گزارش سه ماهه 155 ریال سود پایان سال چقدر خواهد شد؟
منابع ارزی با چه نرخی تسعیر خواهد شد؟
موفق باشید
ثتران :
1398/04/03 ساعت 00:00همانطور که مستحضر هستید آخرین بار 21 دی 97 سیگنال ثتران را اعلام کردیم و 4 فروردین 98 برای یادآوری مجدد معرفی شد که تا به امروز در حدود 100 درصد بازدهی داشته است این نماد همچنان ارزشمند میباشد و عزیزانی که از سیگنال خرید قبلی جا مانده اند میتوانند در شرایط فعلی خرید داشته باشند. بنابراین خرید سهم در 2 مرحله در محدوده 160 و 130 با حدضرر 130 و اهداف 200 ، 240 ، 280 ، 330 ، 380 ، 440 ، 530 ، 650 ، 800 و 1000 مناسب ارزیابی میشود. شرکت در دوره ۶ ماهه منتهی به 29 اسفند 97 به ازای هر سهم 187 ریال سود محقق کرده است. (✳️ این شرکت با توجه به ارزندگی که دارد میتواند مثل ستران سیمانی شگفتی ساز گروه ساختمان باشد). همانطور که در شکل هم مشاهده میشود الگوی صعودی در سهم مشهود است همچنین مشکوک به شکلگیری الگوی سروشانه هستیم و همچنین در صعود شارپ قبلی الگویی مشابه الگوی تشکیل شده فعلی داشتیم که در شکل با مستطیل مشخص کرده ام که خود نوید از یک رشد شارپ میدهد.
سلام با تشکر من خودم ثتران را داشتم قبلا فروختم یکی از فاکتورهای سهم بازیگر یا بازیگران آن است ثترا منا سمانه بازیگر خوب نداردسامان
1398/04/04 ساعت 00:00درود ... من تازه کار هستم ... منظور از تشکیل مجمع چیست و چه تاثیری بر سهام شرکتها دارد؟ آیا باید خوشحال باشیم یا ناراحت؟ هر مجمع چقدر طول میکشد؟ اگر باعث رشد سهام میشود این رشد معمولا تا چند درصد قابل رویت است؟ ممنونم
1398/04/02 ساعت 00:00با ارادت
مراجعه کنید به سایت www.seo.i بخش سامانه های مرتبط - سامانه جامع آموزش بازار سرمایه . جواب همه سئوال هاتون اونجا هست.
1398/04/02 ساعت 00:00سلام
1398/04/03 ساعت 00:00نظرتون درمورد جم پیلن چیه؟
نگهداری یا فروش؟
سلام
1398/04/01 ساعت 00:00وقتی ما در سهمی، اصطلاحا گیر میکنیم، که البته ممکن است برای هر سهامداری اتفاق بیافتد.
راهش این است که با مطالعه، سهم و یا سهام، مناسبی را پیدا کرده و به صورت پلکانی نسبت به تعویض آن اقدام کنیم.
برخی از سهام داران فکر میکنند با تبلیغ مستمر در فضای مجازی و.... دیگران را تشویق به خرید کنند و نوعی تقاضا را بالا برده باعث افزایش قیمت شوند و با این فرصت به دست آمده از سهم خارج شوند.
البته روش نوسان گیرهای حرفه ای نیز اینگونه است. خالی کردن بعد از رسیدن به نقطه مطلوب.
آن سودی را که شما منتظرید در آینده ای نا معلوم از طریق برکت نصیب شما شود ما از طریق پتروشیمیها و فلزات اساسی. و برخی از سرمایه گذاری ها و تا 250 درصد طی دوره 4 ماهه فقط از رشدقیمت سهم بدست آوردیم ( سود سهام را محاسبه نکردم) . این ادعا کاملا در سوابق سهام قابل رویت است..
میگویید برکت 200 درصد رشد داشته. بروید چرخی در بازار بزنید ببینید چه خبر است. خبر ندارید.
من خیلی مایل به دادن سیگنال خرید نیستم، چون آنقدر سهم خوب در بازار هست که نیاز به معرفی نیست.
ولی اگر مایل هستید بدانید، سهمی را که خودم مدتی است در حال خرید هستم را به شما معرفی میکنم ولی توصیه به خرید نمیکنم. بروید درمورد آن تحقیق کنید. آن سهم هرمز است. فولاد هرمزگان.
اگر مایل بودید دیگر سهم هایم را نیز به شما معرفی خواهم کرد.
موفق باشید.
با سلام
1398/04/02 ساعت 00:00تبریک به شما بابت انتخاب هرمز
لطف کنید دیگر سهم ها هم معرفی کنید
هرمز امسال افزایش سرمایه خواهد داشت... سهمی بنیادی و بی دغدغه...