Bourse24 Ads 245
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

• رضا حجازی
    رضا حجازی ارسال پاسخ

با سلام

اتکای را در محدوده 180 معرفی کردیم.

امروز با توجه به ریزش بازار با صف خرید در قیمت 217 مواجه است.

این سهم در گزارش 3ماهه 155 ریال سود شناسایی کرده. ( پیش بینی سود پایان دوره حد اقل 650 ریال ).

بیمه های اتکایی از ریسک کمتری نسبت به بیمه ای ها برخوردارند.

موفق باشید

1398/04/15 ساعت 00:00
    • طلوع صبح
      طلوع صبح

سهم خوبی است. معرفی سهام از طرف شما با دلیل گفته میشه.

1398/04/16 ساعت 00:00
  • وحید.65
    وحید.65 ارسال پاسخ

با سلام
    بازار سهام تحت تأثیر خبرهای سیاسی قرار گرفته. به احتمال بسیار زیاد در حوزه سیاست شاید اتفاق خاصی نیافتد اما سهامداران بسیاری از ترس جنگ و رکود اقتصادی سهام خودشون رو در قیمتهای کمی میفروشن. مثل جم ، تاصیکو ، تاپیکو ،فولاد و .... این سهام ها از نظر بنیادی و تکنیکال بسیار سهام خوبی هستند. امیدواریم در حوزه سیاست خارجی کشورمون اتفاق خاصی نیافته. که اگه اینطوری باشه و خبرهای خوبی به بازار مخابره بشه هم قیمت سهم ها بالا میره و هم شاخص کل به روند صعودی خودش ادامه میده. در چنین شرایطی هم که بیشتر از روی احساس سهام خودشون رو میفروشن فرصت خرید خوبی به دست میاد. سهم خودتونو ارزون نفروشین. موفق باشین

• رسول کریمی....
    رسول کریمی.... ارسال پاسخ

با سلام

قیمت مواد معدنی در جهان در حال کاهش است

در خرید سهام شرکتهای معدنی کمی دقت فرماید

• رسول کریمی....

با سلام

اعتراض سهامداران شسپا

بفروش سهم حقوقی

بندگان خدا برید خدارا شکر کنید از سهم حمایت میشود اگر فقط دوروز از این سعم حمایت نشود

تا۲۵۰۰افت می کند همراه صف فروش ان زمانی که سهم در قیمتهای۶۰۰خریدار نداشت

ان زمان سهم را می خریدنند برای همیت حالا که شما می خرید بفروشند

انتظار دارید بشیند شما را نگاه کنند هر کاری دلتان خواست بکنید

نه عزیز این خبرها نیست

هر کجا هم که فکر می کتید باید تماس بکیرید بکیرید فایده ای ندارد

عرضه همچنان ادامه دارد بازار بورسه یعنی عرضه وتقاضا فکر می کنید ارزش دارد این سهم

بسم الله شما خریدار ........‌......فروشنده

• امید جهان
      امید جهان

آقا مجمع تمحرکه برگزار شده است یا نه

1398/04/17 ساعت 00:00
    • رسول کریمی....
      رسول کریمی....

با سلام

برگزار نشد

بدلیل به حد نصاب نرسیدن به تعویق افتاد

1398/04/18 ساعت 00:00
  • باکری
    باکری ارسال پاسخ

کاربر تازه وارد 61 پست پایینیتونو یکبار دیگه مطالعه کنید

• تازه وارد 61
      تازه وارد 61

سلام جناب باکری . بله متوجه شدم اشتباه کردم حق با شماست . در فروش عجله کردم. از شما ممنونم
      لطفا همیشه منو راهنمایی بفرمایید

• باکری
      باکری

در کلیه مجامع شرکتها که سهمشونو میخرید حتما شرکت کنید . تجربه تونو خیلی بالا میبره .

• تازه وارد 61
    تازه وارد 61 ارسال پاسخ

سلام بچه ها
    من تازه وارد بورس شدم و واقعا خیلی علاقمند به این بازار هستم اگه از اساتید سیگنال خرید یا فروش میگیرم و راهنمایی می خوام الان در مرحله مطالعه هستم و دارم اطلاعاتم رو افزایش میدم لطفا اگه کسی کتابی یا سایت معتبری یا مقاله و یا فیلم و یا حتی جزوه و مقاله شخصی که خودش جمع آوری کرده لطفا در اختیارم بگذارد خیلی ممنون میشم هدفم رسیدن به مرحله تحلیلگری و معامله گری حرفه ای هستش چون واقعا علاقه دارم. من احساس میکنم اساتید این تالار آدمهای با شرفی هستند اینه که اینجا عضو شدم و از نظرات دوستان استفاده میکنم . از همگی ممنونم

1398/04/14 ساعت 00:00
    • رضا حجازی
      رضا حجازی

فکر نکنم کتاب کمک زیادی به شما بکنه .فقط قوانین بورس را از اون یاد میگیرید.مثلا حق تقدم چیست مجمع چیست افزایش سرمایه و ......این قبیل مطالب.به عقیده من بهترین راه برای یاد گیری .,وارد شدن در معاملات است.با رعایت قوانین ان.مثلا همه سرمایه را وارد بورس نکنید,با پول قرض و وام سهام نخرید ,تک سهم نشوید , سبد سهام متنوع داشته باشید و غیره....توصیه های قبلی هم که دوستان و بنده داشتم را رعایت کنید.برای بحث تکنیکال و فاندامنتال و ....باید لااقل 6 ماهی تجربه معاملات در بورس داشته باشید بعد وارد این مباحث شوید. ( به قول قدیمیها غوره نشده مویز نشوید ! )

• باکری
      باکری

بهترین مرجع آموزشی WWW.SEO.IR بخش سامانه های مرتبط ، سامانه جامع آموزش بازار سرمایه هست . برای شروع در این بازار فقط بدنبال سهام شرکتهای سرمایه گذاری نظیر وبانک ، وصنعت برید که هیچ ضرری بهتون نمیزنه ضمنا در آینده خیلی نزدیک مجمع سالیانه دارن با تقسیم سود

• باکری
      باکری

مرجع آموزشی ای که در پایین ذکر شد بهترین منبع برای مبتدیان هست . شما رو با مبانی بازار و با مطالبی آشنا میکنه که در آینده که بخواهید خودتون خرید و فروش کنید خیلی بدردتون میخوره . سایتهای آموزشی دیگه ای هم هست که میتونید در اینترنت جستجو کنید . در هر صورت تا زمانی که با بازار بورس به اندازه ضرورت آشنا نشدین با سیگنالهایی که داده میشه خرید یا فروش انجام ندید چون این سیگنالها از طرف خود اون کاربر قابل تشخیصه که چه زمانی ورود یا خروج کنه ( زمان نقش مهمی بازی میکنه ) . با همه سرمایه تون وارد نشید یعنی فقط بخش کوچکی از سرمایه رو وارد کنید . همیشه برای خرید سهم و سود کردن وقت هست اما برای جبران ضرر خیلی کم گیر میاد و همینطور برای فروش . چون ممکنه سهمی رو بخرید و برای فروشش دچار مشکل بشید .موفق باشید .

• رسول کریمی....

با سلام

ما در این سهامها بهتر بازی می کنیم

حالا اگر از فردا ناظر ...........

معادن‌ بافق‌ (كبافق)

كابل‌ البرز (بالبر)

دوده‌ صنعتی‌ پارس‌ (شدوص

تولیدات پتروشیمی قائد بصیر (شبصیر)

حجم کم بازیگران خوب و......................

خوب می شود 200 تا 300% کسب سود کرد

کنور هم دیر .......... صف فروش شده بود در اینده .....

کروی

• رسول کریمی....

با سلام

بیمه البرز (البرز)

چند روز پیش به عزیزان معرفی شد

در قیمتهای 150

ودر قیمتهای 130 در گروه به عزیزان معرفی شد

حالا
    1741 ریال

با صف خرید 52/000/000

موفق باشید

• راض گل
      راض گل

با سلام
      لطف میکنید آدرس گروه رو بفرمایید.

• طلوع صبح
      طلوع صبح

نمیدونم دلیل این صف چیه. ولی اتکای را با توجه افزایش سرمایه از سود انباشته و سود 9 ماهه 56 تومانی ترجیح میدم. اتکام هم همینطور.

• علیرضا73
    علیرضا73 ارسال پاسخ

باسلام
    بنظرمن رشدشاخص کل تا250هزارمتاثراز تورم هست ونشاندهنده واقعی ارزش بازارسرمایه دربلندمدت نیست
    امابازدهی این بازار رو دریکسال گذشته افزایش داده حالاهرچند کاذب

• رسول کریمی....

با سلام

این سهم را برای خرید برسی کنید

پاكدیس (غدیس)

• fereidoon agazadeh
      fereidoon agazadeh

بادرود به شما، با سیگنال هائی که ارائه فرمودید بازار را به تلاطم درآورده‌اید .وباتشکر از شما.

• سال 1396
    سال 1396 ارسال پاسخ

سلام
    احتمالا بازار تا پایان تیر ماه - برگزاری مجامع مثبت هست
    مرداد ماه استراحت داره و نیمه شهریور تا پایان مهر دوباره بازار صعودی خواهیم داشت
    به نظر در پایان تیر باید سهم های ریسك دار را به سهم های بنیادی كم ریسك تبدیل كنیم تا بازار و شاخص دوباره رشدش شروع میشه

دوستان لطفا نظرتان را در مورد سمگا بفرمایید

• ایلیا66
    ایلیا66 ارسال پاسخ

من هر حرفی بزنم با مدرک و تحلیل هست. دقیقا سال 92 که مثل الان افزایش نرخ دلار سپس رشد سنگین شاخص بورس را داشتیم در آخرین گام صعودی ساختمانی ها بخصوص ثتران در مدت 2 ماه قیمتشون 3 برابر شد الان هم دقیقا همون وضعیت هست.
    الان هم باید منتظر باشیم تا آخر تابستان قیمت 800 تومانی ثتران را ببینیم

1398/04/13 ساعت 00:00
    • امید وار
      امید وار

دقیقا مثل شزنگ

• قبل
    قبل ارسال پاسخ

دوستان از زگلدشت غافل نشوید

1398/04/12 ساعت 00:00
  • ایلیا66
    ایلیا66 ارسال پاسخ

شنیده ها از افزایش سرمایه بیش از 1000 درصدی از محل تجدید ارزیابی داراییها در سالجاری در نماد ثتران حکایت دارد.

• Bahram fm
    Bahram fm ارسال پاسخ

با سلام و عرض ادب و احترام
    پارس خزر این برند معرف با این همه اموال كل سهامش حدود25 میلیون دلار داره معامله میشه
    باید تاسف خورد برای مدیران این شركت ها شما چگونه می تونید با برند های خارجی رقابت كنید
    كل سهام شركت رو بفروشین دو تا دفتر فروش نمی تونید بیرون از ایران بخرید
    بار ها عرض كردم مهم ترین مشكل تولید كشور كوچكی مدیران ماست
    سالم وتندرست باشید

1398/04/11 ساعت 00:00
  • یاشار یاشار
    یاشار یاشار ارسال پاسخ

سلام
    وقتی بررسی می کنیم می بینیم بعضی از سهام مثل وصنعت، ولساپا، حکشتی و ... خیلی ارزنده هستند. این که بازار اینها رو به راحتی در منفی می فروشه دلیلش چیه؟ کسی از دوستان خبر داره؟

• رضا حجازی
      رضا حجازی

وصنعت 9 ماهه 55 سود ساخته قیمت 220 ! قیمت کمتر بهتر.اضافه کن.

• morabi
      morabi

وصنعت نه ماهه ۶۵ ت سود ساخته و چون سود اوراق در دوازده ماهه محاسبه میشود پایان سال مالی یعنی آخر مرداد صد ت سودسازی دارد به زودی در صف قفل میشود...

• Eshlow
    Eshlow ارسال پاسخ

با سلام
    شخصا از شسپا . هرمز . ارفع . کاسپین . سبهان . حپارسا . همراه... سود خوبی گرفتم .
    فولاد هم مطمینم برام خوب میشه.
    هرمز هنوز جا داره بهتر بشه.
    شسپا با اینکه سود خوبی بردم هنوز تمام امیدم در اینده به این سهمه...
    و اما همراه... سهمی بی دغدغه و منظم که زودتر از دیگر نمادها مجمع برگزار و سود تقسیم کرد... بی شک اگر موجودی داشتم با قیمتهای فعلی به این سهم حمله میکردم
    با قیمتهای فعلی و سود سالانه وصنعت و اتکای هم مفت هستن
    سهم های فوق به دید بلند مدت جهت سهامداری مطمینم خوب هستن البته خرید در محدوده حمایتی نه هر قیمتی...

• طلوع صبح
      طلوع صبح

هرمز، اتکای، وصنعت سهام خوبی هستند. از بقیه اطلاعی ندارم

• رضا حجازی
      رضا حجازی

هرمز سهم آینده داری است .هنوز بازار متوجه این سهم نشده.سال 98 سال هرمز است.

• تازه وارد 61
    تازه وارد 61 ارسال پاسخ

سلام بچه ها
    من امروز به پیشنهاد آقای رسول کریمی تقریبا نصف سهام نماد سفاسی (40میلیون) رو فروختم
    اگه ممکنه دوستان یه سهمی رو برای کوتاه مدت پیشنهاد بدهند ممنون میشم دست همگی درنکنه
    آقای Mahu نظرتون در مورد افزایش سرمایه سخوز چیه به نظر شما ورود کنم ممنون

• Mahur
      Mahur

با سلام
      بنده که بیست و شش میلیون خریدم. بنظر میرسد بخاطر افزایش نرخ سیمان سود خوبی نصیب سیمانیها خواهد شد.
      پرسود باشید

• طلوع صبح
      طلوع صبح

با این روش به جایی نمیرسی. باید صورتهای مالی را بخونی ( سود. زیان. سود انباشته) ببینی روند سود دهی تو،3، 4 سال گذشته چطوری بوده. افزایش سرمایه هاش چطوری بودن و کی انجام شده. خلاصه ته داستان سهم را دراری. بعد دوهفته ای هر روز سهم را رسد کنی (رفتارش را بشناسی بعد تازه پلکانی بخری.

• رضا حجازی
      رضا حجازی

تازه وارد عزیز ,اینجوری تو بورس به جایی نمیرسی .حتی ممکنه سرمایت هم به خطر بیافته.شیوه معاملات را یاد بگیر.با کم شروع کن .طمع نکن.متنوع خرید کن .

• Eshlow
      Eshlow

دوست عزیز تازه وارد61
      با سلام و خسته نباشید
      سعی کنید خودتون استرتژیتون رو در بورس مشخص کنید که میخواین سهام بنیادی و بلند مدت بخرین یا بصورت نوسانی و کوتاه مدت خرید کنید و یا ترکیبی از این دو... و بر همین اساس پرتفوی خودتون رو از چند سهم تشکیل بدین چون تک سهم بودن ریسک بالایی داره... و در همین زمینه از سیگنال اساتید بعنوان سیگنال بررسی استفاده کنید نه سیگنال خرید یا فروش... در نهایت این شمایید که قراره تو این بازار پر نوسان بمونید و فعالیت کنید و به سود برسید ...
      دو نکته از بنده حقیر به شما اول اینکه قبول کنید ضرر بخشی از ذات این بازار است و از ضرر دلسرد نشید
      دوم اینکه بزرگترین تحلیلگران بازار هم ممکنه اشتباه بکنن بنابراین صرفا با سیگنالهایی که میگیرین خرید و فروش نکنید و خودتون تا حدودی تحلیل انجام بدین
      همیشه تو پرتفوی خود چند سهم بنیادی و کم ریسک با دید بلند مدت داشته باشید چون سود تضمین شده سالیانه و سود افزایش قیمت سهم داره و در بلند مدت یه اب باریکی به شما میرسه
      بامید موفقیت...

• باکری
      باکری

اشتباه

• رسول کریمی....

با سلام

بازار بازار خوبی هست

اما

سعی کنید هفته اینده با احتیاط بیشتر خرید کنید

کمی نقد باشید بد نیست

• رسول کریمی....

با سلام

تاصیکو

سهم بسیار خوبی است برای سرمایگذاری بلند مدت

هدف سهم اگر اتفاق خاصی رخ ندهد

در بلند مدت بالای ۳۸۰خواهد بود

• tamoje
      tamoje

سلام آقای رسول کریمی تشکر یک بار دیگر سو ال کردم جواب ندادید من ونیرو دارم کوتاه مدت خوب است

برای شرکت در گفتگو وارد حساب کاربری خود شوید