Bourse24 Ads 245
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

• نگاه مثبت
    نگاه مثبت ارسال پاسخ

سلام و احترام
    سیاست شرکتهای نسبت به قبل تغیر کرده و سود تقسیمی نسبت به قبل کمتر شده است /گرایش به رشد سهم نسبت به تقسیم سود پیش گرفته است

شاید به این خاطر بود که وتوسم با دکوثر و دامین تعویض کردم
    شاید به این خاطر بود که تصمیم بر خرید دکوثر 130 تومان داشتم و دلیل برای خرید وبانک 320 تومانی نمی دیدم

شرایط همیشه یکسان نیست . یک زمان نمادی بنیادی .یک زمان نمادهای کوجک .یک زمان نمادهای ......

1398/05/03 ساعت 00:00
  • نگاه مثبت
    نگاه مثبت ارسال پاسخ

سلام و احترام آدینه سبز و شاد داشته باشید
    سلام سرور گرامی 1396 در مورد سوالتان (با عرض معذرت بابت تاخیر و دیر رویت کردن حقیر)

تحلیل نمی خواهد واریز وجه به دید ثبت شدن یک سهم برکت 190 تومانی می تواند گزینه خوبی باشد

.برکت از زمان پیشنهاد (البته با اندکی تاخیر )بازدهی 100 به اضافه یک حق رایگان

با سپری شدن بازی های متداول و تمایل شرکت متعهد شده خرید حق استفاده نشده به کمترین قیمت /انتظار برگشت داریم
    خرید و کاهش میانگین (انها که بعد پیشنهاد و با تاخیر خریدن )در محدوده 220 تا 225 مناسب است

برکت به دید سرمایه گذاری بلند مدت مناسب است /احتیاح به رصد روزانه نداره.خریدن و مدتی فاصله گرفتن دربرنامه داشته باشید

• سال 1396
      سال 1396

تشكر

1398/05/05 ساعت 00:00
    • نگاه مثبت
      نگاه مثبت

سپاس سرور گرامی

1398/05/06 ساعت 00:00
  • نگاه مثبت
    نگاه مثبت ارسال پاسخ

شرایط و پیش بینی روند نمادها نسبت به قبل سخت شده است .شکی نیست اما دل کندن از بورس هم کاری بس مشگل می باشد
    بانک تجارت /سرمایه گزاری الوند/سرمایه گزاری مسکن تهران

بانک تجارت بنظرم خریدنی است / در مرداد زیر نظرش می گیرم

سرمایه گزاری الوند ان نماد قبلی نیست در واقع متحول شده /گزارشات فصلی هرکدام بهتر از قبل /پروزهای به اتمام رسیده و در شرف پیش فروش چشمک می زند (تاثیر سود بواسطه تعداد اندک سهم بسیاز یاد است )
    محدوه بازی 280 تا 300 سپری شده و محدوده 300 تا 330 شروع شده .بنظرم با عملکرد3 ماهه سوم جای پای بزرگان مسکن خواهد گذاشت (بیشترین سود در 3ماهه سوم نمادهای مسکنی به ثبت رسانده) حتی نسبت به به توسعه و عمران کرمان)

سرمایه گزاری مسکن تهران : منتظر پایان اصلاح سهم می مانیم .قیمت ملک سر به فلک کشده و روزنهای پیشرفت در عملکرد بواسطه مکان فعالیت مشاهده است

......
    .....
    ...
    ...
    ...
    نظر شخصی توصیه به خرید نیست /صرفا بهانه ای برای عرض سلام به سروران گرامی

• نگاه مثبت
    نگاه مثبت ارسال پاسخ

و کلام اخر
    بعضی شرکتها از جمله هلدینگ ها و شرکت های سرمایه گزاری / افزیش حاشیه سودشان از فروش دارایی ها در مدت اخیر است /زیاد به پوشش سودشان اتکا نکنید .چون به این راحتی تقسیم نمی کنند و سیاست تقسیم سودشان نسبت قبل حتی کمتر است

لذا مانور دادن بر روی این نمادها تکیه گاه قابل اطمینان نیست

• ع ج
    ع ج ارسال پاسخ

با عرض سلام و ادب
    سود سهام ولساپا را از طریق کدام بانک می توان دریافت نمود ؟

1398/05/02 ساعت 00:00
    • jalali
      jalali

سلام.خیلی مانده تاپرداخت.بانک صادرات98/10/1

• رسول کریمی....
    رسول کریمی.... ارسال پاسخ

با سلام

ما کجا انها کجا
    &&&&&&&&&

بانک های سوئیس شروع به صدور وام با نرخ منفی کردند.

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

به گزارش اسپوتنیک به نقل از بلومبرگ، بانک های سوئیس شروع به صدور وام با نرخ منفی کردند، این به لطف سیاست فوق العاده نرم و انعطاف پذیر بانک مرکزی محلی محقق شد.

نرخ بهره بانک ملی سوئیس در حال حاضر در سطح منفی قرار دارد - منفی 0.75 درصد در سال است. در این شرایط، بانک مرکزی سپرده ها را از موسسات اعتباری کشور دریافت می کند؛ آنها مجبور به پرداخت پول برای نگهداری بودجه اضافی هستند.

بانک ها به منظور اجتناب از هزینه های اضافی، سعی می کنند وجوه موجود را به صورت وام پخش کنند. در عین حال، در برخی موارد، بانک ها به برخی از مشتریان خود وام با نرخ منفی می دهند. بدین ترتیب، وام گیرندگان علاوه بر اینکه با گرفتن وام سود
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    می برند در آخر نیز مبلغی کمتر از مبلغ دریافتی وام به بانک ها پرداخت می کنند
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

• fereidoon agazadeh
      fereidoon agazadeh

بادرود به شما، باور نکردنی است، درآمد اینکشور از کجاست، از منابع طبیعی و زیرزمینی هم تا آنجائیکه اطلاع دارم بی بهره است!؟

• mamanmehrsa
      mamanmehrsa

سلام آقای کریمی.
      من ابان ۹۷ حدود ۷۰ هزار سهم وبانک را در قیمت ۳۶۸ خریدم که متاسفانه بعد مجمع در قیمت ۳۴۰ فروختم و کلا با سودی که میدن نسبت به سپرده گذاری در بانک ضرر کردم. میخواستم از شما بپرسم برای جبران ضرر شما چه سهمی رو و با چه مقدار سرمایه پیشنهاد میکنید.
      ممنون

• رسول کریمی....
      رسول کریمی....

با سلام

ما می توانیم اینجا سهم معرفی کنیم وحداقل برای میان مدت سود یالای۸۰٪گرفت

ولی عزیزانی هستند که تالار را برسی میکنند وبعد از این که سهم را معرفی کردیم

کمی سخت می شود کار کردن در ان سهم

تا معرفی نکرده ایمارام ارام پیش می رویم وخوب هم پیش می رویم

ادرس هم اعلام کردیم ظاهرا نمایش داده نشد برای عزیزان

در این هفته سبدی از سهامهای خوب را معرفی می کنیم از انها انتخاب کن بازده خوبی دارد

اگر چاپ شود برای شما عزیزان

موفق یاشید

• sn56
    sn56 ارسال پاسخ

درود دوستان. پریروز در مورد ریشمک عرض کردم قرار است طوفانی عمل کند در گزارش تیرماه. بالاخره گزارش سوپر فرا عالی خدوش را فرستاد روی کدال. میانگین فروش 6 ماهه اول سال مالی 3 میلیارد تومان و در تیرماه به تنهایی 27 میلیارد یعنی 9 برابر میانگین 6 ماه قبلش. دیگه چیزی نمیتوانم بگم فقط میشه گفت ریشمک که شرکتی کاملا صادراتی است به مثابه گنجی زیر خاکی است. بررسی بیشتر و تصمیم با خودتان.

• رضا حجازی
    رضا حجازی ارسال پاسخ

با سلام

هرمز

گزارشات سه ماهه بسیاری از شرکتها خوب بود.

کمتر شرکتی را میتوان دید که کاهش سود داشته باشند.

هرمز هم از این قاعده مستثنی نبود و با افزایش 182 درصدی سود درگزارش سه ماهه خوب درخشید.

این سهم هنوز جایگاه خودش را در بازار پیدا نکرده.

در حال حاضر در قیمت بسیار خوبی قرار دارد.

اگر با همین فرمان پیش برود بالای 200سود خواهد ساخت.

موفق باشید

1398/05/01 ساعت 00:00
  • رضا حجازی
    رضا حجازی ارسال پاسخ

با سلام

وبانک
    در کف قیمت امروز اضافه شد.تا فردا !

به قیمت خوبی رسیده.خرید در این قیمت بدون ریسک است

با دید میان مدت و بلند مدت.

انتظار از تقسیم سود بالا در مجمع برخی از سهامداران را ناراحت کرد.

شاید افزایش سرمایه از سود انباشته در راه باشد.

به هر حال جزو سهام خوب بازار است .

ما که دیگر خانه زاد این سهم شدیم.

• Eshlow
    Eshlow ارسال پاسخ

با سلام و خسته نباشید

طبق سیگنال دوستان عزیز طلوع صبح و کاربر 25174 با اینکه وصنعت را داشتم

باز با خیال راحت تر در قیمت 214 تومان با خرید بیشتر سهامم رو افزایش دادم

دلیلی که بابتش سهامداران تو صف خرید شفن و زاگرس نشسته اند ما با شرایط زمانی بهتر در وصنعت دیدیم و خریدیم

به امید خیر و برکت

1398/04/31 ساعت 00:00
    • طلوع صبح
      طلوع صبح

کجا میشه سهمی با سود 9 ماهه 65 تومان با فیمت 214 خرید. فقط یک نمونه نشان دهید. حتی اگر در 12 ماهه هم همین مقدار باشد باز هم ارزش دارد.

• Eshlow
    Eshlow ارسال پاسخ

با سلام و خسته نباشید

اساتید ارجمند

لطف بفرمایید یه سهم دارویی بنیادی و پر سود را پیشنهاد بدین

با تشکر

1398/04/30 ساعت 00:00
    • ع ج
      ع ج

درازک سهمی است که تا آخر پاییز حداقل 100 درصد بازدهی می دهد. دالبر هم سهم بنیادی است و افزایش سرمایه دارد.

• sn56
      sn56

سلام عزیز. بنده ریشمک را پیشنهاد میدم که در سبد خودم مدتی است دارم. فعلا محدوده 1400 است و مناسب برای ورود. هدف اول 1800 در کوتاه مدت و هدف دوم 2200 و سپس 2500 تا 2700 احتمالا تا پایان سال. یعنی حدود 100 درصد بازدهی. سعی کنید نوسانگیری نکنید و تا هدف 2700 حداقل با سهم بمانید. سود سال قبل حدود 250 بوده و سود امسال احتمالا باید بالای 500 تا 600 باشه. طاهرا میخواهد گزارش عالی برای تیرماه بفرسته روی کدال. تا الان رشد زیادی نداشته یعنی از کف 1100 تومن فقط 300 تومن بالا اومده. به هر حال خیلی عقبه و خیلی جای رشد داره.

• abas335
    abas335 ارسال پاسخ

سلام دوستان در بخش پرسش و پاسخ گفتم که ما باید با هم هماهنگ و باعث پیشرفت یک سهم و سود همگی اعضا باشیم.
    و سهمی در با پتانسیل بالا شناسایی و به کمک هم با سهم پیشرفت کنیم.الان من سهام خساپا و ورنا رو بسیار با ارزش تر از قیمت های فعلی میبینم...
    ورنا رو کارشناس محترم هم تایید کردن با وجود 13 درصد ضرر ولی پیشبینی سود بالای دارم.
    اگر موافق نظر من هستید که با کمک هم یک سهم خوب رو شناسایی کنیم(حالا هر سهمی.البته با مشورت با کار شناس محترم)لطفا اعلام امادگی کنید.
    خیلی ها با هم در سهام هایی مانند کرمان و شپلی بدین ترتیب سود های زیادی کردند.
    ما هم میتونیم باهم سود های خوبی کنیم. اگر موافقین یاعلی

• نگاه مثبت
    نگاه مثبت ارسال پاسخ

با سلام و احترام بر دوستان بزرگوار بخصو ص شما سرور گرامی .و مسولان محترم بورس 24

با سلام و خسته نباشید

ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و راهنمایی های اساتید محترم

طلوع صبح . رسول کریمی . کاربر 25174 . سال 1396 .sn 56 .ali28 . کاربر 58980 و ...

دیگر دوستانی که زحمت کشیده و اطلاعات خودشون رو به اشتراک میگذارند

در ضمن مدتیست استاد عزیز و برادر ارجمند نگاه مثبت پیام نمیدن

امیدوارم هر جا هستن موفق و پر سود باشن و بزودی شاهد اطلاعات ارزشمند ایشان باشیم

من هم بنوبه خودم برای همه دوستان آرزوی بهترین ها را دارم .با هر گرایش و دیدگاه .انعکاس دیدگاهها مختلف ارزنده و لازم است
    حقیر ی با تکمیل سبد بورسی متنوع با دید بلند مدت و بازدهی مناسب بعد از فروش دامین و دکوثر و.... با بازدهی مناسب یک سبد بلند مدت برای خودم تشکیل داده ام

صحبت از اشتراک و پیشنهاد فرمودید .به پاس احترام و ارادات به شما سرور گرامیم .پیشنهاد می کنم .سرمایه گزاری الوند رصد نمایید .چون

همچنان بر روی سرمایه گذاری الوند معرفی شده اعتقاد دارم و اهداف بالایی برایش متصورم . توصیه می کنم .اطلاعات خودتان را نسبت به سرمایه گذاری ا لوند افزایش دهید و پروژههای ان رصد کنید.علی الخصوص پروزه چالوس بنام .....

فروش متری مسکونی و تجاری ماهانه شرکت را بررسی نماید .گزارشش 6ماهه سال مالی جاری نسبت به سال قبل و...

موفق و سربلند باشید /ثالوند /

• سال 1396
      سال 1396

لطفا حق تقدم بركت را تحلیل نمایید

• Eshlow
      Eshlow

با سلام و خسته نباشید

جناب نگاه مثبت با سپاس و تشکر بابت سیگنال ارزنده شما

حتما بررسی خواهم کرد

• رضا حجازی
    رضا حجازی ارسال پاسخ

با سلام

اتکای

افزایش سود 6 ماهه نسبت به سال قبل به میزان 61 درصد ( 255 ریال )

افزایش سود انباشته شرکت در گزارش 6 ماهه به میزان 189 درصد نسبت به سال گذشته.

افزایش سرمایه از سود انباشته به میزان 30 درصد در دست اقدام است.

موفق باشید

موفق باشید

• Eshlow
      Eshlow

با سلام و خسته نباشید

قطعا همینطوره در اینده از اتکای بیشتر میشنویم

• ع ج
    ع ج ارسال پاسخ

سلام و عرض ادب
    دوستان فردا شاخص کل حدود 2500 واحد مثبت خواهد شد شاید هم بیشتر. گزارش سه ماهه شرکت‌ها هم راهی کدال شد دقت کنید روی سهم هایی سرمایه گذاری کنید که هم گزارش خوبی داشتند و هم رشد چندانی نداشته اند..... مثلا
    گروه قندی : قلرست قزوین
    گروه دارویی: درازک ریشمک دسبحا
    گروه پتروشیمی: تاپیکو شیران شکلر مخصوصا شفن و شخارک که گزارش بسیار خوبی راهی کدال کردند.
    گروه زراعت: زفکا زقیام زبینا
    گروه سرمایه گذاری: غدیر ولساپا
    گروه کانه غیرفلزی : کهمدا کفرا کرازی
    سعی کردم سهم هایی رو مثال بزنم که در صورت خرید تا پایان سال حداقل 50 درصد بازدهی رو داشته باشند.

• moj07131307
      moj07131307

با سلام و عرض ادب،دوستان اطلاع دارن از نحوه ی واریز سود مجمع شفن؟ هرچقدر در کدال دنبال کردم چیزی نیافنم.باتشکر

• ع ج
      ع ج

همانطور که عرض کردم شاخص امروز حدود 3400 واحد رشد داشت که حدود 600 واحد آن به برکت بازگشایی فولاد و چند نماد دیگر بود. همانطور که دیدید برخی از سهم های پتروشیمی که گزارش خوبی دادند دیروز و امروز صف خریدبودند . در روزهای آتی برخی از سهم های کشاورزی و دامپروری مانند زقیام و زبینا و زفکا هم این صف های خرید را تجربه می کنند . در مورد سهام های دارویی هم فعلا حقوقی ها برای رد گم کردن قیمت سهم ها را پایین نگه داشته اند قیمت سهام های دارویی مثل دسبحا درازک داوه که رشد چندانی نداشته اند از 1 ماه دیگر رشد خود را شروع می کنند .
      در کل حتی 1 دونه از سهم های دارویی و زراعت خود را نفروشید .
      فردا احتمالا بازار با شاخص مثبت شروع شده و رفته رفته متعادل خواهد شد .

• Eshlow
    Eshlow ارسال پاسخ

با سلام و خسته نباشید

افرادی بدون اموزش و به طمع سود کلان وارد بازار شدن... بدون اگاهی صرفا با تبلیغات و توصیه سهم خریدن... در حال حاضر هم تو صف فروش جا خوش کردن بلکه بتونن جلو ضررشون رو بگیرن...

افراد باهوشی هم هستن که تو همین بازار مشغول صید شکار و خرید و کم کردن میانگین هستن...

اینجا مشخص میشه چه افرادی دو روزه میان با ضرر میرن و چه افرادی یه عمر میمونن و با سود ادامه میدن...

قضاوت با شما

1398/04/29 ساعت 00:00
    • kiurosh45
      kiurosh45

سلام دوست عزیز
      آیا در خصوص سهم قجام اطلاعاتی رو میتوانید در اختیار اینجانب بگذارید

• Eshlow
    Eshlow ارسال پاسخ

با سلام و خسته نباشید

ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و راهنمایی های اساتید محترم

طلوع صبح . رسول کریمی . کاربر 25174 . سال 1396 .sn 56 .ali28 . کاربر 58980 و ...

دیگر دوستانی که زحمت کشیده و اطلاعات خودشون رو به اشتراک میگذارند

در ضمن مدتیست استاد عزیز و برادر ارجمند نگاه مثبت پیام نمیدن

امیدوارم هر جا هستن موفق و پر سود باشن و بزودی شاهد اطلاعات ارزشمند ایشان باشیم

• fereidoon agazadeh
      fereidoon agazadeh

بادرود به شما، حال که ازدوستان یاد کردید ،خواستم یادی از نازنین خانم بکنم و از ایشان هم خواهش کنم که دوستان را از فیض سیگنالهایشان بهره مند نمایند .

• عفیف
      عفیف

روزهای سیاه بازار چهره مردان بزرگ ما را به نظرم عبوس کرده .از خداوند مهربان بقای سلامت و خیر برایشان آرزومندم.

• نگاه مثبت
      نگاه مثبت

سپاس و احترام

• صبور مترصد
    صبور مترصد ارسال پاسخ

محدودیت گذاشتن روی حجم روزانه معاملات حقوقی به نظر بنده لازم است .

• طلوع صبح
    طلوع صبح ارسال پاسخ

سلام.
    داشتن نقدینگی برای همین روزها(ریزش بازار) خوب است.
    که سهام خوب را براحتی می‌توان خرید.
    وقتی فروشنده سهمش را با اختیار در صف فروش قرار می‌دهد. چرا نخریم.؟
    هراز چند گاهی مورد لطف این فروشندگان قرار می‌گیریم.

1398/04/28 ساعت 00:00
  • سال 1396
    سال 1396 ارسال پاسخ

وبانك
    من در مجمع شركت كردم
    بعد از كلی جر و بحث ، ناسزا و توهین و درگیری بین سهامدار خرد و هیات رئیسه ٦٨٥ ریال سود تقسیم شد
    مدیرعامل در بین حرفهاش وبانك ١٠ هزار میلیاردی ( هر سهم ٦١٥ تومان) آرزو كرد - رشد ٦٠ درصدی
    طبق معمول سیاست محتاطانه و محافظه كاری در دستور كار هیات رئیسه بود و با توجه به اوضاع اقتصادی تقسیم سود محافظه كارانه بود
    این سهم ذاتا پتانسیل زیادی دارد ولی این مدیر عامل جدید كه باقد ١٧٠ سانتی بیش از ١٣٠ كیلو وزن داشت به نظر فرد حاذقی برای مدیریت این هولدینگ به نظر نمیرسید شاید این قضاوت مبنای درستی نداشته باشد ولی من از این به بعد وبانك را با وسواس بیشتر زیر نظر خواهم داشت - سطح اطمینانم كاهش یافت
    با این حال ساختار سرمایه این شركت بی نظیر است و در صورت خواست هیات مدیره میتواند به راحتی قیمت سهم متحول شود

حدود یك ماه قبل مقداری وبانك ٤٥٠ تومانی را پارس ٤٥٠٠ تومانی جابه جا كردم پارس ٩٣٠ تومان تقسیم كرد وبانك ٦٨ تومان

1398/04/27 ساعت 00:00
    • fereidoon agazadeh
      fereidoon agazadeh

بادرود به شما، اگر میدانستم که سیاست تقسیم سود با تغییر مدیرعامل به این نحوه تغییر میکند سهم را با پتروشیمی پارس عوض میکردم. البته این فرصت بعد از باز شدن نماد هر دو سهم امکانپذیر است.

• sn56
      sn56

بله دوست عزیز، امسال وبانک بیش از حد انتظار محافظه کاری از خودش نشون داد و تقسیم سود متوسطی داشت. البته همون طور که دوست عزیز کاربر 25174 گفتند امسال ممکنه بواسطه همین سود نقدی متوسط زودتر گپ قیمتی بعد از مجمع را پر کند و به نوعی سود را توی قیمت سهم برگرودنه به سهامدارش. به هر حال منم از پارس رضایت بیشتری دارم ولی وبانک با پرتفوی عالی که داره بسیار با ارزش هست.

• ali28
      ali28

عده خاصی در مجامع به قصد دریافت کادویی حضورپیدا میکنن و اگر هدیه ای در کار نباشد جو را متشنج میکنند
      عملکرد مدیریت خیلی هم بد نبوده

• رضا حجازی
      رضا حجازی

من سال قبل در مجمع شرکت داشتم .متاسفانه برخی از سهامداران رفتار مناسبی ندارند . عده ای بیکار با سنین بالا که برای گرفتن هدیه چند سهمی از شرکتها خریداری میکنند و معمولا بدون داشتن سواد بورسی با جو سازی و......فضای مجمع را خراب میکنند.چاره ای نیست.

برای شرکت در گفتگو وارد حساب کاربری خود شوید