درود دوستان
این روزها دور دور سهم های کوچک است. در نبود موتور محرک قیمت ارز، شدت گرفتن جنگ تجاری آمریکا و چین و تب کردن بازارهای سهام دنیا، شایعاتی از جمله حذف ارز 4200 تومانی برای دارو و غذایی ها، بازار بیشتر توجه و انرژی را برده سمت سهم های کوچک که نوسانات قیمتی خوبی میدن.
توصیه بنده اینست که سود حاصل از رشد و نوسان در سهم های کوچک را در سهم های بزرگ و بنیادی که این روزها با همه ارزششان مظلوم واقع شده اند ببرید. این بزرگان هیچ وقت شما را در میان مدت و بلند مدت زمین که نمیزنند بلکه مورد لطف هم قرار میدهند.
سنگ آهنی ها، فلزات اساسی، پتروشیمی ها و شیمیایی ها و از همه مظلومتر پالایشی ها را فراموش نکنید . اینها در آینده نه چندان دور همه عقب ماندگی این روزها را جبران میکنند و بازار با کمال میل به سمتشان خواهد آمد.
ضمنا امسال و سال آینده زمان درخشش دارویی ها خواهد بود. سیاست کلان دولت و نظام بر حمایت تمام عیار از این صنعت معطوف شده که کمتر صنعتی چنین حمایتی را دریافت خواهد کرد.
بررسی بیشتر با خود عزیزان. سالم باشید و پر سود.
سلام دوستان
آقای کریمی
نظرتون در مورد گکوثر چی هست ؟
من ۳ درصد ضرر هستم
چی کار کنم و سوال دوم اینکه با ۴۰ میلیون کل سرمایه چه سهمی بخرم
چی پیشنهاد میکنید
ممنونم از شما و سایر دوستان
که راهنمایی میفرمایید
من تازه اومدم تو بورس
در مورد نوسان گیری هم اگه ایمیل بذارید ازتون مشورت بگیرم
دوباره از خانواده برس ۲۴ تشکر میکنم به خاطر حضور شما دوستان
واقعا آدم دلگرم میشه
سلام و احترام
-تشکر از مسولان بورس 24 بخاطر مهیا کردن اتاق گفتگو برای مشورت و تبادل نظر
-تشکر از مسولان هلدینگ برکت بخصوص افتخار افرینان شهرک صنعتی دارویی برکت (منطقه ویزه اقتصادی دارویی)
حدودا یک دهه زحمت و تلاش داشتند بخصوص در زمان مساعد برجام برای برپا کردن شهرک به این عظمت و شکوه با خرد گروهی و ایده کشورهای اروپایی بخصوص فرانسه
خدمت گزاران و سخت کوشان برکت زیاد در کار بورس و بورسی نبودن و بیشترتفکر خدمت رسانی داشتند.الان فرصت سرمایه گزاری و شناسایی سود ماست
تشکر از دوستانی که به هر نحوی حقیر را مورد لطف قرار می دهند
دوستان سوالاتی داشتندکه ترجیح دادم بصورت جمعی بیان نمایم .شاید نقطه ابهام برای همه باشد
هلدینگ دارویی برکت
پایین تر قیمت تابلو بورس در نمادهای دارو به خود اختصاص داده .ایا استحقاق بیشتری دارد ؟ جواب بله
هلدینگ داروی برکت (نگین هلدینگ و نمادهای دارو ):نگهداری سهم و افزیش تعداد توصیه می شود .اخبار و پارا مترهای برکت بیش از حذف ارز دولتی است و هنوز سر سوزنی از اخبار خوب ان به بورس مخابره نشده است
در چواب دوستان توصیه به نگهداری دارم و برکت همچنان مورد تایید حقیر است و دیگر نمادهای دارو یا حبابی شده اند یا خریدانها دیر شده است و یادر اواسط راه هستند .لذا هر دارویی خریدنی نیست
سرما یه گزاری الوند (نگین انبوه سازان )صحبتها و اهداف قبلی پابرجاست .و تارگت ارایه شده قبلی را خواهید دید .شک نکید
سرمایه گزاری تهران 160 و تجارت 40 گزینه خوب و کم ریسک ارزیابی می شود
هلدینگ برکت /سرمایه گزاری الوند/سرمایه گزاری مسکن تهران /بانک تجارت
نگاه مثبت .نظر و دیدگاه شخصی
1398/05/15 ساعت 00:00
پویاسپهر
ممنون از توضیحات خوب شمل دوست گرامی
نظرتون در مورد لوتوس و ذوب چیه ؟
1398/05/16 ساعت 00:00
صالح م
نظر شما درباره آینده سود سازی این هلدینگ چیه؟ فکر میکنید بتونه با راه اندازی به سود خوبی برسه؟
1398/05/16 ساعت 00:00
masod
نگاه مثبت عزیز تحلیل شما در خصوص برکت و حق تقدم آن با گذشت زمان به درستی عیان
شد....موفق و سربلند باشید.
تابیكو
سال مالی ٠٢/٣١
تا پایان شهریور صورتهای مالی میده و مجمع برگزار میكنه
اولین سالی هست كه عملكرد ستاره خلیج فارس را هم تلفیق خواهد كرد
تقریبا تمام پتروشیمی ها پارسال سود ٣ برابر ساختند و تاپیكو نیز خواهد ساخت
تا مجمع ٣٥٠ تومان به راحتی قابل دستیابی است
احتمال رشد تا ٤٠٠ نیز امكان دارد
1398/05/14 ساعت 00:00
نیازوف
من هم موافق رشد وجا ماندن تاپیکو هستم .ولی متاسفانه بورس ما شرکتهای ضرر ده رو بیشتر ترجیح میدهند.نمیدونم چه دستهایی در کارند.خدا به داد ما برسه....
زمزمه هایی شنیده میشود مبنی بر حذف دلار 4200 تومانی دارویی ها که علت ان چیزی نیست جز کسری بودجه دولت که با ان کاری نداریم
در اثر این اتفاق قیمت دارو بالا رفته که فشار ان به قشر مردم عادی وارد میشود و بهمین خاطر شاید این طرح عملی نشود
حال در صورت عملی شدن این طرح انتظار میرود با توجه به بالا رفتن قیمت مواد اولیه وارداتی سود دارویی ها به نسبت قبل کم شود
در اینجا شرایط فقط به نفع ان گروه از دارویی ها میشود که مواد اولیه خود را از قبل و با دلار 4200 تومان وارد کرده اند که با گران شدن نرخ دارو سود هنگفتی را نصیب خود میکنند
دوستان تحقیق کنند کدام شرکت دارویی مواد اولیه مصرفی سال 98 را از قبل و با دلار 4200 تومان مهیا کرده اند
شنیده ام اما هنوز تحقیق نکرده و مطمین نیستم که ددام کل مواد اولیه مصرفی سال 98 خود را از قبل وارد نموده
دوستان عزیز لطفا اطلاعات و نظر خود را در این زمینه اعلام نمایند
با تشکر موفق و پر سود باشید
1398/05/13 ساعت 00:00
الهه بوستانی
سلام و سپاس از اشتراک گذاری نظرتون میشه بپرسم چطور میشه فهمید خرید مواد اولیه با چه قیمتی بوده
صالح م
در مجمع دلر هم گفتند برای سال 98 با دلار 4200 وارد کردند
سلام و عرض ادب خدمت.
بنده از دوستانم در رابطه با مواد اولیه ددام سوال کردم و به این نتیجه رسیدم که بخش عمده مواد اولیه این گروه از دارویی به نرخ دلار 4200 خریداری شده است.
اما توصیه می کنم به این سهم ورود نکنید. پدر سهم ددام یعنی درازک را خریداری نمایید.
بارها توصیه کردم در گروه دارویی اول درازک دوم دسبحا سوم داوه برای نگهداری حداقل تا پایان بهمن 98 مناسب هستند. البته ریشمک هم جامانده گروه دارویی می باشد ولی محرک این سهم تنها دلار هست که بعید به نظر میرسه ریشمک حرکت طوفانی سال قبل را مجدد تکرار کنه.
در گروه دامپروری توصیه کرده بودم اول زقیام دوم زفکا سوم زبینا چهارم زشریف مدت نگهداری حداقل تا پایان دی ماه 98.
در گروه پتروشیمی امروز هم با اصلاح خوبی همراه بودن. خود بنده از سهام شفن و شیران خرید داشتم.
در گروه قندی هم توصیه بنده قلرست بود. که این سهم جامانده گروه قندی می باشد البته برای دید بلند مدت قند همدان بهتر است.
در گروه عرضه آب و برق سهم مبین و بفجر هم اصلاح قابل توجهی داشتن. مخصوصا سهم مبین با این تقسیم سودی که امسال داشت هدف 1400 تومان برای این سهم تا آخر سال دور از انتظار نیست. خود بنده سهم مبین را حدود 2 ساله که دارم در مجمع هم شرکت کردم هم سود خوبی از این سهم گرفتم و هم قیمت سهم رشد قابل توجهی داشته.
در گروه فلزات و کانه های غیر فلزی و معادن هم توصیه بنده کگهر کچاد /// فولاد ذوب فایرا/// کهمدا کفرا کسعدی می باشد دوستانی که قصد خرید سهام برای فرزندان خود را دارند ( به شکل بلند مدت حدودا بالای ۵ سال) حتما در این گروه خرید داشته باشند.
تمام این اطلاعات تجربه حدود 8 ساله بنده در بورس و اقتصاد می باشد. و از اینکه نام برخی از سهم ها رو بردم با اطلاع کافی و با شرکت در جلسه مجمع هست.
با تشکر از مدیریت سایت.
با آرزوی موفقیت.
یک میلیارد نقدینگی در یک .......... سپرده گذاری کرده
مبلغی حدوده ۲۱میلیون سود در ماه می گیرد
به ان بنده خدا پیشنهاد بورس را دادیم که سرمایگذاری کند
با یک راهنمای خیلی کوچک فکر کن بالای۳۰۰میلیون در ماه سود کند
حالا بورس حرف اول را می زند
اما باید تجربه داشته باشید
Mnouri
سلام جناب کریمی
میشه لطفا از اون راهنماییها هم که در یک ما حدود ۳۰ درصد سود داشته باشه برای ما هم داشته باشید.
متشکرم
1398/05/19 ساعت 00:00
رسول کریمی....
با سلام
وسکاب
fereidoon agazadeh
بادرود به شما، لطفاً نظر خود را در باره کنور، نگهداری یا تعویض؟ بفرمائید.
رسول کریمی....
با سلام
عزیز
کنور سهم بسیار خوبی است واینده خوبی در انتظار ان است
اگربرای سهامداری می خواهی خوب است
اگر نوسان گیر هستید باز خوب است
زمانی که کنور را معرفی کردیم
۶۲۰بود
در یک ماه فکر کنم بالای۲۵درص نوسان مثبت داده
تا ۷۲۰هم صعود کرده
معمول هم حدود ۱۶٪در سود خالص هستیم در یک ماه
حالا تصمیم بگیر
اگر برای نوسان می خواهی سهم نوسانی معرفی کنم
fereidoon agazadeh
با تشکر از پاسخ جنابعالی ،کنور را نگهمیدارم ،سهم برای نوسانگیری هم معرفی بفرمائید موجب امتنان است. سلامت و پرسود باشید.
1398/05/20 ساعت 00:00
دلفایر
سلام و درود دوستان و اساتید محترم.بنده در سبد خود ونیکی ، ثتران ، هرمز ، اتکای و نوری را دارم.لطفا نظر خود را درمورد نگهداری و یا فروش هرکدام از این سهمها بفرمایید.با توجه به اینکه بنده آشنایی زیادی با بورس ندارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
1398/05/22 ساعت 00:00
رسول کریمی....
با سلام
ونیکی را بفروش و وسکاب را جایگزین کن
هرمز را در 600 تا 610 بفروش وفسپا را در قیمتهای 800 تا 850 جای گزین کن
با سلام و عرض ادب و احترام
وپخش 1900 معرفی شد
تا 2900 رفت امیدوارم
دوستان استفاده كرده باشند
خرید سفارس مناسبه زمان حدوددو ماهه با هدف قیمتی 4500 تا4700
سالم وتندرست باشید و به امید خدا پرسود
امیدوارم به هدف قیمتی برسه وشرمنده دوستان نشیم البته در بورس هر اتفاقی ممكنه معادلات رو بر هم بزنه
اینکه اینجا شما سیگنال بدین و بعدش سهم در حال رشد منفی بشه کاش توضیح داده بودین که چطور ممکنه همچین اتفاقی بیوفته
و اینکه چه منطقی پشت این قضیه است
بر فرض تاثیر سیگنال شما در روند سهم منطقی ترش اینه که بدلیل هجوم خرید سهم صف خرید بشه نه فروش
بهر حال خودتون بهتر میدونید بازار متاثر از شرایط زیادیه و منفی خوردن سهم سیگنالی شما ربطی به اینجا نداره
از اینها بگذریم
لطفا اون سهمی رو معرفی کنید که قیمتش زیر 170 بود و 6 ماهه 47 تومان سود ساخته بود و 9 ماهه میتونست 70 سود بسازه و توانایی رشد تا 340 رو داشت و به طلوع صبح نزدیک بود
خدا خیرتون بده که اطلاعاتی که بدست میارید در اختیار بقیه قرار میدید. اینکه شخص میخواد با سرمایه اش سهمی که شما معرفی میکنید بخره یا نه دست خودشه پس سود و ضررش هم دست خودشه. شما کسی رو مجبور نمی کنید. همینکه بدون غرض سهام خوب رو معرفی میکنید جای سپاسگزاری داره
درود دوستان
1398/05/22 ساعت 00:00این روزها دور دور سهم های کوچک است. در نبود موتور محرک قیمت ارز، شدت گرفتن جنگ تجاری آمریکا و چین و تب کردن بازارهای سهام دنیا، شایعاتی از جمله حذف ارز 4200 تومانی برای دارو و غذایی ها، بازار بیشتر توجه و انرژی را برده سمت سهم های کوچک که نوسانات قیمتی خوبی میدن.
توصیه بنده اینست که سود حاصل از رشد و نوسان در سهم های کوچک را در سهم های بزرگ و بنیادی که این روزها با همه ارزششان مظلوم واقع شده اند ببرید. این بزرگان هیچ وقت شما را در میان مدت و بلند مدت زمین که نمیزنند بلکه مورد لطف هم قرار میدهند.
سنگ آهنی ها، فلزات اساسی، پتروشیمی ها و شیمیایی ها و از همه مظلومتر پالایشی ها را فراموش نکنید . اینها در آینده نه چندان دور همه عقب ماندگی این روزها را جبران میکنند و بازار با کمال میل به سمتشان خواهد آمد.
ضمنا امسال و سال آینده زمان درخشش دارویی ها خواهد بود. سیاست کلان دولت و نظام بر حمایت تمام عیار از این صنعت معطوف شده که کمتر صنعتی چنین حمایتی را دریافت خواهد کرد.
بررسی بیشتر با خود عزیزان. سالم باشید و پر سود.
با سلام
1398/05/22 ساعت 00:00از بازار بورس جا نمانید حرکت فقط روبه جلو
نقدینگی فقط بسوی بورس حرکت خواهد کرد
سرمایگذاری در صندوقها فعلا در درجه دوم است
موفق باشید
با سلام
1398/05/22 ساعت 00:00امروز بازارهای جهانی شگفتی ساز شدند
همه چیز در حال صعود
موفق باشید
سلام
1398/05/22 ساعت 00:00عرض ادب
نظرتون در مورد كیسون لطفا، میانگین خریدم ٢٢٠، نگهدارى به دید ١-٢ماه یا فروش!
و اینكه ٥٠تومن نقد دارم، نظرتون واسه كوتاه مدت لطفا
با سلام
1398/05/23 ساعت 00:00تا زمانی که قانون بازاز پایه تغیر نکرده بسیار خوب است برای نوسانکیری ونگهداری
اما اگر قانون تغیر کند کار کمی مشکل می شود
حالا می شود پله ای خارج شد
تصمیم با شما
با سلام
1398/05/23 ساعت 00:00گکوثر
سهم است با شناور پایین می تواند تا ۲۰۵۰سود کند
اماباید با احتیاط حرکت کرد
تازه ۳٪که زیان نیست صبر کن
هروقت مثل بعضی ها ۲۰تا۳۰٪ضرر کرد ان وقت بگو تو ضرر هستم
سلام دوستان
1398/05/22 ساعت 00:00آقای کریمی
نظرتون در مورد گکوثر چی هست ؟
من ۳ درصد ضرر هستم
چی کار کنم و سوال دوم اینکه با ۴۰ میلیون کل سرمایه چه سهمی بخرم
چی پیشنهاد میکنید
ممنونم از شما و سایر دوستان
که راهنمایی میفرمایید
من تازه اومدم تو بورس
در مورد نوسان گیری هم اگه ایمیل بذارید ازتون مشورت بگیرم
دوباره از خانواده برس ۲۴ تشکر میکنم به خاطر حضور شما دوستان
واقعا آدم دلگرم میشه
سلام
1398/05/19 ساعت 00:00دوستان نظرتون در مورد بیمه البرز پی هست؟ صف خرید با فروش 30 میلیونی حقوقی؟
سلام و احترام
1398/05/15 ساعت 00:00-تشکر از مسولان بورس 24 بخاطر مهیا کردن اتاق گفتگو برای مشورت و تبادل نظر
-تشکر از مسولان هلدینگ برکت بخصوص افتخار افرینان شهرک صنعتی دارویی برکت (منطقه ویزه اقتصادی دارویی)
حدودا یک دهه زحمت و تلاش داشتند بخصوص در زمان مساعد برجام برای برپا کردن شهرک به این عظمت و شکوه با خرد گروهی و ایده کشورهای اروپایی بخصوص فرانسه
خدمت گزاران و سخت کوشان برکت زیاد در کار بورس و بورسی نبودن و بیشترتفکر خدمت رسانی داشتند.الان فرصت سرمایه گزاری و شناسایی سود ماست
تشکر از دوستانی که به هر نحوی حقیر را مورد لطف قرار می دهند
دوستان سوالاتی داشتندکه ترجیح دادم بصورت جمعی بیان نمایم .شاید نقطه ابهام برای همه باشد
هلدینگ دارویی برکت
پایین تر قیمت تابلو بورس در نمادهای دارو به خود اختصاص داده .ایا استحقاق بیشتری دارد ؟ جواب بله
هلدینگ داروی برکت (نگین هلدینگ و نمادهای دارو ):نگهداری سهم و افزیش تعداد توصیه می شود .اخبار و پارا مترهای برکت بیش از حذف ارز دولتی است و هنوز سر سوزنی از اخبار خوب ان به بورس مخابره نشده است
در چواب دوستان توصیه به نگهداری دارم و برکت همچنان مورد تایید حقیر است و دیگر نمادهای دارو یا حبابی شده اند یا خریدانها دیر شده است و یادر اواسط راه هستند .لذا هر دارویی خریدنی نیست
سرما یه گزاری الوند (نگین انبوه سازان )صحبتها و اهداف قبلی پابرجاست .و تارگت ارایه شده قبلی را خواهید دید .شک نکید
سرمایه گزاری تهران 160 و تجارت 40 گزینه خوب و کم ریسک ارزیابی می شود
هلدینگ برکت /سرمایه گزاری الوند/سرمایه گزاری مسکن تهران /بانک تجارت
نگاه مثبت .نظر و دیدگاه شخصی
ممنون از توضیحات خوب شمل دوست گرامی
1398/05/16 ساعت 00:00نظرتون در مورد لوتوس و ذوب چیه ؟
نظر شما درباره آینده سود سازی این هلدینگ چیه؟ فکر میکنید بتونه با راه اندازی به سود خوبی برسه؟
1398/05/16 ساعت 00:00نگاه مثبت عزیز تحلیل شما در خصوص برکت و حق تقدم آن با گذشت زمان به درستی عیان
1398/05/24 ساعت 00:00شد....موفق و سربلند باشید.
دوستان عزیز
1398/05/15 ساعت 00:00میخواستم نظرتون رو در مورد گکوثر بدونم
من خیلی از این سهم دل خوشی ندارم
مدتی ما رو تو خودش نگه داشته
چه کار باید کرد ؟ با ضرر ترکش کنم ؟
تابیكو
1398/05/14 ساعت 00:00سال مالی ٠٢/٣١
تا پایان شهریور صورتهای مالی میده و مجمع برگزار میكنه
اولین سالی هست كه عملكرد ستاره خلیج فارس را هم تلفیق خواهد كرد
تقریبا تمام پتروشیمی ها پارسال سود ٣ برابر ساختند و تاپیكو نیز خواهد ساخت
تا مجمع ٣٥٠ تومان به راحتی قابل دستیابی است
احتمال رشد تا ٤٠٠ نیز امكان دارد
من هم موافق رشد وجا ماندن تاپیکو هستم .ولی متاسفانه بورس ما شرکتهای ضرر ده رو بیشتر ترجیح میدهند.نمیدونم چه دستهایی در کارند.خدا به داد ما برسه....
1398/05/17 ساعت 00:00با سلام و خسته نباشید
1398/05/13 ساعت 00:00استراتژی دارویی
زمزمه هایی شنیده میشود مبنی بر حذف دلار 4200 تومانی دارویی ها که علت ان چیزی نیست جز کسری بودجه دولت که با ان کاری نداریم
در اثر این اتفاق قیمت دارو بالا رفته که فشار ان به قشر مردم عادی وارد میشود و بهمین خاطر شاید این طرح عملی نشود
حال در صورت عملی شدن این طرح انتظار میرود با توجه به بالا رفتن قیمت مواد اولیه وارداتی سود دارویی ها به نسبت قبل کم شود
در اینجا شرایط فقط به نفع ان گروه از دارویی ها میشود که مواد اولیه خود را از قبل و با دلار 4200 تومان وارد کرده اند که با گران شدن نرخ دارو سود هنگفتی را نصیب خود میکنند
دوستان تحقیق کنند کدام شرکت دارویی مواد اولیه مصرفی سال 98 را از قبل و با دلار 4200 تومان مهیا کرده اند
شنیده ام اما هنوز تحقیق نکرده و مطمین نیستم که ددام کل مواد اولیه مصرفی سال 98 خود را از قبل وارد نموده
دوستان عزیز لطفا اطلاعات و نظر خود را در این زمینه اعلام نمایند
با تشکر موفق و پر سود باشید
سلام و سپاس از اشتراک گذاری نظرتون میشه بپرسم چطور میشه فهمید خرید مواد اولیه با چه قیمتی بوده
1398/05/13 ساعت 00:00در مجمع دلر هم گفتند برای سال 98 با دلار 4200 وارد کردند
1398/05/13 ساعت 00:00سلام و عرض ادب خدمت.
1398/05/13 ساعت 00:00بنده از دوستانم در رابطه با مواد اولیه ددام سوال کردم و به این نتیجه رسیدم که بخش عمده مواد اولیه این گروه از دارویی به نرخ دلار 4200 خریداری شده است.
اما توصیه می کنم به این سهم ورود نکنید. پدر سهم ددام یعنی درازک را خریداری نمایید.
بارها توصیه کردم در گروه دارویی اول درازک دوم دسبحا سوم داوه برای نگهداری حداقل تا پایان بهمن 98 مناسب هستند. البته ریشمک هم جامانده گروه دارویی می باشد ولی محرک این سهم تنها دلار هست که بعید به نظر میرسه ریشمک حرکت طوفانی سال قبل را مجدد تکرار کنه.
در گروه دامپروری توصیه کرده بودم اول زقیام دوم زفکا سوم زبینا چهارم زشریف مدت نگهداری حداقل تا پایان دی ماه 98.
در گروه پتروشیمی امروز هم با اصلاح خوبی همراه بودن. خود بنده از سهام شفن و شیران خرید داشتم.
در گروه قندی هم توصیه بنده قلرست بود. که این سهم جامانده گروه قندی می باشد البته برای دید بلند مدت قند همدان بهتر است.
در گروه عرضه آب و برق سهم مبین و بفجر هم اصلاح قابل توجهی داشتن. مخصوصا سهم مبین با این تقسیم سودی که امسال داشت هدف 1400 تومان برای این سهم تا آخر سال دور از انتظار نیست. خود بنده سهم مبین را حدود 2 ساله که دارم در مجمع هم شرکت کردم هم سود خوبی از این سهم گرفتم و هم قیمت سهم رشد قابل توجهی داشته.
در گروه فلزات و کانه های غیر فلزی و معادن هم توصیه بنده کگهر کچاد /// فولاد ذوب فایرا/// کهمدا کفرا کسعدی می باشد دوستانی که قصد خرید سهام برای فرزندان خود را دارند ( به شکل بلند مدت حدودا بالای ۵ سال) حتما در این گروه خرید داشته باشند.
تمام این اطلاعات تجربه حدود 8 ساله بنده در بورس و اقتصاد می باشد. و از اینکه نام برخی از سهم ها رو بردم با اطلاع کافی و با شرکت در جلسه مجمع هست.
با تشکر از مدیریت سایت.
با آرزوی موفقیت.
تشکر می تونم از مطالبی که با دلسوزی ارائه میدهید
1398/05/14 ساعت 00:00با سلام
1398/05/13 ساعت 00:00عزیزی فرمودنند که
یک میلیارد نقدینگی در یک .......... سپرده گذاری کرده
مبلغی حدوده ۲۱میلیون سود در ماه می گیرد
به ان بنده خدا پیشنهاد بورس را دادیم که سرمایگذاری کند
با یک راهنمای خیلی کوچک فکر کن بالای۳۰۰میلیون در ماه سود کند
حالا بورس حرف اول را می زند
اما باید تجربه داشته باشید
سلام جناب کریمی
1398/05/19 ساعت 00:00میشه لطفا از اون راهنماییها هم که در یک ما حدود ۳۰ درصد سود داشته باشه برای ما هم داشته باشید.
متشکرم
با سلام
1398/05/19 ساعت 00:00وسکاب
بادرود به شما، لطفاً نظر خود را در باره کنور، نگهداری یا تعویض؟ بفرمائید.
1398/05/19 ساعت 00:00با سلام
1398/05/19 ساعت 00:00عزیز
کنور سهم بسیار خوبی است واینده خوبی در انتظار ان است
اگربرای سهامداری می خواهی خوب است
اگر نوسان گیر هستید باز خوب است
زمانی که کنور را معرفی کردیم
۶۲۰بود
در یک ماه فکر کنم بالای۲۵درص نوسان مثبت داده
تا ۷۲۰هم صعود کرده
معمول هم حدود ۱۶٪در سود خالص هستیم در یک ماه
حالا تصمیم بگیر
اگر برای نوسان می خواهی سهم نوسانی معرفی کنم
با تشکر از پاسخ جنابعالی ،کنور را نگهمیدارم ،سهم برای نوسانگیری هم معرفی بفرمائید موجب امتنان است. سلامت و پرسود باشید.
1398/05/20 ساعت 00:00سلام و درود دوستان و اساتید محترم.بنده در سبد خود ونیکی ، ثتران ، هرمز ، اتکای و نوری را دارم.لطفا نظر خود را درمورد نگهداری و یا فروش هرکدام از این سهمها بفرمایید.با توجه به اینکه بنده آشنایی زیادی با بورس ندارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
1398/05/22 ساعت 00:00با سلام
1398/05/22 ساعت 00:00ونیکی را بفروش و وسکاب را جایگزین کن
هرمز را در 600 تا 610 بفروش وفسپا را در قیمتهای 800 تا 850 جای گزین کن
نوری را بفروش شپنا را در قیمتهای 1050 یک پله بخر
تحقیق کن بعد تصمیم بگیر
با سلام و عرض ادب و احترام
1398/05/13 ساعت 00:00وپخش 1900 معرفی شد
تا 2900 رفت امیدوارم
دوستان استفاده كرده باشند
خرید سفارس مناسبه زمان حدوددو ماهه با هدف قیمتی 4500 تا4700
سالم وتندرست باشید و به امید خدا پرسود
امیدوارم به هدف قیمتی برسه وشرمنده دوستان نشیم البته در بورس هر اتفاقی ممكنه معادلات رو بر هم بزنه
دوست عزیز eza1779
1398/05/13 ساعت 00:00ضمن سلام و خسته نباشید
سعی کنید سیگنالهای داده شده به دید بررسی نگاه کنید نه صرفا خرید یا فروش
چون هر کسی احتمال داره تحلیلش اشتباه باشه
همیشه موفق و پر سود باشید
با سلام و خسته نباشید
1398/05/13 ساعت 00:00دوستان زیادی سهم وساپا رو در قیمتهای حدود 120 خریداری نمودن
انتظار میره این سهم رشدی بالای 200 را داشته باشه
دوستان بررسی کنن و در صورت صلاحدید این سهم رو مد نظر داشته باشن
اخبار خوبی از شرکت سایپا شنیده نمی شود!؟
1398/05/13 ساعت 00:00برادر کریمی
1398/05/12 ساعت 00:00ضمن عرض سلام و خسته نباشید و تشکر از زحماتتون
اینکه اینجا شما سیگنال بدین و بعدش سهم در حال رشد منفی بشه کاش توضیح داده بودین که چطور ممکنه همچین اتفاقی بیوفته
و اینکه چه منطقی پشت این قضیه است
بر فرض تاثیر سیگنال شما در روند سهم منطقی ترش اینه که بدلیل هجوم خرید سهم صف خرید بشه نه فروش
بهر حال خودتون بهتر میدونید بازار متاثر از شرایط زیادیه و منفی خوردن سهم سیگنالی شما ربطی به اینجا نداره
از اینها بگذریم
لطفا اون سهمی رو معرفی کنید که قیمتش زیر 170 بود و 6 ماهه 47 تومان سود ساخته بود و 9 ماهه میتونست 70 سود بسازه و توانایی رشد تا 340 رو داشت و به طلوع صبح نزدیک بود
اون سهمو معرفی کنید بهتون قول میدیم منفی نشه
سلام
1398/05/12 ساعت 00:00منظورشون "وسکاب " بود
وسکاپ که 6 ماهش 28 سود ساخته نه 47
1398/05/13 ساعت 00:00ثتران صف خرید
1398/05/12 ساعت 00:00تبریک به کسانی که این سهمو دارن و معرفی کردن
امیدوارم شروع صعودی باشه که انتظارشو داشتیم
ممنون از شما بنا بر توصیه شما من هم خرید کرده بودم
1398/05/12 ساعت 00:00با سلام
1398/05/11 ساعت 00:00اگر نقدینگی در صندوقها سرمایگذاری دارید
اماده برای فروش باشید
خبرها حکایت از ورود یک نقدینگی بسیار سنگین به بازار سهام است
موج صعودی عجبی در راه است
با شروع این موج وارد شوید
تصمیم با شما
تحقیق کنید
موفق باشید
با سلام
1398/05/11 ساعت 00:00اگر صبور هستید این سهم را بخرید
اگر خرید کردید
اگر صف فروش شد اگر صف خرید اگر بازار............خلاصه هر اتفاقی افتاد
به دید میان مدت به این سهم نگاه کنید
( وسکاب )
شخص شما مسول سود وزیان خود هستید اگر در۰ ۴۲۰ ﷼فروختید وسود کرید نوش جانتان
اگر..............وزیان کردید باز خود شما مسول هستید
قیمت فعلی سهم ۱۶۰۰﷼
قبل از خرید حتما با سه کارگزار حتما صحبت کنید در مورد سهم ونظر انها را جویا شود
بعد اقدام کنید برای خرید
با سلام
1398/05/11 ساعت 00:00عزیزانی که میان مدت کار می کنند
شپنا
در قیمتهای۱۱۲۰تا۱۱۱۰یک پله هر چه توانستید بخرید
نترسید
فقط میان مدت
اگر صف فروش شد اگر صف خرید شد
شما فقط میان مدت به این سهم نگاه کنید
سود وزیان ان مسول فقط خود شما هستید
سود کردید در قیمتهای ۲۵۰۰۰﷼نوش جانتان اگر ضرر کردید باز مسول خود شما هستید
پس اول تحقیق بعد خرید یا فروش
موفق باشید
با سلام
1398/05/11 ساعت 00:00نمی خواستیم سهم معرفی کنیم
اما
توکل بخدا انشا الله خیر است
خدا خیرتون بده که اطلاعاتی که بدست میارید در اختیار بقیه قرار میدید. اینکه شخص میخواد با سرمایه اش سهمی که شما معرفی میکنید بخره یا نه دست خودشه پس سود و ضررش هم دست خودشه. شما کسی رو مجبور نمی کنید. همینکه بدون غرض سهام خوب رو معرفی میکنید جای سپاسگزاری داره
1398/05/12 ساعت 00:00