Bourse24 Ads 245
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

• سلطان بیزینس
    سلطان بیزینس ارسال پاسخ

لووس اگه مجال ورودبده به نظر گزینه خوبی میاد.به خریدهای حقوقی نگاه کنید.ازقدیم گفتن باحقوقی واردسهم وباخروج حقوقی ازسهم خارج بشیم.من از270 واردسهم شدم انشاالله تا450 یکله می ره.موفق وپرسودباشید

1398/06/04 ساعت 00:00
  • saeed ebrahimi
    saeed ebrahimi ارسال پاسخ

باسلام

امیدوارم از سیگنال ثتران بهره برده باشید. به قول یکی از بچه ها که تحلیل کاملی ارائه دادند ثتران الماس گروه ساختمانی

الان وقت خوشحالی نیست اهداف خیلی بالاست به وقتش خوشحالی خواهیم کرد

باز تاکید میکنم هر منفی فرصت خرید

تا آخر شهریور بالای 400 و تا آخر سال توانایی رشد تا 800 و 1000

• Bahram fm
    Bahram fm ارسال پاسخ

با سلام و عرض ادب و احترام
    سهم های كه معرفی كردیم تعداشون كم بود ولی خدا رو شكر همه حداقل بالای پنجاه درصد به دوستانی كه خرید كردند سود رسوند قابل توجه عزیزانی كه بی دلیل منفی میدند و باعث میشند بعضی از دو ستان در خرید مردد باشند
    و پخش و شوینده دو سهمی كه قبلاً معرفی شدند
    سفارس هم جدیداً در قیمت 350 معرفی شد خدار شكر امروز بالای 400 صف خرید شد
    امید وارم دوستان استفاد كرده باشند
    به وملل و كنور و زامیاد نیم نگاهی داشته باشید
    امیدوار سالم تندرست و پرسود باشید

1398/06/03 ساعت 00:00
  • Bahram fm
    Bahram fm ارسال پاسخ

با سلام و عرض ادب و احترام
    سهم های كه معرفی كردیم تعداشون كم بود ولی خدا رو شكر همه حداقل بالای پنجاه درصد به دوستانی كه خرید كردند سود رسوند قابل توجه عزیزانی كه بی دلیل منفی میدند و باعث میشند بعضی از دو ستان در خرید مردد باشند
    و پخش و شوینده دو سهمی كه قبلاً معرفی شدند
    سفارس هم جدیداً در قیمت 350 معرفی شد خدار شكر امروز بالای 400 صف خرید شد
    امید وارم دوستان استفاد كرده باشند
    به وملل و كنور و زامیاد نیم نگاهی داشته باشید
    امیدوار سالم تندرست و پرسود باشید

• عموجون
    عموجون ارسال پاسخ

سلام
    دوستان عزیز مراقب باشید سرمایه هایتان را با تبلیغ های واهی هدر ندهید
    همه عزیزان هم که اشاره ای می کنند جمله اخرشان تحقیق کنید اپس
    کسانی که اطلاعات کمتری از بورس دارند بهترین راه صندوق ها هستند
    یا همین بور س24 مراقب سرمایه هایتان باشید مولفه صبوری در بورس
    بزرگترین سود است عجله نکنید پرسود باشیدوسلامت

• Eshlow
      Eshlow

عمو جون حرفت بوی گل میده

نمیدونم دوستانی که منفی دادن نظرشون خلاف اینه
      حرف حساب جواب نداره ... هزاری هم تحلیل گر حرفه ای باشی اما مدیریت سرمایه بلد نباشی بدرد نمیخوره

داشتیم طرف تحلیل کرده سهم اینده دار رو خریده اما چون مدیریت سرمایه نداشته تا چند روز منفی خورده بر خلاف تحلیل خودش اقدام به فروش کرده و حاضر نشده با تحلیل خودش صبر کنه... بعدا که رشد کرده پشیمون شده

• ایلیا66
    ایلیا66 ارسال پاسخ

ثتران الماس گروه ساختمانی شناوری کم و جا مانده از رشد بازار 2 سال گذشته

داشتن پروژه های جدید و فوق العاده شرکتی که باید ارزش بالای 1000 میلیاردی داشته باشد در شرایط فعلی مارکت کپ 200 میلیاردی در بازار سرمایه دارد و باید بزودی این گپ پر شود.

ثتران برای ساخت پروژه نگین قرار بوده 28.900 دستمزد بگیره که با توافق جدید شده 75 میلیارد، ، مقداری از زیان سنوات قبل بابت پروژه نگین کم و پروژه فوق سود ده خواهد شد ، حدودا 46 میلیارد تومان تراز شرکت مثبت میشود،

2 پروژه جدید شرکت یعنی پروژه مرکز شهر اندیشه و پروژه مقدم منطقه 17 سکوی پرتاب ثتران خواهند بود.
    پروژه های قبلی که مراحل پایانی و تکمیل میباشند پروژه تجاری اداری خدامی - پروژه جماران - پروژه نگین شهر ری و پروژه بنفشه 2 میباشد.

ملک میردادماد شرکت 4000 هزار متر تجاری اداری در بهترین نقطه میرداماد ...

ثتران قراره تا آخر امسال ملک میرداماد که بین 300 تا 400 میلیارد ارزش داره بفروش برساند . همچنین شرکت چندتا پروژه بسیار بزرگ در دست داره که ارزش همشون باهم بالای 1800 میلیارد میباشد و از اونجایی که پیش فروش میشه برخی از اونها طی چند ماه آینده با شروع پروژه ها و پیش فروش شرکت میتواند شناسایی سود بزرگی داشته باشد.

همچنین 60 میلیارد از فروش زمین شهریار تا چند وقت دیگه چک آن پاس میشه و نقدینگی خوب دیگری به دست ثتران میرسه ✌️✌️✌️

از نظر نموداری هم نمودار همبستگی وساخت و ثتران دقیقا مثل هم میباشد و بزودی این گپ پر خواهد شد

• Eshlow
      Eshlow

قطعا همینطوره

• عموجون
    عموجون ارسال پاسخ

سلام به همه دوستان
    دو سالی نبودم اکنون بسیار خوشحالم مجدد در خدمت دوستان هستم
    مروری کردم اقای کریمی را دیدم که از قدیمی ترینها هستند حتی نحوه
    نو شتن مطالبشون هم تعقییر کرده به ایشان هم سلام می کنم از ایشان بیشتر
    استفاده کنید جیبا تون پر پول سهام ها مثبت

1398/06/02 ساعت 00:00
    • Eshlow
      Eshlow

درود و سپاس دوست عزیز

به شخصه خوشحالم از تشریف فرمایی شما دوست عزیز
      امیدوارم با حضورتون رونق بخش جمع دوستان باشید
      شما هم پر سود و پر روزی باشید

• مس مسی
      مس مسی

سلام کسی میدونه چرا کترام متوقف شده؟؟؟

• رسول کریمی....
    رسول کریمی.... ارسال پاسخ

با سلام

فوری

فسپا

فروش۹۸/۵/۱ فوق العاده زیاد شده حدوده ۱۶هزار تن

مبلغ فروش فوق العاده

پیش بینی سود در شش ماه حدوده ۱۴۵۰﷼

سود سال شرکت به احتمال زیاد حدود۳۰۰۰﷼

اگر مشکل پیش نیاید

یک پله خرید می تواند مناسب باشد

تصمیم با شما

• fereidoon agazadeh
      fereidoon agazadeh

بادرود به شما، در صورت امکان نظر شما را در باره جم پلین،نگهداری یا تعویض؟ و وسکاب ،خرید در قیمت روز، خواستارم ، البته در فسپا سهامدار هستم و افزایش خواهم داد و با تشکر از شما. همیشه سلامت و پرسود باشید.

• رسول کریمی....
      رسول کریمی....

با سلام

جم پلین هدف ۳۰۰۰

وسکاب هدف۵۵۰

فسپا هدف۲۷۰۰

جم را می شود فروخت و

وسکاب راجایگزین کزد در بلند مدت بسیار مناسب است

حتما تحقیق کنید بعد تصمیم بگیریذ

در مورد وسکاب

حتما با چند کارگزاری مشورت کنید

• سام سهام
      سام سهام

برادر بزرگوار جناب آقای کریمی عزیز
      نماد فسپا از تاریخ 26 تیرماه تا 31 تیرماه یعنی از قیمت 7919 تا 8240 ریال بهترین خرید بود
      البته این روش محاسبا من هست که هیچ اصراری بر درست بودنش ندارم.
      (با تجربه ایی که ار اروپا در بازار بورس دارم 25 سال) خیلی راحت میتواند قابل عمل در ایران نباشد !
      با تشکر فراوان از تمام پیشنهادات شما.
      سام

• fereidoon agazadeh
      fereidoon agazadeh

باتشکر از پاسخ تان لطفاً هدف قیمتی وتجارت را هم بفرمائید و با تشکر از شما.

• saeed ebrahimi

ثتران

هر منفی فرصت خرید

تا آخر شهریور بالای 400 و تا آخر سال 800 و 1000

• اقای عرفی
      اقای عرفی

سلام ببخشید ما سهم تپکو خریدیم نظرتون درمورد این سهم چیه

• سنقري
    سنقري ارسال پاسخ

با سلام یكی از سهام باز مانده از رشد فملی است این سهم را حتمآ چك كنید و زیر نظر داشتنش خالی لز لطف نخواهد بود.پر سود باشید.دلاتون شاد.

• سام سهام
      سام سهام

با سلام
      این سهم خیلی عالی هست و بهترین سهم برای سرمایه گزاری میان مدت . بلند مدت هست و اگر توجه به بازار جهانی مس داشته باشیم قیمت جهانی درگیر جنگ اقتصادی چین و آمریکاست که بین 3 الی 6 ماه دیگر به قیمت بروز خواهد رسید چونکه ارزش باللئی برخوردار است.

• سوزان بانو
    سوزان بانو ارسال پاسخ

سلام دوستان تکمیل ثبت نام درکارگزاری بانک ملت به چ صورته برای دریافت کدبورسی اخه توشهرماشعبه نداره بامراجعه به هردفترپیشخوان یاکارگزاری میتونم تکمیل کنم

1398/06/01 ساعت 00:00
    • میلی مانکن
      میلی مانکن

سلام به نظر بنده به علت فعالیت ضعیف تر شهرستان ها نسبت به تهران و شهرهای بزرگ وچون شما تازه کار هستید بهتره کارگزاری انتخاب کنید که داخل شهرستان شما شعبه داشته باشه .

• Eshlow
      Eshlow

دوست عزیز با سلام و خسته نباشید

بنظر من انتخاب یه کارگزار خوب اهمیتش بیشتر از اینه که برای دریافت کد بورسی به مرکز استان یا یه شهر دیگه قبول زحمت بفرمایید

چون یبار این کارو میکنید اما تا اخر دردسرتون کمتر خواهد بود

البته این نظر شخصی بنده هست خودتون بهتر تصمیم بگیرید

• ع ج
    ع ج ارسال پاسخ

با عرض سلام و ادب.
    در هفته ای که پیش رو داریم اگر نماد تاصیکو باز شد. در قیمت 240 الی 250 خریداری شود در میان مدت حداقل 30 درصد بازدهی میده.
    سهم های دارویی و زراعتی رو هم که اینقدر گفتم خسته شدم. ولی باز سهم هایی هستند که خیلی رشد نکردن. همین زفکا و داوه این دو سهم رو که عرض کردم از زمان عرضه اولیه حدودا 2 برابر شدند در صورتی که بقیه سهم ها در گروهشان حداقل 3 برابر شده اند و ربطی هم به ارزنده بودن آنها ندارد. خدا شاهده اگر همین داوه به جای پارسال مثلا همین هفته جاری عرضه اولیه میشد تا 1000 تومان هم می رفت.
    متاسفانه داوه و زفکا بد موقع عرضه اولیه شدند.
    اما سهم تاصیکو رو که عرض کردم خود بنده در قیمت حدود 290 تومان قبل از مجمع فروختم. و قصد دارم که بعد از مجمع خریداری کنم ایشالا هر وقت نماد تاصیکو باز شد حدود 500 هزار سهم را خواهم خرید. بعضی از سهم ها ارزش سرمایه گذاری ندارن ولی میشه نوسان گرفت. منظورم سهم هایی هست که حقوقی خیلی قدرتمندی داره و هر کاری که دلش بخواد می کنه.
    یا علی.

• ایلیا66
    ایلیا66 ارسال پاسخ

ثتران تا آخر تابستان بالای 450و تا آخر سال ....

ثتران برای ساخت پروژه نگین قرار بوده 28.900 دستمزد بگیره که با توافق جدید شده 75 میلیارد، ، مقداری از زیان سنوات قبل بابت پروژه نگین کم و پروژه فوق سود ده خواهد شد ، حدودا 46 میلیارد تومان تراز شرکت مثبت میشود،

2 پروژه جدید شرکت یعنی پروژه مرکز شهر اندیشه و پروژه مقدم منطقه 17 سکوی پرتاب ثتران خواهند بود.

ثتران قراره تا آخر امسال ملک میرداماد که بین 300 تا 400 میلیارد ارزش داره بفروش برساند. همچنین شرکت چندتا پروژه بسیار بزرگ در دست داره که ارزش همشون باهم بالای 1800 میلیارد میباشد و از اونجایی که پیش فروش میشه برخی از اونها طی چند ماه آینده با شروع پروژه ها و پیش فروش شرکت میتواند شناسایی سود بزرگی داشته باشد.

همچنین 60 میلیارد از فروش زمین شهریار تا چند وقت دیگه چک آن پاس میشه و نقدینگی خوب دیگری به دست ثتران میرسه ✌️✌️✌️

از نظر نموداری هم نمودار همبستگی وساخت و ثتران دقیقا مثل هم میباشد و بزودی این گپ پر خواهد شد

1398/05/30 ساعت 00:00
    • میلی مانکن
      میلی مانکن

سلام ببخشید شرکت اگر تو تنگنای مالی نباشه هیچ وقت دست به پیش فروش نمیزنه .البته این نظربنده هست

• Eshlow
      Eshlow

سلام اقا ایلیا

شما در مورد ثتران واضح تحلیل کردید

قابل توجه دوست عزیزمون میلی مانکن... پیشفروش دلیل تنگنای مالی نیست
      ثتران بابت پیشفروش ملک خدامی زمینی رو بدست اورده که ارزش روز زمین به اندازه کل داراییش هست
      البته پیشنهاد من اینه که به شنیده ها اکتفا نکنن و خودشون در صورت تمایل تحقیق بفرمایند

• سام سهام
      سام سهام

با سلام به همه دوستان عزیز
      شرکتهای سازنده برای اینکه بتوانند حجم ساخته ها را بیشتر کنند حتماً باید فروش و پیش فوش کنند !
      این رمز موفقیت هر سازنده ای است که سود دهی خود را چند برابر میکند.

• سام سهام
      سام سهام

با سلام به همه دوستان
      آقای / خانم میلی مانکن عزیز
      فرمایش شما برای پیش فروش ملک تقریباً در اکثر موارد صحت دارد، قبول دارم، ولی برای شرکتهای سازنده نمیتواند درست باشد !
      توضیح : اگر ایران خودرو ماشین را پیش فروش کند کار مثبتی هست که همه میگویند ببین با پول خودمون ماشین را تولید میکند و به خودمون میفروشد یا اینکه میگویند طفلکی حتی ماشین را هم فروخت؟!؟
      در واقع شرکت سازنده ساختمان فقط در صورت گذاشتن ضمانتنامه حسن انجام کار (5 -3 %) برای اخذ قراردادها بجای اینکه پول نقد سپرده کنند (پائین آمدن ارزش پول تا زمان اتمام پروژه که مدت 3 الی 5 سال طول میکشد) ملک بجای پول نقد نزد بانک سپرده میکنند و وقتی پروژه کامل شد فقط در صورت نیاز به سپرده کردن برای پروژه بعدی ملک را نگه میدارند و در غیر اینصورت حتما خواهند فروخت.

1398/06/05 ساعت 00:00
  • saeed ebrahimi

در مورد نماد ثتران چی گفتم ؟

از زمان معرفی در مدتی کوتاه بازدهی خوبی داشته

صف خرید ثتران را ملاحضه میکنید

فرصت رو از دست ندین هر منفی فرصت خریده

این سهم حداقل باید بالای 500 تومان باشد و هدف اصلی بالای 1000 تومان است

• Eshlow
      Eshlow

با سلام و خسته نباشید

بعضی از دوستان گویا هنوز به این سهم خوشبین نیستند
      همانطور که شما فرمودید و ما گفتیم و دوستان دیگه با دلیل گفتن این سهم حرکتشو شروع کرده

امیدوارم به اون جایگاه اصلی خودش برسه و همه دوستان منتفع باشن

• سام سهام
    سام سهام ارسال پاسخ

سلام دوستان گرامی
    من سهم وآذرح خریده ام که امروز اعلام شده
    " حق تقدم شركت سرمایه گذاری توسعه آذربایجان(وآذرح)با توجه به پایان مهلت پذیره نویسی متوقف خواهند شد.مدیریت عملیات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران "
    نمیفهمم یعنی چی؟
    آیا این سهمی که یکماه هست من خرید کردم در حال پذیرش بوده؟
    آینده این سهم چه خواهد شد؟
    سهام مشابه این " پایان پذیره نویسی " به چه پایانی منتهی شدند؟
    ممنون میشوم من را راهنمایی فرمایید.
    سام

• masod
      masod

نمادهایی که پسوند ح دارند حق تقدم میباشد و خریدار باید قبل از پایان مهلت
      تعیین شده باید نسبت به واریز بهای اسمی سهم یعنی به ازای هر سهم یک صد تومان به
      شماره حساب اعلام شده اقدام نماید.در غیر این صورت باید منتظر بمانید تا حق تقدمهای
      فروخته نشده توسط شرکت به فروش برسد (به اصطلاح حراج شود ) و پس از فروش به کسر کارمزد
      مبلغ شما رابه نسبت تعداد حق تقدم خریداری شده پرداخت خواهند کرد. ضمنا
      احتمال تمدید مهلت نیز وجود دارد .موفق باشید

1398/05/31 ساعت 00:00
    • Mahur
      Mahur

نخیر شما حق تقدم خریدین و پولشو واریز نکردین تا تبدیل به سهم بشه باید صبر کنید بعد از چند ماه خود شرکت به عنوان حق تقدم های استفاده نشده بفروشه و پولشو به حساب شما واریز کنه

• hastin
      hastin

سلام. حق تقدم ها برای سهامداران به تعداد سهم و به قیمت 100 تومان به صورت جایزه داده شده آن هایی که نمی خواستند فروختند به قیمت روز که شما هم خریدید. تا 90 روز بسته خواهد بود و بعد تبدیل به سهام اصلی وآذر خواهد شد که می توانید به قیمت روز بفروشید. این روال معمول افزایش سرمایه به شکل حق تقدم است. امیدوارم پر خیر و برکت باشه براتون

• سنقري
      سنقري

با سلام. فردا اول وقت با شماره تلفن 04133300992تماس بگیر و بپرس كه هنوز میتوانی مبلغ اسمی سهم كه 100 تومان به ازای هر سهم است را میتوانی به حساب بریزی یا كه نه ؟ در ضمن اگر مقدار قابل توجهی سهم داری این كار را بكن

• Eshlow
      Eshlow

دوست عزیز ضمن سلام و خسته نباشید

شما در واقع حق تقدم اون سهم رو خریدید...
      برای اینکه حق تقدم تبدیل به سهم اصلی بشه میبایست به ازای هر سهم مبلغ 100 تومان به حساب شرکت واریز کنید... البته حداکثر تا تاریخ مشخص شده
      چنانچه این کارو نکردید همانطور که دوستان فرمودند این قضیه مشمول حق تقدم های استفاده نشده میشه که شرکت از جانب شما اقدام به فروش میکنه و مبلغشو به شما میده

بررسی کنید تا مطمین شید تاریخ استفاده از حق تقدم تمدید شده یا نه ... چون بعضی شرکتها این تاریخ رو تمدید میکنن

• سام سهام
      سام سهام

از همه شما عزیزانم تشکر فراوان میکنم که مرا متوجه روش سهام های ح غرمودید.
      چونکه من فققط و فقط اعداد را بکار میگیرم و از روش شرکت و غیره هیچ اطلاعی ندارم.
      تازه فهمیدم که سهام وسرمدح را فقط تا آخر همین هفته وقت دارم !!
      مرسی از همه شما
      سام

• ع ج
    ع ج ارسال پاسخ

با عرض سلام خدمت دوستان.
    عید سعید غدیر رو تبریک عرض می کنم.
    دوستان در این بازار پر از هیجان بورس لازم می دونم یک سری نکاتی رو به عنوان عضو کوچکی از اعضا تالار گفتگو خدمت شما عرض کنم.
    خدا رو شکر مجامع اکثر شرکت های مهم و بزرگ بورسی هم تا این لحظه برگزار شده و امیدوارم سودهایی رو که تا این لحظه دریافت کرده اید با هوشیاری سهام های دلخواه خودتان را خرید کرده باشید.
    عزیزان در ارتباط با این عرضه های اولیه که در این یکی دو ماه اخیر وارد بازار سرمایه شده اند خیلی دقت کنید طرف صحبت من با کسانی است که به تازگی وارد بازار سرمایه شدند هست دقت داشته باشید که این عرضه های اولیه که من چند مورد آنها رو بررسی کردم متوجه شدم که بعضی از این سهم ها در قیمت های بالایی عرضه شدند خواهش می کنم بسیار دقت کنید مثلا همین نماد هجرت و همین نماد فسازان که امروز عرضه شد رو دقت کنید
    به طور مثال عرض می کنم اگر نماد هجرت در قیمت 2800 تومان صفش ریخت این نماد رو دراین قیمت بخرید بهتر است یا اینکه در گروه خودش نماد ارزنده تر و با سود دهی بیشتر!!! در این موضوع خواهش میکنم خیلی دقت کنید.
    دوستان همین الان سهم هایی هستند که مجمعشان برگزار شده و مقداری سود پرداخت کرده اند و قیمت اینها خیلی خوب اصلاح شده. آیا این سهم ها رو بخرید بهتر است یا برخی از سهم هایی رو که به تازگی عرضه شده اند؟؟؟ مثلا نمادهای فولاد یا مبین و... رو بررسی کنید ببینید زمانی که شاخص کل 150 هزار واحد بود قیمتشان چند بوده و الان قیمتشان چند است!!! البته افزایش سرمایه رو هم بررسی کنید که داشتن یا نداشتن؟
    نکته آخر... شاخص کل به نظر بنده تا 290 هزار واحد توان رشد را دارد. اگر در نیمه دوم سال بنزین و سوخت های مرتبط گران شود و دوباره افزایش تورم را داشته باشیم. شاخص کل تا 320 هزار هم تا پایان سال خواهد رفت. نظر بنده خرید در گروه زراعت. دارویی. پالایشگاهی هست. خدا رو شکر سهم هایی رو که قبلا عرض کرده بودم در همین ماه مرداد تا 20 درصد بازدهی داشتند. ایشالا دو سهم طلایی رو فردا شب عرض خواهم کرد.
    با تشکر از مدیریت سایت.

1398/05/28 ساعت 00:00
    • سام سهام
      سام سهام

دوست عزیز و گرامی " ع ج "
      خیلی ممنون از اینکه مثل همیشه از تجربه 8 ساله خود با ما به مشارکت میگذارید.
      نکته ای که در مورد عرضه اولیه فرمودید را بنده در سهام نوری مشاهده کردم چونکه روز سشنبه 25 تیرماه فروختم و سهام از روز چهارشنبه افت کرد !
      نکته دیگر بعد از عرضه اولیه آنقدر صف خرید بالا میرود که حباب بزرگی را تولید میکند و ناخدآگاه افت طولانی تر را بدنبال خواهد داشت. ضمن اینکه حجم خریداری شده روز اول مثل
      " مورچه چیه که کله پاچه اش باشه!؟ "
      با امید روزهای پرسودتر
      پایدار باشد.
      سام

• امید وار
      امید وار

سلام برای هفته.آینده چه سهمی رومیان مدت پیشنهاد میکنید

• سام سهام
      سام سهام

دوست عزیز و گرامی
      بیصبرانه منتظر دو سهم طلائی هستم
      با آرزوی موفقیت بسیار
      سام

• saeed ebrahimi

صف خرید ثتران را ملاحضه میکنید

2 روز پیش چی گفتیم

فرصت رو از دست ندین هر منفی فرصت خریده

این سهم حداقل باید بالای 500 تومان باشد و هدف اصلی بالای 1000 تومان است

1398/05/27 ساعت 00:00
    • سام سهام
      سام سهام

با سلام دوست گرامی
      تشکر زیاد از لطفی که کردی هنوز هیچی نشده 5% سود کردم فردا هم به امید خدا.

• همایون33
      همایون33

سلام ثتران با چه مکانیزمی به 500یا1000تومان خواهد رسید؟

• Yousefi reza
    Yousefi reza ارسال پاسخ

سلام پدرخش و فنوال نظرتون چیه؟؟نگهداری یافروش؟

• مرض
      مرض

صبر در بورس بیشترین عایدی را برای هر کس دارد

• دکتر حجت
      دکتر حجت

فنوال رو بفروش سود دهی نداره.

• Majidxx
      Majidxx

سلام
      دوستان کسی میتونه یه تک سهم کوتاه مدت و خوب بهم معرفی کنه

1398/05/29 ساعت 00:00
    • سید
      سید

فنوال رانمدانم...ولی پدرخش را ینظر من نگهدارید. با توجه به امار تولید و فروش مندرج در سایت کدال و بنیادی مناسب و همچنین سیگنال سایت بورس24..حداقل تا سقف قبلی خودش جای رشد دارد.

• ایلیا66
    ایلیا66 ارسال پاسخ

ثتران قراره تا آخر امسال ملک میرداماد که بین 300 تا 400 میلیارد ارزش داره بفروش برساند. همچنین شرکت چندتا پروژه بسیار بزرگ در دست داره که ارزش همشون باهم بالای 1800 میلیارد میباشد و از اونجایی که پیش فروش میشه برخی از اونها طی چند ماه آینده با شروع پروژه ها و پیش فروش شرکت میتواند شناسایی سود بزرگی داشته باشد.

1398/05/26 ساعت 00:00
    • Eshlow
      Eshlow

ثتران

• سام سهام
      سام سهام

دوست گرامی
      تشکر فراوان از لطفتون، بنده فعلاً 5% اولیشو سود کردم ، به امید 5% صدمیش.
      سام

• رسول کریمی....
    رسول کریمی.... ارسال پاسخ

با سلام

شپنا

عجب افزایش سرمایه ای اعلام کرد 220% از سود انباشته

نوش جان شما سهامداران

موفق باشید

• mamanmehrsa
      mamanmehrsa

دست شما درد نکنه. وقتی این سهم رو معرفی کردین خریدم. انشاا... که ۵ همچنان ادامه یابد

• کیخا
      کیخا

جناب کریمی سلام. منم اولش از افزایش سرمایه شپنا خوشحال شدم. حدود یکساله که دارمش. از حدود 800 تومن باهاشم. این سهم خیلی سنگین حرکت میکنه و آدم رو دق مرگ میکنه.
      دوم اینکه افزایش سرمایه که میدن به همون نسبت قیمت رو میارن پایین. یعنی در عمل هیچ اتفاقی برای سرمایه ما نمیفته. فقط اگه بتونه در یک زمان کوتاه گپ قیمتی رو پر کنه خوبه در غیر اینصورت خیلی خوشحالی نداره. خودم حدود 30 میلیون تومن ازش دارم.

• mamanmehrsa
      mamanmehrsa

سلام آقای کریمی.
      بنظر شما الان که شپنا در قیمت ۱۱۸۶ معامله میشه باز هم خرید انجام بدیم؟

برای شرکت در گفتگو وارد حساب کاربری خود شوید