جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت زرین معدن آسیا در ساعت ١٠:٠٠ صبح روز یکشنبه مورخ ٩٢/۴/٩ درسالن اجلاس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن زنجان با حضور بیش از ٧۶ درصد سهامداران برگزار شد ...
جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت زرین معدن آسیا در ساعت ١٠:٠٠ صبح روز یکشنبه مورخ ٩٢/۴/٩ درسالن اجلاس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن زنجان با حضور بیش از ٧۶ درصد سهامداران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ما، ترکیب هیات رئیسه مجمع با حضور آقایان محمد مصطفی بهروز، علیرضا شعاعییون، سیدعلی میرداودی و شهرام کدخدایی بهترتیب رئیس مجمع، نظار و منشی جلسه تعیین شدند.
همچنین نماینده سازمان بورس اوراق بهادار جناب آقای مجتبی عابدی ونماینده موسسه حسابرسی دایا رایان جناب آقای طباطبایی در جلسه حضور داشتند.
مجمع پس از استماع گزارش هیات مدیره توسط آقای مهندس کدخدایی و گزارش بازرس قانونی تصمیمات ذیل را اتخاذ نمود.
١-تصویب ترازنامه و حساب سود و زیان صورتهای مالی منتهی به سال مالی ١٣٩١/١٢/٣٠
٢-تقسیم ١٨٠٠ ریال به عنوان سود نقدی به ازای هر سهم از محل سود عملیات سال ١٣٩١
٣-موسسه حسابرسی و خدمات مالی فراز حساب به عنوان حسابرس و بازرس قانونی اصلی و موسسه حسابرسی شاهدان به عنوان حسابرس بازرس علیالبدل برای سال مالی ٩٢ انتخاب گردیدند.
۴-انتخاب روزنامه دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه کثیر الانتشار.
۵-پاداش ٢ درصدی به هیات مدیره از محل سود خالص بر اساس ماده ٢۴١ قانون تجارت.
نگاهی به "فزرین" از دریچه مجمع
از نکات جالب توجه در مجمع عادی سالیانه سهامداران شرکت زرین معدن آسیا که برای نخستین بار پس از ورود به فرابورس برگزار میشود، تصمیم گیری برای تقسیم سود نقدی بر اساس نظر سهامداران خرد شرکت بود.
از طرفی ترسیم افق روشنی از چشم انداز سودآوری های "فزرین" و اعلام جزییاتی از شکل گیری بزرگترین هلدینگ سرب و روی زرین از نکاتی بود که سهامداران این شرکت فرا بورسی اما سرشار از ظرفیت های پیدا و پنهان را به وجو آورده بود.
گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی به مجمع عادی سالیانه سهامداران شرکت زرین معدن آسیا با اظهار نظر مطلوب و بدون بند حسابرسی و مورد قبول، یکی دیگر از ویژگی های گزارش های عملکردی "فزرین" در دوره مالی اخیر بود.
در عین حال افزایش سرمایه ۴٠٠ درصدی طی دو مرحله برای خریداری ماشین آلات و تجهیزات جدید تولید سولفات روی- سولفات سرب – اکسید روی – اکسید سرب و سرمایه گذاری در تولید شمش روی و شمش سرب
شرکت زرین معدن آسیا در صنعت تولید کنسانتره سرب و روی فعال بوده که با رشد ٢٣ درصدی فروش در سال مالی جدید نسبت به سال مالی قبل، توانسته از محل افزایش نرخ فروش محصولات و افزایش نرخ تبدیل دلار به ریال به سود خالص ١١٩.۵٨٢ میلیون ریالی دست یابد.
با وجود تحریم های دریایی و بانکی در سال گذشته اما فروش کنستانتره و شمش روی صادراتی شرکت زرین معدن آسیا در سال ١٣٩١ بالغ بر ١٠,١١٨,٢٣١ دلار شد که نشان از رشد مطلوب شرکت در طول سه سال گذشته می باشد.
و اما خبر مهم
در جهت تامین نیاز مواد اولیه شرکت زرین معدن آسیا در مزائده وزارت صنایع و معادن برنده ۵ محدوده اکتشافی گردیده که دو فقره از آن دارای ماده معدنی سرب و روی می باشد .
در عین حال شرکت در راستای کاهش ریسک تامین مواد اولیه از شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران اقدام به برنامه ریزی در خرید مواد معدنی از سایر معادننموده است.
جایگاه شرکت در صنعت:
شرکت زرین معدن آسیا در صنعت تولید کنسانتره سرب وروی فعالیت می کند . رشد ٢٣ درصدی فروش در سال مالی ٩١ نسبت به سال قبل ناشی از افزایش نرخ فروش محصولات و افزایش نرخ تبدیل دلار به ریال بوده است .
شرکت در بین شرکتهای فعال در این صنعت با حجم فروش معادل مبلغ ۴۶٣,٣٩۵ میلیون ریال در زمره شرکتهای عمده این صنعت می باشد . همچنین سهم فروش محصولات مختلف این شرکت از کل بازار داخلی و صادرات به شرح زیر است:
تکنولوژی تولید در شرکت زرین معدن آسیا بر اساس فرآیند تولید شامل سنگ شکن آسیاب به روش فلوتاسیون – فیلترآسیون و آزمایشگاه شرکت توسط دستگاه جذب اتمیک فعال می باشد.
میزان تولید و فروش شرکت زرین معدن آسیا در مقایسه با دوره مشابه:
مقایسه اطلاعات فروش شرکت برای دو سال اخیر به شرح زیر می باشد:
تغییرات در ارزش دفتری سرمایه گذاریهای شرکت:
تغییرات در حقوق صاحبان سهام شرکت:
طرحهای توسعه و چشم انداز آینده شرکت:
گفتنی است با تلاش اعضای هیات مدیره هئیت مدیره ، شرکت توانست در سال مالی اخیر افزایش ظرفیت پروانه بهره برداری را از مقدار 195,000 تن به 301,000 تن تغییر دهد.
برنامه های آینده شرکت :
با اجرای این طرح و با توجه به مزایای آن ، دستیابی به اهداف ذیل دور از انتظار نخواهد بود :
1- افزایش حاشیه سود با افزایش تولید و کاهش سربار
2- کاهش ریسک با توجه به عدم توان رقبای محلی در فرآوری ماده معدنی سولفوره
3- فزایش سهم بازار با حفظ مشتریان و در نتیجه حضور مقتدرانه تر در بازار روی
4- افزایش کیفیت محصول
5- افزایش سهم صادرات
6- تولید سولفات روی و سولفات سرب
7- تولید اکسید روی و اکسید سرب
8- ادامه برنامه اکتشاف در مناطقی که شرکت در مزایده برنده شده است ( بزوشا ، علی آباد، قاضی کندی )
9- همکاری با دانشگاه ها جهت افزایش راندمان و بهبودکیفی محصولات تولیدی
10- جذب فارغ التحصیلان نمونه دانشگاه ها ، جهت همکاری با شرکت
11- سرمایه گذاری در تولید شمش سرب
12- سرمایه گذاری در تولید شمش روی
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.