بورس 24 : بازار هفته ای نسبتا متعادل را پشت سر گذاشت و مجددا پس از سه روز تعطیلی آماده بازگشایی خواهد بود. شاخص کل طی آخرین روز معاملاتی هفته گذشته 1،557 واحد رشد داشت و به عدد 1،558،082واحد رسید. کگل، فولاد، فملی، کچاد و خبهمن بیشترین اثر مثبت را بر شاخص کل بورس داشتند. در فرابورس بپاس، آریا، وهور، پخش و هرمز بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس را به نام خود ثبت کردند.
بورس24 : بازار هفته ای نسبتا متعادل را پشت سر گذاشت و مجددا پس از سه روز تعطیلی آماده بازگشایی خواهد بود. شاخص کل طی آخرین روز معاملاتی هفته گذشته 1،557 واحد رشد داشت و به عدد 1،558،082واحد رسید.
کگل، فولاد، فملی، کچاد و خبهمن بیشترین اثر مثبت را بر شاخص کل بورس داشتند. در فرابورس بپاس، آریا، وهور، پخش و هرمز بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس را به نام خود ثبت کردند.
طی روز جاری، آخرین معامله حدود 47% از نمادهای بازار (332 نماد) در محدوده مثبت و مابقی (368 نماد) در محدوده منفی انجام شد.همچنین شاهد ورود پول حقیقی بیش از 640 میلیارد تومانی به صندوق های با درآمد ثابت بودیم.
ارزش معاملات خرد سهام و حق تقدم طی روز جاری 4،400 میلیارد تومان بود.
بررسی بازار بدهی
دولت در حراج سی و هشتم اوراق نفروخت و در پذیره نویسی اوراق، 2 همت تأمین مالی نمود. میانگین نرخ معاملات اسناد خزانه اسلامی طی روز چهارشنبه 19 بهمن به شرح ذیل است:
از نرخ ها چه خبر؟
سخن پایانی
یک هفته پرماجرای دیگر نیز به اتمام رسید و شاخص فردا یکی دیگر از هفته های بهمن را شروع می کند. بهمنی که سه هفته از چهار هفته آن، به جای شنبه، یکشنبه آغاز می شود.
بازار طی هفته گذشته، متعادل بود و در کشاکش خبری تعیین تکلیف صنعت خودرو به سر می برد.
طی هفته گذشته، دولت در حراج های عمومی خود اوراق نفروخت و این موضوع آن قدر طی هفته های اخیر تکرار شده که به موضوعی عادی تبدیل شده است.
نرخ پیشنهادی دولت برای اوراق آن قدر با نرخ های موجود در بازار متفاوت است که نهادهای مالی رغبتی به سرمایه گذاری در این اوراق ندارند. البته باید گفت که در پذیره نویسی، دولت جدیدترین ورقه منتشر شده خود را به ارزش 2 همت به فروش رسانده است و تنها عایدی دولت از انتشار و فروش اوراق در هفته گذشته همین 2 همت بوده است. اتفاق جالب توجه آخر هفته، رشد0.6واحدی نرخ بهره بین بانکی بود که این نرخ را از 21.17درصد هفته گذشته به 21.78 درصد رسانده است. همچنین کریدور نرخ سود نیز از 14 درصد و 22 درصد به 17 درصد و 24 درصد تغییر نموده است. اقدامات و نشانه ها در بازار بدهی این روزها کمی متناقضند.
اقدامات بانک مرکزی در عملیات بازار باز حاکی از تزریق منابع مالی به بانکهاست تا جبران کسری نقدینگی آن ها جبران شود و نرخ های ترجیحی به منظور جذب سپرده را کاهش دهند. ولی از سوی دیگر افزایش نرخ بهره بین بانکی و کریدور نرخ سود نشان از استمرار نیاز بانک ها به نقدینگی دارد و بوی افزایش نرخ بهره در بازار بدهی مجددا استشمام می شود. هفته جاری را در حالی آغاز خواهیم کرد که بازار منتظر اخباری از برجام، واکنش به نرخ بهره بین بانکی و همچنین تعیین تکلیف خودرویی ها خواهد بود.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.