شاخص کل طی هفته جاری هرچه تلاش کرد، نتوانست کانال 1،600 هزار واحدی را پس بگیرد. دماسنج بازار پس از افت و خیز در این هفته، در محدوده 1،580 هزار واحد کار خود را به پایان رساند تا هفته آینده ماراتن خود را از این عدد آغاز نماید. دلار پس از افت و خیزهای روزهای ابتدایی تغییر رئیس کل بانک مرکزی، در محدود 40 هزار تومان آرام گرفته است...
بورس24 : شاخص کل بورس تهران در آخرین روز معاملاتی هفته جاری، با کاهش 12،234 واحدی، کار خود را در عدد 1،579،119 واحد به پایان رساند تا این هفته در فتح کانال 1،600 واحد که هفته پیش آن را پرقدرت فتح کرده و سپس از دست داده بود، ناکام بماند.
صنعت خودرو اگرچه این هفته از صنایع پراقبال بازار بود اما نتوانست شاخص را با خود همراه کند و هفته ای نسبتا" متعادل را در بازار بورس سپردی نمودیم.
فولاد، فملی، میدکو، شستا و شپنا بیشترین اثر منفی را بر شاخص کل بورس داشتند. در فرابورس بپاس، آریا، شاوان، وهور و خذیزل بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس را به نام خود ثبت کردند.
در روز چهارشنبه، آخرین معامله حدود 45% از نمادهای بازار (310 نماد) در محدوده مثبت و مابقی (386 نماد) در محدوده مثبت انجام شد. همچنین شاهد ورود پول حدود 725 میلیارد تومانی به صندوق های با درآمد ثابت بودیم.
ارزش معاملات خرد سهام و حق تقدم طی روز چهارشنبه 6،671 میلیارد تومان بود.
بررسی بازار بدهی
نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته جاری به 04/21 درصد رسید و دولت در هفته جاری حدود 10 هزار میلیارد ریال اوراق به بانک ها فروخت.میانگین نرخ معاملات اسناد خزانه اسلامی در روز چهارشنبه به شرح ذیل است:
از نرخ ها چه خبر؟
سخن پایانی
شاخص کل طی هفته جاری هرچه تلاش کرد، نتوانست کانال 1،600 هزار واحدی را پس بگیرد. دماسنج بازار پس از افت و خیز در این هفته، در محدوده 1،580 هزار واحد کار خود را به پایان رساند تا هفته آینده ماراتن خود را از این عدد آغاز نماید. دلار پس از افت و خیزهای روزهای ابتدایی تغییر رئیس کل بانک مرکزی، در محدود 40 هزار تومان آرام گرفته است.
کم کم باید خود را آماده گزارش های نه ماهه شرکت ها نماییم. گزارش های ماهانه آذرماه در حال روانه شدن به کدال است و به تدریج گزارش های نه ماهه نیز از راه می رسد تا بازار دوباره ارزیابی خود از سود شرکت ها را عیارسنجی کرده و اصلاحات لازم را انجام دهد. علیرغم این که چشم فعالان اقتصادی به در مجلس خشک شد اما هنوز بودجه از راه نرسیده است. اگرچه اعداد و ارقام زیادی از آن منتشر شده است و کم و بیش در مصاحبه ها برخی از پارامترهای مهم آن مشخص شده است، اما فعالان اقتصادی برای ترسیم چشم انداز و تحلیل های خود به گزارش و مدرک نیاز دارند نه مصاحبه.
روز گذشته پس از اخبار متفاوتی که به گوش می رسید، بالاخره شورای هماهنگی بانکها و کانون بانکها و موسسات اعتباری با صدور بیانیه ای اعلام کرد که از شنبه 17 دی ماه، نرخ های مصوب را رعایت نموده و دیگر با نرخ های ترجیحی سپرده باز نخواهد نمود. اگر این اقدام واقعا عملیاتی شود، نرخ سود بانکی بیش از 5 درصد کاهش خواهد داشت و این موضوع می تواند اثر زیادی بر بازار اوراق بدهی داشته باشد و نرخ اوراق نیز کاهش چشمگیری خواهد داشت. باید دید واقعا این اقدام عملیاتی می شود یا خیر؟
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.