بورس 24 : شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در آخرین روز معاملاتی هفته جاری، با رشد 70،917 واحدی، رکورد رشد خود در سال 1401 را شکست و کانال 1.6 میلیون واحد را پس از مدت ها پس گرفت. در روز چهارشنبه ارزش معاملات خرد به بیشترین عدد خود از ابتدای سال رسید.
بورس24 : شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در آخرین روز معاملاتی هفته جاری، با رشد 70،917 واحدی، رکورد رشد خود در سال 1401 را شکست و کانال 1.6 میلیون واحد را پس از مدت ها پس گرفت.
در روز چهارشنبه ارزش معاملات خرد به بیشترین عدد خود از ابتدای سال رسید.
فولاد، فارس، فملی، شپنا، شبندر بیشترین اثر مثبت را بر شاخص کل بورس داشتند.
در فرابورس کگهر، آریا، بپاس، صبا و شگویا بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس را به نام خود ثبت کردند.
در روز چهارشنبه ، آخرین معامله حدود 90 درصد از نمادهای بازار (630 نماد) در محدوده مثبت و مابقی (73 نماد) در محدوده مثبت انجام شد. همچنین شاهد خروج پول حدود 950 میلیارد تومانی از صندوق های با درآمد ثابت بودیم.
ارزش معاملات خرد سهام و حق تقدم طی روز جاری 11،353 میلیارد تومان بود.
بررسی بازار بدهی
آمار فروش اوراق و نرخ بهره بین بانکی تا لحظه گزارش منتشر نشده است. میانگین نرخ معاملات اسناد خزانه اسلامی طی روز چهارشنبه به شرح ذیل است:
از نرخ ها چه خبر؟
سخن پایانی
شاخص کل این هفته رکوردها را شکست و بعد از مدت ها کانال 1.6 میلیون واحد را پس گرفت.
روز چهارشنبه تقریبا" تمام بازار سبز بود و ارزش معاملات خرد رکورد خود در سال 1401 را شکست. برای پیدا کردن دلیل مثبت های این روزهای بازار نیازی به تحقیقات و گشتن بسیار نیست. کافیست سری به صرافی ها بزنیم تا اسب افسار گسیخته دلار را ببینیم که این روزها تقریبا هر روز هزار تومان افزایش قیمت پیدا می کند و به بالای 43 هزار تومان نیز رسید!
در هفته سپری شده و در نامه ای، بورس کالا نرخ دلار قیمت پایه محصولات عرضه شده در این بازار را شناور اعلام نمود و این امکان را برای عرضه کنندگان فراهم نمود که نرخی میان نرخ نیما و بازار متشکل ارزی را به عنوان نرخ دلار در قیمت پایه محصولات لحاظ کنند و با توجه به تفاوت محسوس نرخ دلار نیما و نرخ بازار آزاد، این نامه نیز از عوامل مثبت شدید چهارشنبه بود که طبق معمول مخالفت ها با آن شروع شد و چراغ اول را وزارت صمت روشن کرد.
مطابق معمول آخرهفته های پر از اتفاق، پنجشنبه هفته جاری رئیس بانک مرکزی تغییر کرد و پس از استعفای علی صالح آبادی، محمدرضا فرزین سکاندار بانک مرکزی شد و در اولین مصاحبه خود نیز از تثبیت قیمت ارز روی 28،500 تومان سخن گفت. با توجه به سابقه ای که از ایشان و علاقه ایشان به کنترل تورم با افزایش نرخ بهره موجود است، باید دید که در روزهای آتی چه اتفاقاتی در انتظار نرخ بهره است و سیاست های تثبیت نرخ ارز ایشان به کجا خواهد رسید.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.