بورس 24 : شاخص کل طی روز جاری هفته ای قرمز را آغاز کرد و با کاهش حدود 20 هزار واحدی مجددا وارد کانال 1300000واحد شد تا همچنان با کانال 1400000 در جدال باشد. معاملات امروز با محدوده منفی در اکثر نمادهای بزرگ همراه بود.فولاد، فملی، شبندر، شتران و شپنا بیشترین اثر منفی را بر شاخص کل بورس داشتند. در فرابورس نیز شاوان، شراز، زاگرس، فغدیر و غصینو بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس را به نام خود ثبت کردند...
بورس24 : شاخص کل طی روز جاری هفته ای قرمز را آغاز کرد و با کاهش حدود 20 هزار واحدی مجددا وارد کانال 1300000واحد شد تا همچنان با کانال 1400000 در جدال باشد. معاملات امروز با محدوده منفی در اکثر نمادهای بزرگ همراه بود.
فولاد، فملی، شبندر، شتران و شپنا بیشترین اثر منفی را بر شاخص کل بورس داشتند. در فرابورس نیز شاوان، شراز، زاگرس، فغدیر و غصینو بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس را به نام خود ثبت کردند.
طی روز جاری، آخرین معامله حدود 30 درصد از نمادهای بازار (207 نماد) در محدوده مثبت و مابقی (485 نماد) در محدوده مثبت انجام شد. همچنین شاهد خروج پول حدود 300 میلیارد تومانی از صندوق های با درآمد ثابت بودیم.
ارزش معاملات خرد سهام و حق تقدم طی روز جاری 3587 میلیارد تومان بود که نسبت به آخرین روز معاملاتی هفته گذشته، افزایش داشت.
در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی کاهش 80 درصدی مالیات فروش سهام به تصویب رسید. همچنین بانک مرکزی اقدام به فروش اوراق ارزی نموده که به نظر می رسد تنها به عنوان مسکن برای این بازار عمل نماید.
بررسی بازار بدهی
در حراج بیست و ششم اوراق، دولت مجموعا 10600 میلیارد ریال اوراق فروخت و مانند چند هفته اخیر، بانک ها و موسسات اعتباری در حراج دولتی شرکت نکردند.
میانگین نرخ معاملات اسناد خزانه اسلامی طی روز جاری نیز به شرح ذیل است:
از نرخ ها چه خبر؟
پیش بینی بازار فردا
شاخص کل با کاهش 20 هزار واحدی امروز، مجددا وارد کانال 1300000 واحد شد. بخش عمده ای از این کاهش را سهام بزرگ و شاخص ساز بر عهده داشتند و پس از توقف دلار پشت مرز 360 هزار ریال، سرمایه گذاران ترجیح دادند که اقدام به شناسایی سود رشد اخیر کنند.
آرام گرفتن دلار در کانال 350 هزار ریالی و کاهش نرخ کامودیتی ها به خصوص نفت در روزهای پایانی هفته کاری را می توان از دلایل منفی های امروز برشمرد.بازار برای حرکت مجدد خود به محرکی قوی نیاز دارد و این محرک در حال حاضر در هیچ کدام از عوامل تأثیرگذار آن دیده نمی شود.
نرخ دلار متوقف شده و نرخ کامودیتی ها نیز در حال حاضر تغییر چشمگیری از خود نشان نداده اند. از سوی دیگر وجود نرخ بهره بین 25 تا 27 درصدی در میان اوراق با درآمد ثابت، اقبال چندانی به خرید سهام را در میان سرمایه گذاران بر نمی انگیزد. با این تفاسیر به نظر می رسد بازار فعلا در انتظار انتشار ارقام بودجه 1402 باشد و تا آن زمان انتظار حرکت خاصی از بازار نمی رود و بازار در همین محدوده های فعلی به روند خنثی خود ادامه خواهد داد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.