Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 269
تبلیغ بورس24

 معاون وزیر نیرو از بدهی‌های انباشت و پائین بودن تعرفه فروش برق به مشترکان ۲ چالش فعلی توسعه صنعت برق ایران یاد کرد و گفت: با قیمت‌های فعلی فروش برق نمی توان بدهی های انباشت صنعت برق را پرداخت و به عبارتی تعرفه‌های کنونی پاسخگوی دخل و خرج صنعت برق نیست.

به گزارش مهر؛علیرضا دایمی امروز در حاشیه برگزاری نمایشگاه صنعت برق ایران با اشاره به رشد هفت درصدی متوسط مصرف سالانه برق در کشور، گفت: با این وجود ایران با در اختیار داشتن پتانسیل بیش از ۷۲ هزار مگاوات ظرفیت تولید برق به هاب انرژی در منطقه خاورمیانه تبدیل شده است.
معاون برنامه‌ریزی و اموراقتصادی وزیر نیرو با اعلام اینکه در شرایط فعلی بیشتر کشورهای همسایه با جمهوری اسلامی ایران مبادله برق و انرژی دارند که این موضوع جایگاه و موقعیت انرژی ایران در سطح منطقه خاورمیانه را ارتقا داده است، تصریح کرد: با این وجود، صنعت برق کشور با چالش‌های مختلفی همچون انباشت بدهی و تعرفه پایین فروش برق به مشترکان دست و پنجه نرم می کند.
این مقام مسئول با بیان اینکه مشکل انباشت بدهی‌های برقی را واگذاری اشتباه برخی از تاسیسات و نیروگاه‌های برق و پابرجا ماندن بدهی های این تاسیسات عنوان کرد و افزود: از سوی دیگر با توجه به پائین بودن تعرفه های فروش امکان پرداخت و تسویه این بدهی های برقی وجود ندارد.
وی با تاکید بر اینکه ایران جزو معدود کشورهایی است که توانایی احداث واحدهای نیروگاهی را دارد، بیان کرد: تلاش زیادی در این مسیر انجام شده و ظرفیت‌های بسیار زیادی هم به‌دست آمده است، اما این نباید موجب شود از مسیر توسعه و تکمیل یافته‌ها باز بمانیم.
معاون وزیر نیرو با بیان اینکه هم اکنون مسیر طولانی در بالا بردن بهره‌وری، افزایش دانش فنی و فناوری‌های نو در سطح شبکه تولید برق کشور وجود دارد، یادآور شد: یکی از راهکارهای افزایش بهره وری در صنعت برق کشور ظرفیت‌سازی برای احداث نیروگاه‌های کوچک و پراکنده توسط سازندگان داخلی است.
دائمی همچنین با اشاره اهمیت صندوق‌ها و موسسه‌های سرمایه‌گذاری در تامین طرح‌ها، اظهار داشت: این صندوق‌ها ابزاری هستند که می‌توانند در توسعه صنایع مختلف از جمله آب و برق بسیار موثر باشند. در عین حال، این ابزار منابع پایداری را می‌توانند برای صنعت تامین کنند.
به گفته وی، اگر دولت بخواهد به‌تدریج وابستگی صنایع را از اعتبارهای دولتی و عمومی کم و بر روی مشارکت‌های عمومی و خصوصی تمرکز کند، یکی از ابزارهای مناسب همین صندوق‌های سرمایه‌گذاری است تا با جمع کرن سرمایه‌های پراکنده مردم بتواند به توسعه کشور کمک کند، البته این امر ملزوم‌هایی دارد تا مخاطره‌ای در اقتصاد خرد کشور وارد نشود.
دایمی در ادامه با بیان اینکه هم‌اکنون تمامی نقاط کشور تحت پوشش خدمات برق‌رسانی است و 55 هزار روستا به برق دسترسی دارند، گفت: همزمان با افزایش سطح کمی و کیفی ارائه خدمات برقی به مردم جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی و خارجی و انتقال دانش می‌تواند به رشد کمی و کیفی و در نهایت افزایش بهره وری در سطح شبکه برق کارساز باشد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24